Şimdi Ara

1.5 DCI vs 1.3 MJ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2012 model 1.3 Multijet 95 hp 5 ileri mi
    160.000-170.000 km bandında
    Performans - sorunsuzluk - tüketim açısından sizce hangi motor seçeneği daha sağlamdır ??

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 1.3 mj 75 hp euro 5 kullanıcısıyım bir sorun yaşamadım bugüne kadar 110k da aldım 150k da araba sadece termostat değiştirdim o da normal ancak, 1.5 motor 90 hp demek büyük hacimde daha az sıkıştırma ile beygir almak demek motor daha az basınçla çalışacak demek o yüzden ömrü daha uzun olabilir dci in ancak daha önce dci aracım olmadı ben sadece mühendislik olarak örnek vermek istedim.

• 1.5 DCI 90 hp bence daha mantıklı. tabi temizse.

• İkisi de iyi, parçası ustası bol, uzun süredir üretildiği için büyük bir kronik sorunu yok. Hangisi temizse o alınır. Onun haricinde yüksek hacim her zaman fark ettirir, o yönden 1.5 Dci daha iyi ama 1.3 motorun da vergisi daha düşük olur.

• 1.3 mjet
    Zincir avantaj sayılır
    Vergi avantajı

• Kimse kusura bakmasın ama dünya otomotiv tarihinin en iyi notası dci motordur. Beni bilenler gibidir, kanım tdi diye akar ama dcinin eline o bile su dökemez nokta

• daswagen kullanıcısına yanıt

Bakim maliyeti olarak bakarsak multijet bi tık önde zincirli aktarım oldugu icin 200k km kadar gidiyor zincir triger masrafları malum ve riskte taşıyor maalesef ama onun dışında dci başarılı bir motor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 TCE vs 1.5 TSI
    4 yıl önce açıldı
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.