Şimdi Ara

1.5 Dci verilip focus 1.0 ecoboost alınır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Öncelikle şunu belirteyim büyük bir araştırma içersindeyim ve 35000 km olan kangoo mu artık elden çıkarmak istiyorum.Çıkarma nedenimse şu.. 2012 model full bir araba ama ticari olmasının bazı eksileri canımı sıkıyor artık.Vergisi bir yandan sürüş rahatsızlığı bir yandan vs. vs...,Ha artıları da var tabi.Yakıtından çok memnunum mesela ve gidişinden turboya geçtiği an 105 beygiri ağırlığına rağmen size gösteriyor :) Ancak dediğim gibi sedan bir araba düşünüyoruz artık ve aklımda 1.0 focus var. Araştırmalarıma göre benim aracımdan ortalama 1.0 L fazla yakıyor.( normal kullanımda ortalamam 6.3) ki ford un sağlamlığından ve tasarımından şüphem yok. Siz ne dersiniz sizce dizel ticari araba verilipte benzinli ama az yakan vergisi düşük olan bu focus alınır mı ?

• Ticari araç verilip binek almak duruma göre göre mantıklı olabilir.Ancak ben şahsen piyasaya yeni çıkmış bir motoru almak istemezdim, hele ki benzinliyse.
    Kağıt üzerinde ecoboostların verileri çok güzel, ancak sağlamlık ve dayanıklılık henüz soru işareti.
    Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.