Şimdi Ara

1.5 dci 65 bg motorun tepki verme süresi arttı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 60.000 km civarında 1.5 dci 65 bg aracımız var, bakımlarını geciktirmeden yapıyoruz, arabanın gidişinde bir fark olmasa da son zamanlarda gaza başısımla motorun tepki verme süresi cok uzamis gibi geliyor, ozellikle uzun yolda bu cok daha belirgin, neden acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çoğu arabada öyle ya elektronik sistem olduğundan sanırım şahinden megana binince gaz yemiyor sanmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Çoğu arabada öyle ya elektronik sistem olduğundan sanırım şahinden megana binince gaz yemiyor sanmıştım

Tabi atmosferik motorlar gibi aninda tepki vermiyor, hele ki bendeki dandik degisken geometrisi olmayan turbolu dizeller, ama eskiden bu kadar degildi, mesela 100 le gidiyorum, ayagimi gazdan cekiyorum, 95 e, 90 a dusuyor, gene gaza basiyorum, motorun tepki vermesi icin bir sure gecmesi gerekiyor, sonra birden cekisi hissetmeye basliyorsun, eskiden gene vardi da bu kadar gecikmeli degildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Çoğu arabada öyle ya elektronik sistem olduğundan sanırım şahinden megana binince gaz yemiyor sanmıştım

Tabi atmosferik motorlar gibi aninda tepki vermiyor, hele ki bendeki dandik degisken geometrisi olmayan turbolu dizeller, ama eskiden bu kadar degildi, mesela 100 le gidiyorum, ayagimi gazdan cekiyorum, 95 e, 90 a dusuyor, gene gaza basiyorum, motorun tepki vermesi icin bir sure gecmesi gerekiyor, sonra birden cekisi hissetmeye basliyorsun, eskiden gene vardi da bu kadar gecikmeli degildi.

Atmosferikle alakası yok ecu'dan kaynaklanır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.