Şimdi Ara

1.5 aydır sürekli internetten düşüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sürekli internetten düşüyorum bu duruma ne ben nede türk telekom teknik servisi çözüm bulabildi.Tam 1bucuk ay oldu.Belirsiz aralıklarla adsl ışığı sönüp tekrar bağlantı kuruluyor kimi zaman 1dk-kimi zaman 10dkda bir düşüyor.Sırasıyla yaptığımız işlemleri anlatıyım.Ev içi donanımı yeniledik,aparman ankastre kutusundan eve gelen kabloyu değiştirdik modem değiştirdik(gelen t.servis kendi modemini taktı yine olmadı)Telefoncu getirdim hatları tamamen kontrol ettirdim hiç bir sorun olmadığını söyledi.Güç kaynağı aldım modemi ona bağladım.Eve 3 kez teknik servis geldi en son 1 hafta önce portumu değiştirdiler.1gün boyunca internetten hiç düşmedim ama ertesi gün yine aynı sorun devam etti.Başka pcleri takıp denedim,4 ayrı modem denedim.5senedir ttnet abonesiydim bu sorunum 1ay boyunca sürünce sinirlenip smileyi arayıp durumu anlattım onlarda aboneliğinizi bize geçirirseniz çözüm bulabiliriz dediler.Ama onlardanda bir çözüm alamadım.Hat seviyelerim çok iyi olduğundan telefon destek hattını aradığımdada doğru düzgün yardımcı olmuyolar hep aynı şeyleri söylüyorlar.16 mb alabilecek bir hat değerlerim var ve aboneliğim 8 mb. 2mb'e çekip o işlemide denedik ama düşmeler devam etti.Bilgisi olan bir arkadaş varsa lütfen yardım etsin ne yapcağımı şaşırdım:(

• enteresan bir durum valla. Her ne gerekiyorsa denemişsiniz zaten.
  • Ddos saldırılarına maruz kalıyor olabilirsin bi araştır derim.
  • aynen dediklerini bende 2 aydır yaşıyorum artık arıza şikayet kaydı oluşturmaktan bıktım hayattan soğudum,net 5 dakka var 5 saat yok sabah var 2 dakka sonra yok,ne var ne yok değiştirdim neymiş santralden modemime sinyal ulaşmıyomuş e çöz o zaman cem yılmaza milyon dolarlar vereceğine müşterinle ilgilen, eylülde doluyo 2 yılım , her gün lanet ediyorum verdiğim parayı zehir zıkkım ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: execrasim

Arkadaşlar sürekli internetten düşüyorum bu duruma ne ben nede türk telekom teknik servisi çözüm bulabildi.Tam 1bucuk ay oldu.Belirsiz aralıklarla adsl ışığı sönüp tekrar bağlantı kuruluyor kimi zaman 1dk-kimi zaman 10dkda bir düşüyor.Sırasıyla yaptığımız işlemleri anlatıyım.Ev içi donanımı yeniledik,aparman ankastre kutusundan eve gelen kabloyu değiştirdik modem değiştirdik(gelen t.servis kendi modemini taktı yine olmadı)Telefoncu getirdim hatları tamamen kontrol ettirdim hiç bir sorun olmadığını söyledi.Güç kaynağı aldım modemi ona bağladım.Eve 3 kez teknik servis geldi en son 1 hafta önce portumu değiştirdiler.1gün boyunca internetten hiç düşmedim ama ertesi gün yine aynı sorun devam etti.Başka pcleri takıp denedim,4 ayrı modem denedim.5senedir ttnet abonesiydim bu sorunum 1ay boyunca sürünce sinirlenip smileyi arayıp durumu anlattım onlarda aboneliğinizi bize geçirirseniz çözüm bulabiliriz dediler.Ama onlardanda bir çözüm alamadım.Hat seviyelerim çok iyi olduğundan telefon destek hattını aradığımdada doğru düzgün yardımcı olmuyolar hep aynı şeyleri söylüyorlar.16 mb alabilecek bir hat değerlerim var ve aboneliğim 8 mb. 2mb'e çekip o işlemide denedik ama düşmeler devam etti.Bilgisi olan bir arkadaş varsa lütfen yardım etsin ne yapcağımı şaşırdım:(

valla zor bir durum, muhtemelen denenmiştir ama apartmandaki kutudan telefondan ayrı olarak sadece internet için bir hat çektirme imkanınız oldu mu ? (yalın internet dediğimiz olay )
    hatta düşme olayı interneti kullanırken mi oluyor yoksa kullanılamasa da düşüyor mu ?

• aynı sorun bendede var son 1.5 ay boyunca her gün ttneti aradım port değişti falan ama hala gidiyo net hemde 2 mb a düşmesine rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDinHoqS -- 16 Temmuz 2011; 16:22:54 >
  • Bende smile adsl kullanıyorum bendede 1.5 aydır aynı sorun var hızı düşürdüler gene aynı sorun oldu bina zaten sıfır tesisatta öyle onların söylediği mükemmel düzeyde sinyal alıyorsunuz modemde bir sorun olmasın vs ama bu durumdan gerçekten sıkıldım burayı takip edelim çözüm bulan lütfen yazsın teşekkürler şimdiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Aydır internet yok.
    5 yıl önce açıldı
    1.5 haftadır programım bu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.