Şimdi Ara

1.5 ay kala 90 netten 120+ net hayal mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 80-90 arası gidip geliyorum istikrar var ama konu eksiğim fazla, türkçede dil bilgisi, tarih ve coğrafyada konuları tekrardan göz geçiriyorum tabi dinide unutmamak lazım.Matematikte bitmemiş konuları tamamlıyorum her sınavda 7 soruya falan bilmediğim için kalem oybatamıyorum kombinasyon mantık olasılık fonksiyon kümeler bazı problemler obeb okek vs

Fenden temelim var ama yükseltmem lazım sonuçta 2 yıl MF okudum

Türkçe 30=>35+
    Sosyal 28=>35+
    Matematik 22=>30+
    Fen 10=>25-20 arası

Bu kadar sürede 30 net arttırılır mı muamma tabi

Tabi sadece ygsde çalışmıyorum bu süre içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunickonaltıharf -- 31 Ocak 2014; 23:17:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam durumlar ayni inşallah yapariz

• benim sadece mat 1 im daha iyi kalan aynıyız

bende merak ediyorum ve inanıyorum aslında 120 olmasada 110 u göreceğim heralde (ben de biraz daha Tr arttırmalıyım gerçi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shasheennn

Hocam durumlar ayni inşallah yapariz

Tm misin hocam

• fen kasma bence 10net yeter hatta ygs daha basıt olur 10+ yaparsın onun yerine ne kadar mat calıssan kardır en cok puanda oradan gelir zaten mati 30 üstüne cıkarırsan güzel olur
  • bence hayaldende öte
  • Neden hayal olsun. Eksiklerini kapat matematigi 30+ ya rahat cekersin 7 tane filan gormedigim soru cikiyor diyorsun. Digerleri icinde disiplinli ciddi bir sekilde calistin mi neden olmasin. Azmisi hirsini kaybetme herkes yapabiliyorsa bende yapabilirim de :-)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son 3 ayda olur mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belli olmaz.Ben dersleri dinleyerek ve dersanede yaprak testleri çözerek evde ekstra çalışmadan 80 netten 115-120 lere yükseltmiştim.Maksimum 125 i gördüm.Ama gerçek ygsde 90 yapmıştım türkçe yüzünden.Kasarsan yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

80-90 arası gidip geliyorum istikrar var ama konu eksiğim fazla, türkçede dil bilgisi, tarih ve coğrafyada konuları tekrardan göz geçiriyorum tabi dinide unutmamak lazım.Matematikte bitmemiş konuları tamamlıyorum her sınavda 7 soruya falan bilmediğim için kalem oybatamıyorum kombinasyon mantık olasılık fonksiyon kümeler bazı problemler obeb okek vs

Türkçe 30=>35+
    Sosyal 28=>35+
    Matematik 22=>30+
    Fen 10=>25-20 arası

Dostum ben ilk zamandan beri 80den 120 - 125'e çıktım 13 hafta oldu ve şu sıralar kadar sıkı çalışmıyordum bence olur çok çalışırsan daha da artar çoğu mezuna sorarsan en çok şu sıralar netlerın arttığını söyler şu tatili çok iyi değerlendir konu eksiğin kalmasın 2 haftaya en geç sonra full bölüm ve ya normal deneme al birde lysyi unutma kolay gelsin inşallah olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shasheennn

Hocam durumlar ayni inşallah yapariz

Tm misin hocam

Sayisal

• İns yaparsin ama fen yapmadikca maalesef iyi sira gelmiyor.Ygs 2nin %40 i fen o yuzden tavsiyem fen kas, kolay gelsin kardes.

• Belki yapılır ama 120 den sonra arttırmak kolay olmuyor.

• quote:

80-90 arası gidip geliyorum istikrar var ama konu eksiğim fazla, türkçede dil bilgisi, tarih ve coğrafyada konuları tekrardan göz geçiriyorum tabi dinide unutmamak lazım.Matematikte bitmemiş konuları tamamlıyorum her sınavda 7 soruya falan bilmediğim için kalem oybatamıyorum kombinasyon mantık olasılık fonksiyon kümeler bazı problemler obeb okek vs

Türkçe 30=>35+
    Sosyal 28=>35+
    Matematik 22=>30+
    Fen 10=>25-20 arası

Dil bilgisini hallet çok rahat +35 yaparsın ben düşmüyorum hallettikten sonra.Sosyal çalışmadan önce çok dengesizdi şimdi sürekli 30 geliyor hedefim 35 ama yine de şükrediyorum sabitlediğim için.+35 için bende önerielri bekliyorum.Mat netlerimiz aynı bende 30 yapmak istiyorum ama geodan en fazla 2 net yapabiliyorum.Fene çalışcağına sözellerden +70 mattan +30 yapmaya çalış daha iyi olur bence.

• ayni durumdayiz nasil boyle yukselebilir ozellikle matematik ve sosyal icin onerileriniz nelerdir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @
    butterblume : Dostum sosyal için konuları bir daha oku , sosyal yapılamayacak bir ders değil en azından ygs için.Matematikte de konuları tam anlamıyla kavramaya çalış.Benim hiç bakmadığım konular (fonksiyon , bağıntı , kümeler bazı problemler olasılık vs] harici geri kalanlarda max 2 yanlış çıktı.20 D 2Y - 25 D 1Y gibi

@
    CR7CR : Türkçe Sosyal Matematik bir seviyeye gelsin hocam ondan sonra fenede ağırlık vereceğim.Temelim var ama konularda bilgi eksiğim var.

Geometri için konu anlatımlı bir kitapla çıkmış sorulara bak derim.

@
    Nükleus : İlk bir 120 yi görelimde hocam neyse 120+ için bence konularda ufak tefek kalan eksikleri tamamlamak gerekiyor.

@
    muhammed.12devadam : Dostum ben tm olduğum için fenin bana çok katkısı olmayacak2 fen neti 1 sosyal netine eşit sonuçta.O yüzden ilk önce 3 derse ağırlık verip ardından fene de seçtiğim konulardan ağırlık veririm.

@
    ISTAR : Dostum mat 1 çıkmış sorular kitabının 4 te 1lik kısmını bitirdim.Ayrıca gün içinde çalışmadığım konularada çalışıyorum.Okullar açılana kadar Türkçe Sosyal ve Matematiğin bilgi anlamında hazır olması lazım.En azından 1 hafta daha uzatılabilir ardından denemelere geçeceğim haklısın.

@daxtor55 : Neden o kadar dalga olduhocam sınavda

@aguhakin61 : Aynen hocam ama bana biraz hayal gibi geliyor mutlaka birinden patlıcam gibi neyse eksik konulara bakıyorum ayrıca çıkmış sorulara.

@efe.1905se Dosatum zaten ilk amacım TR - SOS - MAT bir seviyeye getirmek , fenin çok katkısı olmayacak ama sosyalin yarısı kadar getirisi olacak altyapım olmasa bakmam ama bilgi eksiklerini kapatmam gerekiyor ki bunuda martta falan yaparım muhtemelen.

@
    Rubai : Mat 1 eksik konun var mı dostum hiç çalışmadığın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunickonaltıharf -- 1 Şubat 2014; 12:07:35 >

• eksik sayılmaz hocam ama üslü köklü mutlak tam oturmamış

perm komb binom olasılık tamamen sıfır :/

birde hız işlem modüler vs gibi konularda bilgim var da kolaysa yaparım zors patlar durumda
  • Benimde
    Türkçe 34-38 arası
    Matematik 24-29 arası
    Sosyal 29-33 arası geliyor
    ortalama 90 net civarı yapıyorum 100 nete çıkmam lazım bir türlü yapamadım.
  • feni pek kasmana gerek yok onun dışında dediklerini gerçekleştirirsen süper olur senin için
  • Finalin verdiği ygs denemesinde matematikten 32 net çıkarttım.Çalışınca oluyor beyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.