Bırak Hocam bu süper zekalara laf anlatmaya çalışmayı nasılsa her b.ku çok iyi biliyorlar, iyi niyetle ne anlatsan boş, seni tanıyan tanıyor. |
1.4M TL'ye Kadar Crossover-SUV Tavsiyesi (2. sayfa)

-
-
Hocam usta sorunu, parça sorunu eskisi gibi değil artık çok zor eski arabalar mekanik olarak basitti. Kendin yedek parça getirmeye kalksan yurtdışından bir sürü engelle karşılaşıyorsun. Umarım marka kalıcı olur bu korkunç vergilere rağmen, HS benim de bayıldığım bir araba özellikle yeni kasası müthiş. Umarım uzun yıllar sorunsuz keyifle kullanırsınız aracınızı. Ssangyong için üzülmeyin hocam yıllarca araştırdım kendimi ikna etmeye zorladım rexton almak için ama hep kullanıcıların yaşadığı sorunları, servis şikayetlerini, lakayıt zorba firma yetkililerini, firma sahibinin akrabalarıyla sosyal medyada şikayetini paylaşanlara cevaplar vermelerini v.b bir sürü şeyi gördükten sonra vaz geçtim. Son ısı pompası olayı da malum. SSangyong resmen distrübütör kurbanı bir firma.
-
Eyvallah, anlamayacaklarinin farkindayim da iste belki anlarlar diye cevap yaziyorum. Balik bilmezse halik bilir hesabi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyini anlayacaz ???
Ne araba alırsan onu övüyorsun. Bu kadar. Daha öten yok.
Yarın gidicen corolla alıcan, corolla yeryüzünün en iyi arabası olacak. Her başlığa onu önericen.
Sonrada burda vay efendim özelliği böyle vay efendim sana böyle uygun.
Kardeşim, anlattığın şeylerin hepsi %100 doğru olabilir. Hatta konu dahilinde, beklentiler dahilin önerdiğin jazz gerçek çözüm olabilir.
Ancak biz senin parasını verdiğinin ürünün kölesi olmadan ve bunu bize dayatmandan sıkıldık.
Ülkede 50 tane attrage satıldı, globalde mitsubishi senin kadar reklamını yapmadı arabanın. Şimdi de jazz güzellemeleri.
-
düzelteyim 50 değil 872 :)
şimdi gereksiz cevaplar yazmaya devam edebilirsiniz
zira diyorum ya benim üstümde hiç bir etkisi yok bu yazdıklarınızın.
sıkıldıysanız değişik hobiler edinebilirsiniz youtube da bir çok kişisel hobi edinme videosu var tavsiye ederim
sürekli benim mesajlarımı takip etmekten, üstünüze vazife değilken beni rahatsız etmekten daha faydalı bir hobi edinmiş olursunuz.
bende her üye gibi mesaj yazma hakkımı kullanıyorum , kullanacağımda, rahatsız oluyorsanız bloklarsınız oh mis siz de mutlu bende
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 19 Haziran 2025; 12:40:40 > -
Trol kardeşim okuduğunu da anlamıyorsun.
Senin mesajlarını takip etmek gibi bir durum yok. Sen her konuya girip kendi aracını önerdiğin için senden kaçamıyoruz.
Şikayetimiz bu.
Yazdıklarımın ya da yazdıklarımızın senin nezlinde bir karşılık bulmadığı zaten belli. Yaşattığın kalitesizlikle bu hayatı yaşıyoruz.
Ama insan kendinden bilir ya kendini, ne değişik insanlar var diye insanın kendine hatırlatması için güzel malzeme oluyorsun.
-
Trol kardeşim okuduğunu da anlamıyorsun, halbuki elinde çok güçlü bir koz var, bloklamak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArAdiAzZz -- 19 Haziran 2025; 15:29:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla ben ssangyong forumuna üyeydim, oradakilerden çok şey öğrendim. hem kullanıcıları nezih insanlar, yardımseverler hem de araçları kaliteli. 2017 xlv aklımda kalan modeldir. geçtiğimiz yaz da grand musso alacaktım ama birtakım ailevi sorunlar yüzünden alamadım. ayrıca 2006 model chrysler grand voyagerime aliexpress ten anahtar kumandası söyledim tak diye geldi. artık dünya küçülüyor, ben parça sorunu olacağını düşünmüyorum kaldı ki yakın akrabam kia cerato için 1.5 ay (birkaç sene önce) parça beklemişti yani kökleşmiş yada yeni çok fark etmiyor. ama elbetteki keyif sizin, umarım mutlu olacağınız bir araç alırsınız.
-
Hocam forumlar artık öldü çoğu da kapandı eski bilgileri bulmak bile mümkün değil. Artık araç forumları facebook grupları, incelemeni tavsiye ederim daha samimi yorumlar oluyor. Artık bir araca niyetlenince bir süre grubuna takılıyorum. İki ay önce en son yine rextona niyet ettim gruplara bakayım dedim tövbe ettim. Tek diyeceğim o güzelim araçlara yazık ettiler.
captivadan sonra ben de rextona niyet etmiştim ama hem fiyatları çok yüksek geliyordu hem de yol bilgisayarı yok diye hatırlıyorum. chrysler için kaç tane facebook gurubuna üye oldum ama çok işlevsiz.
-
Bunların hiçbiri suv değil suvcuk bunlar bu bütçeye 2023 model hatasız omoda5 veya tiggo 7 alınır 183 beygir gırtlak dolu donanımla gerçek suva binilir 5 yıl da garantisi var ...
Yakıt ?
-
1.4 bayon kadar yakar yaktiginin hakkını verir
Son olarak 2024 model 12 bin km'de ACC opsiyonlu Taigo'da karar kıldık. 1.500.000 tl'ye aldık. İstediğimiz gibi bir aracı zorlukla yakalayabildik, piyasası çok hızlı kapanın elinde kalıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X