Şimdi Ara

1.4 urban egea vs 1.3 dizel easy egea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçe 125bin.

Bu fiyatlarda boyasiz 100bin km de 2016 1.4 benzinli urban Egea buldum.

Birde üç parça yanlarda boyalı 125bin km de 2016-2017 1.3 dizel easy var. Sizce hangisi alınır. 1.3 ün yakıtı çok cazip geliyor.

İşin ilginci dizel ile benzinli arasında fiyat farkı kalmamış. Açıkçası 2016-2017 model bir arabada 120bin kilometreler çok geldi. Taksi çıkması olma ihtimali var mı sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizellerin şirket çıkması vb. imajı ve donanım farkı sebebiyle fiyatların aynı düzeyde olması normal. Düşük yakıt + düşük mtv sebebiyle temiz ve bakımlı ise dizel tercih ederim.

• 1.3 easy olanların %99'u şirket geçmişi olan arabalar. Şirketler genelde 80-100 bin olunca elden çıkarıyorlar.

Bende sırf motor için 1.3 easy derim ama çok boş kalıyor maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O araba taksi çıkması olsa km 120bin değil 420 bin km olur, filo çıkması olabilir, filo çıkması da kötü bir şey değil, km orjnal, bakımları düzgün, döşemesi iç aksamı düzgünse gayet de alınır. Motor olarak tercihim 1.3

• Ben avis filo çıkması 1.3 mj almıştım , bakımları hep serviste yapmışlar bende devam ettim tertemiz bindim . Sahibinden baktıklarım yetkili servis bakımlı değildi , otokoçtan almıştım, kredide de yardımcı olmuslardı. Kötü yanı boş paketti , 1.3 Urban ya da 1.6 otomatik tavsiye ederim . Şu an daha pahalı aracım var . Geri dönüş yapsam Egeaya dönerdim.

• Kullanım şartları nedir şehir içi mi uzun yol mu yılda yapılacak km de önemli onları da yazsaydınız keşke direk bu mu şu mu olayı çok saçma

• 1,4 Benzinlinin muhtemelen çekişinden de yakıtından da pek memnun kalmazsınız.

Hem yakıt hem çekiş hem Mtv olarak da 1,3 mjet daha avantajlı olacaktır.

Tabi araçların temizliğini kendiniz kıyaslayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • motorları boşverin de urban ile easy kıyaslanmaz bile.

• Hocam senede 13-15bin km arası yaparım. Bunun 2-3bini uzun yol olur. Geri kalanı İstanbul şehiriçi kullanım. Vergi avantajı ve dizelin az yakması önceliğim. Ama şirket çıkması easy alırsam urban ı çok aratır mı onu merak ediyorum.

• erka1907 kullanıcısına yanıt

Easy alırsam urban almadigima neler pişman eder. Onu soruyorum zaten hocam. Cevapları var mı sizde ?

• Bu durumda kemerleri sıkın biraz 1.3 urban almaya çalışın derim olmadı 1.3 easy İstanbul’da atmosferik motor çekilmez çok yakar

• Ben her iki motoruda kullanmış olarak size şunu söylemek isterim; tercihim 6 hava yastığı olmasından dolayı 1.4 benzinli olan olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

bir kere 2017 sonrasında olması lazım aux yok. desen bluetooth bağlayayım bluetooth easy araçlarda sadece telefon görüşmesi için. tabi bunlar elektronikçilerde yapılıyor ama standartta yok.

Diğer farklar

• Oto Klima
    • Çelik Jant 16 inç
    • 5 inçlik multimedya ekran, bluetooth müzik.
    • Önde dijital gösterge
    • arka park sensörü
    • kapı içi ve belli noktalarda kromlar
    • parçalı yatan koltuklar
    • sis farı
    • urban koltuklar
    • deri direksiyon ,ve üzerinde hız sabitleme tuş takımı, deri vites topuzu

Aklıma gelenler bunlar. Benim aracım urban plus. plus paket ile tablet ekran. mercekli gündüz ledli far. bunlar kayda değer farklar. tabikide yukarıda yazan şeyler sonradan yapılabilir. yapıyorlarda.

• 2016 da 2 yaşında linea aldık babama 1.3mj filo çıkması 56bin km deydi, şuan 110bin km civarına geldik.

filo çıkması olması kötü olması demek değil. bakım ve yakıt masrafları uygun demek.

Ben çok özellik aramam araçta, çok yol yaparım, uygun fiyata beni gezdirsin deniyorsa 1.3mj bunun için yapılmış denebilir.

Biraz gözümü doyursun özellikleriyle, fazlada yol yapmam zaten haftada 1-2 kere çıkıyorum denirse 1.4 urban

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.