Şimdi Ara

1.4 tsi performansı nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep merak ettim kucuk hacimli kisik ayarda calisan turbo benzinli aracları . Hic binemedim 160 lik rocco haricinde. 122 likleri nasil oluyor ? 1.6 benzinli gibi gidiyor mu ki ? Yoksa vasat mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam fabrika verilerine göre gayet iyi, ancak kendim 122lik tsi kullanmadım. Aynı beygir-ağırlık oranındaki arabalardan pek bir eksiği olacağını sanmıyorum.
  • tork değerlerine bakmak lazım sadece beygirde bitmez

• Tsi 122 bile 1.6 lardan iyi gidiyor. Ben performansını çok beğeniyorum
  • Hocam 122 liğini kullanmadım, ama 1.6 motorları kullandıktan sonra 1.4 140 lığı kullandım, arada dağlar kadar fark var.
  • arkadaşımda passat var 2008 tsi çok seri ancak yakıtı çok fazla
  • hem audi 1.4 manuel hemde golf 7 dsg 1.4 kullanmıs biri olarak manuelde zevkini varıyorsun otomatikte ise sadece ilk kalkıslarda güzel ve seri , yakıt olarak ibre 100 ü geçtiğinde yakır ortalaması 8-9 larda oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 132 lik auris ile deneme sansim oldu. Arada daglar gibi fark oluyor. Belki yoldandir hafif egim var. Bugum jettasi olan bir arkadasla tanistim ve auris ile denedik. Duz vites iki aracta. Auris hep onde hep onde.

• Tfsi ile tsi arasindaki fark nasil oluyor ?

• HarryBlade H kullanıcısına yanıt
    sanırım aradaki "f" den ibaret oluyor

audi aynı şeyi yazmak istemediğinden aradaki 10-15000 tl yi açıklayabilmek için f koymuştur oraya bi fark olduğunu duymadım motorda da şanzımanda da tek çatı altında üretiliyo zaten...

performansa gelince eski aracım 1.6 109 hp volvo s40 ile yeni aracım 1.4 tsı dsg 122 hp arasında fark çok belirgin benzinli motor daha uzun devir aralığında tork sunarken dizel motorlar çok kısıtlı bi devir aralığında max torku verirler dizellerin torku yüksek olmasına rağmen bu kısa devir aralığından dolayı ara hızlanmarada yığılırlar, 0-100 volvo s40 dan daha iyi, yakıt tüketimim s40 da 5,5-5,8 di golf de 5,6-7 arası geziniyo trafik ve agresyona bağlı değişir tabi du değerler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.