Şimdi Ara

1.4 TSI 160 mı 1.8 TSI 160 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir araç bakıyorum bir kaç defa konu açtım bir tanesinden dolandırılmaktan son anda kurtuldum. Ortalık çakal ( it ) sürü dolu.

Neyse, soruma gelince,

iki araç var,

1.4 TSI 160 lık CC - 1.8 TSI 160 Passat

gönlüm CC den yana ama performansı hakkında emin değilim, 1.8 Passat performans olarak beni çok fazlasıyla tatmin ediyor 1.4 TSI 160 performans olarak nasıldır.

rampalarda ani sollamalarda hızlanması nasıl ?

150 km üstü süratlerde 1.4 TSI CC nin hızlanma değerleri nasıl ?

0-100 olarak CC oldukça iyi ama herşey 0-100 değil, uzun bir rampada araçda 4 kişi ( 250 - 300 kg ) klima açıkken ara hızlanmalar nasıl olur ?

• 2.0 TDI 170 bakın bence daha ekonomik olur diye zannediyorum bahsettiğiniz durumlarda yüklü rampa çıkma gibi benzinliye nazaran yükü klimayı daha az hissedersiniz kullanımda.Vergi konusunu tam bilmiyorum gerçi sizin karar vermeniz lazım ne kadar km yapıyorsunuz yılda onları göz önüne alarak karar verin iyi günler.
  • 1 hafta kadar önce abim 1.8 tsi passat aldı 6 ileri dsg spor modda özellikle arabanın ivmelenmesi harika tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu iki yönü atlamamak lazım bu karşılaştırmayı yaparken.

1.4TSI 160 ps motorda Turbo+Supercharger bulunurken 1.8TSI 160ps'de sadece turbo mevcut. Bu da 1.8'in daha uzun ömürlü olması anlamına geliyor.

Ayrıca 1.4TSI'da 7 ileri kuru kavrama DSG bulunurken 1.8TSI'da 6 ileri yağlı tip DSG mevcut.

Sorunsuzluk bakımından 1.8TSI hem motor hem DSG açısından daha sorunsuz.
  • 1.8 alın sorunlarla boğulmayın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 TSI sıkıntılı bir motor ama CC, Passat'tan çok üstün bir araç bence.
  • ''0'' km değil ise sizde 1.8 CC alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 19 Mart 2014; 17:14:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 TCE vs 1.5 TSI
    4 yıl önce açıldı
    1.4 85 hp mi 1.2 tsi dsg mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • '' 0 '' olmayacaksa ve vergi sizin için o kadar önemli değilse 1.8 TSI derim.

Ekleme : 1.4 TSI makyajlı kasa, 1.8 TSI ilk çıkanlardan, bilmenizde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 19 Mart 2014; 17:16:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

1 hafta kadar önce abim 1.8 tsi passat aldı 6 ileri dsg spor modda özellikle arabanın ivmelenmesi harika tavsiye ederim

hayırlı olsun. kaça aldınız kaç model ve km.

1.8 tsi dsg ler 7 ileri. eğer sizdeki 6 ileri ise dsg değildir sanırım vitesde dsg mi yazıyor eğer yazıyorsa vites 6 ilerş mi 7 ilerimi tekrar bakar mısınız.

• vergi ve yakıt sorun değil yıllık 4000 km yapıyorum.

ikinci el düşünüyorum ama 1.8 istedğim özellikde cc yok hiç.

1.4 160 lıkla 1.8 160 lık kıyaslandığı zaman 1.4 çok mu geride kalır.

veya şunu sorayım 1.4 160lık motor 2.0 tdi 140 dsg ile kıyaslandığında performans farkı nasıl bizde 2.0 tdi dsg 140 var performans olarak beni tatmin ediyor ama 1.8 tsi 160 dsg bana daha iyi geldi özellikle 150 km den sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe_yakub -- 19 Mart 2014; 17:34:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe_yakub

vergi ve yakıt sorun değil yıllık 4000 km yapıyorum.

ikinci el düşünüyorum ama 1.8 istedğim özellikde cc yok hiç.

1.4 160 lıkla 1.8 160 lık kıyaslandığı zaman 1.4 çok mu geride kalır.

veya şunu sorayım 1.4 160lık motor 2.0 tdi 140 dsg ile kıyaslandığında performans farkı nasıl bizde 2.0 tdi dsg 140 var performans olarak beni tatmin ediyor ama 1.8 tsi 160 dsg bana daha iyi geldi özellikle 150 km den sonra.

1.4 TSI 170hp dsg Golf gti al geç.
  • 1.8 hacim avantajıyla yüksek süratlerde veya rampalarda belirgin şekilde 1.4 ten daha üstün olduğunu anlarsınız.Vergi sıkıntı olmadığına göre 1.8 TSI alıp 1.8 Turbo beslemeli aracın keyfini çıkartın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe_yakub

quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

1 hafta kadar önce abim 1.8 tsi passat aldı 6 ileri dsg spor modda özellikle arabanın ivmelenmesi harika tavsiye ederim

hayırlı olsun. kaça aldınız kaç model ve km.

1.8 tsi dsg ler 7 ileri. eğer sizdeki 6 ileri ise dsg değildir sanırım vitesde dsg mi yazıyor eğer yazıyorsa vites 6 ilerş mi 7 ilerimi tekrar bakar mısınız.

tesekkürler toplam 40 bin liraya geldi araç abimin aracı açıkçası dsg yazıyor mu bilmiyorum ama 6 ileri olduğuna eminim 2010 model araç ama 6 ileri dsg var diye biliyorum hatta sorun çıkarmayanları 6 ileri 7 ileri olanlar sıkıntılı oluyormus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.