Şimdi Ara

1.4 Motor Yeterli Mi ? Ve Bir Takım Sorular (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beklentinizin ne olduğuna bağlı, 1000cc bile bazılarına yetiyor. Konu performanssa, her devir ve süratte ivmelenmekse yüksek hacim turbo besleme olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb otomatik sorunsuz bir markanın sorunsuz bir modeli.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-son-fiat-37000-280730793/detay

Sakin bir kullanıcıysanız araç kullanmaktan keyif alıyorsanız. 1.4 atmosferik araç yeter.
  • C4 mu baktığınız araç.

• Hocam yetmeyecek araba yok. Sayısız araç kullandım. 1.4 -2.3. Arası.
    En son 1.4 turbo benzinli araba kulaniyorum. Bunun yanında onlar hiç gitmiyormus gibi Geliyor. Ama hiçbir yere de gidemedigim olmamıştı. ;) yarım saat geç, 2 vites küçük, daha yüksek devirli. Gönül ister ki 2.0 tsi 280hp arabalara binelim . ama imkanlar ölçüsünde alabildiğiniz araba neyse iyidir. Her turlu gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: ucavuss

C4 mu baktığınız araç.

32bin e HB bakıyorum. En iyisi hangisi olursa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pritt31 kullanıcısına yanıt
    zotacing kullanıcısına yanıt
    Araçta 5 kişiyiz bagaj ful dolu klima çalışıyor cc 132 km ye kilitlenmiş vaziyette Ankara gişelerden Cankurtaran'a kadar yokuşta motor zorlanmadan çıktık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 21 Mart 2016; 13:11:42 >
  • Alacaginiz arabaya gore degisir o motor. Yeni arabaysa 1.2 motorda gayet yeterlidir. O.9 clio ornegini verebilirim size hic zorlanmiyor tam bir bayan arabasi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.