Şimdi Ara

1. 4 ecotec motor Lpg uyumu nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 model chevrolet kalos otm 1.4 sx marka aracım var Lpg dönüşümü düşünüyorum . bu motorların Lpg uyumu konusunda çok farklı şeyler okudum. bazı yorumlarda uyumsuz olduğu, zamanla sibop erimesi olacağı arıza lambası hiç sönmez gibi yorumlar okudum bazılarında ise eski tip ecotec lerde sorun olmadığı yeni tiplerin sıkıntı çıkarabildiği söyleniyor. görüşlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle merhabalar aracınız için uyumlu olan lpg kitlerimiz özellikle obd destekli olabilir arıza lambası yakmaması acısından ama önemli olan iyi bir marka ve iyi bir servis ile uzun süre problem çıkarmadan sağlıklı şekilde kullanabilşrsiniz herturlu teknik destek ve sorularınız için bana 7/24 ulaşabilirsiniz Yusuf koparan lpg Uzmanı izmir 05355595572 selamlar saygılar sunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce Lpg dönüşümü için aracımı bıraktım güvendiğim daha önce dönüşümlerini bildiğim bir ustaya, ustanın dediği eski motorlarda sorun olmadığı en azından kendi dönüşümlerinde bir sorun şikayet gelmediğini ama bu araçların yeni tip motorlarında subap probleminin 30-40 bin km sonra yaşanabşldiğini ve bunu araç sahibine söylediklerini ve bu konuda hatırlatma yaptıklarına dair imza aldıklarını söyledi. firma atiker bayisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.