Şimdi Ara

1.4 civic hb triptonik çekişi nasıldır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler şu anda babamda 2005 civic 1.6 var 2009 model 1.4 triptonik almak istiyoruzda çekişi nasıldır ?

1.4 HATCHBACK I-SHIFT olarak geçiyor çekişi nasıldır arabanoın daha önce fiesta 1.4 vardı babam pek memnun kalmadı ( daha 5.000 kmde sattı ) peki bunun çekişi nasıldır bilenler yardım lütfen

Yeni nesillerde yükselen güce rağmen büyüyen boyutlar,güvenlik ve konfor - donanım ekipmanları nedeniyle artan ağırlık yüzünden performansta yer yer kayıplar meydana geldi,tıpkı yeni nesil benzinli Corolla lar gibi.

2005 Civic ten sonra hb Civic daha kaliteli sürüş özellikleri ve güvenlik sunar ancak 1400cc lik motoru şuanki Civic ten sonra az gelecektir.
  • Bence denemeden karar vermeyin. Bende daha 15 gün önce 1.4 hb i-shift araç satın aldım. Ben korkarak aldım, deneme fırsatım olmadı ama araç sahibi forumdan birkaç kişi ile konuştum. ONların memnuniyeti üzerine çekinerek aldım açıkçası. Fakat araç beni şaşırttı diyebilirim. Benim beklentilerim çok fazla değil, aşırı performans beklemiyorum, yarışmıyorum, drag yapmıyorum, normal kullanıyorum aracı. Beklentilere göre değişir memnuniyet.

Yorumlara baktım hala da bakıyorum; yok bu araç gitmez, çekmez, performans isteyen type-r alır, konfor isteyen sedan alır... Araç daha yeni piyasada çok fazla yok. Konuşanların çoğu afaki konuşuyor, yorum yapıyor.
    Arkadaşım en iyisi aracını satan birine gideceksin hem aracı inceleyeceksin hemde kullanacaksın. Kararını vereceksin.
    Ben istanbul da şehir içi kullanıyorum, gayet memnunum. 7.5 lt. yakıyor sıkışık trafikte. E-5 yada TEM dede gidersen 6.0 lt. oluyor karma tüketim.
    Aracı Konya dan İstanbul a getirdim. 5.3 lt. yaktı. 90 la Ankara ya kadar, 120 ile de İstanbul' a kadar geldim. Arada 180 e de çıktım 200 görenler var ama benimki çıkmadı. Herşey 0-100 hızlanması değildir. Şunu da belirteyim araç hımbıl, tosbağ gibi bir araç değil.Araç genç aile arabası diyebilirim. Görünüş, donanım 1.8 ile aynı. Sadece motor şanzuman farkı var. Süspansiyon da sert.
    Bakacak birşey yok, görünüş 10 numara zaten sadece şanzuman ve motoru deneyeceksin kararını vereceksin. Ama ne olursa olsun eski 1.8 i-shift alma derim ben. Eski i-shift ide denemiş biri olarak tavsiye etmem, edemem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.