Şimdi Ara

1.350€ +50€ Oyun Bilgisayari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Legends -- 30 Ağustos 2013; 6:57:20 >

• http://www.4frags.com/catalog/build.php?systype=7&fsb=22&pics=pond

nzxt phatom kasa

tek 570 yerine çift 560ti tf2

değişikliklerini tavsiye ederim işlemci soğutucus olarak çok seçenek var.
  • ::Ashes::

Hocam Cok tesekkur ederim onerilerin icin.

Soyle birsey daha soyliyim yardimci olmak isteyenler icin Secilen her parcanin saginda resmi cikior resmin solundaki tusa basinca detayli bilgi veriyor.Fikirlerinize ve onerilerinize ihtiyacim var simdiden cok tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Legends

::Ashes::

Hocam Cok tesekkur ederim onerilerin icin.

Soyle birsey daha soyliyim yardimci olmak isteyenler icin Secilen her parcanin saginda resmi cikior resmin solundaki tusa basinca detayli bilgi veriyor.Fikirlerinize ve onerilerinize ihtiyacim var simdiden cok tesekkur ederim.

Kargoyla Gelicekse Alamazsınız Gümrükte Takılır Bayağı Bir Ceza Ve Vergi Ödemeniz Gerekebilir

Edit : İspanyada Olduğunuzu Yeni Gördüm Kusura Bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Famous -- 3 Aralık 2011; 20:00:33 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Legends -- 30 Ağustos 2013; 6:57:40 >
  • Valla Hocam Bişeyler Yaptım Tabi Pek Çeviremediğim İçin 1500 £ Çıktı Fiyat

-Editar-]
    Caja: Caja Corsair Graphite 600T
    Placa Base: Placa Base Asus Maximus IV Extreme Z - Socket 1155
    Procesador: Procesador Intel Core i5 2500k - Socket 1155 -INBOX
    Disipador CPU: Corsair Cooling Hydro Series H100
    Memoria RAM Principal: F3-17000CL11D-8GBXL - Memoria GSkill Ripjaws XMP 2x4 2133Mhz
    Tarjeta Gráfica Principal: Tarjeta gráfica MSI GTX570-TWINFROZR III/OC 1280MB + Batman Arkham City + Pendrive 4GB
    Fuente de alimentación: Fuente Corsair CMPSU-HX750 - 750W
    Disco Duro Principal: OCZ SSD SATAIII VERTEX 3 2.5
    Lector/Grabadora: Grabadora DVD LG 24X LightScribe SATA - Negra GH24LS70 (Canón incluido)
  • Eyvallah Hocam Tesekkur ediyorum onerin icin.Muhim olan fikir vemenizdi gorus belirtmenizdi fiyat aslinda 1.500 ciksada elimdeki tam rakam bu suanda ama masa ve ekran almak icin kasaya 1.350 ayirmistim yinede tesekkur ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Eyvallah Hocam Tesekkur ediyorum onerin icin.Muhim olan fikir vemenizdi gorus belirtmenizdi fiyat aslinda 1.500 ciksada elimdeki tam rakam bu suanda ama masa ve ekran almak icin kasaya 1.350 ayirmistim yinede tesekkur ediyorum.

Ya Orda Msi Anakart Bulamadım Bulabilirsen z68a-gd65 (g3) Al Fiyat Düşer O Zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Famous -- 3 Aralık 2011; 21:24:57 >
  • Hocam Asusun o kartlari cok super bosver %99 onlardan alicam ozellikle senin sectigine gozu dikmis vaziyetteyim asus Maximus IV Extreme Z - Socket 1155.

Amacim oyle bir pc toplamak ki sende 1 kez yada 2 sende 1 kez en fazla 2-3 parcasini degistirerek upgrade etmek o yuzden uzun omurlu olmasi ve performans konusunda zaman asiminda geri kalmamak icin 1 kere alim tam alim dusuncesindeyim ve 1.500€ nun tamaminida gerekirse kullanabilirim sadece kasaya.

Sitede uyum sistemi olmadigindan umarim secilen parcalar birbirleriyle uyumludur yoksa isimi zora sokucak.
    Ekran kartlari konusunda da fazla secenek yok ama suan icin yani beni 1 sene idare edebilecek kart var en azindan o bana yeter birdahaki alisveris icin.

Tekliflere ve yeni sistem seceneklerine acigim umarim daha fazla kisi yardimci olur.
  • quote:

Hocam Asusun o kartlari cok super bosver %99 onlardan alicam ozellikle senin sectigine gozu dikmis vaziyetteyim asus Maximus IV Extreme Z - Socket 1155.

Amacim oyle bir pc toplamak ki sende 1 kez yada 2 sende 1 kez en fazla 2-3 parcasini degistirerek upgrade etmek o yuzden uzun omurlu olmasi ve performans konusunda zaman asiminda geri kalmamak icin 1 kere alim tam alim dusuncesindeyim ve 1.500€ nun tamaminida gerekirse kullanabilirim sadece kasaya.

Sitede uyum sistemi olmadigindan umarim secilen parcalar birbirleriyle uyumludur yoksa isimi zora sokucak.
    Ekran kartlari konusunda da fazla secenek yok ama suan icin yani beni 1 sene idare edebilecek kart var en azindan o bana yeter birdahaki alisveris icin.

Tekliflere ve yeni sistem seceneklerine acigim umarim daha fazla kisi yardimci olur.

Parçalar Uyumlu Bildigim Parçaları Topladım Zatende ee Tabi Türkiyede Biz Alamıyoruz

• Haklisin Turkiyede 3,685 TL yapiyor suanki doviz kurunda ama burdaki para birimiyle alinca gozunde yuksek bir rakam gorunmuyor pek.

Arkadaslar oneri ve elestirilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Haklisin Turkiyede 3,685 TL yapiyor suanki doviz kurunda ama burdaki para birimiyle alinca gozunde yuksek bir rakam gorunmuyor pek.

Arkadaslar oneri ve elestirilerinizi bekliyorum.

Anakartın Buradaki Fiyatı 864Tl
  • direk gözüme evga ekran kartları çarptı
    10 € fazla verip evga al derim ben
  • Caja CoolerMaster CM 690 II - Advanced

Placa Base Asus P8P67 Deluxe - B3 - Socket 1155

Procesador Intel Core i5 2500k - Socket 1155 -INBOX

Corsair Cooling Hydro Series H100

F3-17000CL11D-8GBXL - Memoria GSkill Ripjaws XMP 2x4 2133Mhz

Tarjeta gráfica MSI GTX570-TWINFROZR III/OC 1280MB + Batman Arkham City + Pendrive 4GB

Fuente Corsair GS800

OCZ SSD SATAIII VERTEX 3 2.5"- 120GB - VTX3-25SAT3-120G

Disco Duro Western Digital Caviar Green Edition WD10EARS 64MB Maestro - 1 TB SATA

Grabadora DVD LG 22X - SATA -GH22NS - Negra - OEM (Canón incluido)

Montaje / Testeo

Toplam:
    1397.34EUR
  • fazla seçeneğin yok zaten işlemci kesin olarak i5 2500k olacak anakart olarak Evga iyidir maximusta alsan farketmez.

ramlerinde pahalısını almana gerek yok fiyatı normal olanı alırsın.

kasaya gelecek olursak Pck62W güzel kasa bizzat incelemiştim ancak aynı fiyattaki rakipleri çok güçlü ve bu kasa F/p olarak çıkmıştır Lancool markasıyla.

yani demek istediğim o sitede kasalarda fiyatlar çok dengesiz full tower kasalarla mid tower kasalar aynı fiyatlara gelmiş Nzxt phantom'un tasarımını beğenmediysen tekrar seçenek sunabilirim.

yada kasa almasanızda olur masa altı montaj yaparsınız kendinize özgü birşeyler ortaya çıkarabilirsiniz.

son olarak 175euro'luk 560ti'leri kaçırma diyorum neredeyse 570'in yarı fiyatına geliyor ve 570'i tek başına oc ile yakalayabilen bir karttan bahsediyoruz.
  • Team Elite 4GB DDR3 1333MHz CL9 Ultra Low Voltage 1 46,29 TL
    MSI Z68A-G43 (G3) Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 PCI-E G3 ATX Anakart 1 253,15 TL
    HIS ATI HD6950 Fan 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı 1 564,14 TL
    INTEL Core i5-2500K LGA 1155 6MB 3.3GHz Dört Çekirdekli İşlemci 1 495,73 TL
    Aerocool Strike X GT Devil Red Mid Tower ATX Kasa 1 162,54 TL
    Seagate 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST500DM002) 1 207,97 TL
    Sunbeam Core-Contact Freezer İntel/Amd İşlemci Soğutucu (LGA1156 / 1155) 1 90,53 TL
    Team Xtreem S2 120GB 550-500MB/sn SandForce Kontrolcülü 2.5" Sata3 SSD 1 429,99 TL
    Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver 66A-12V Single Rail Modüler Güç Kaynağı 1 265,41 TL
    Ara Toplam (KDV Dahil) 2.515,74 TL
    Teslimat (ARAS Kargo) 0,00 TL
    Genel Toplam (KDV Dahil) 2.515,74 TL

http://www.teknobiyotik.com/

Siz yanlış hatırlamıyorsam kardeşiniz için bir sistem istemiştiniz,mesela böyle bir sistemi sipariş edip Türkiye'nin her yerine gönderebilirsiniz.

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Legends -- 30 Ağustos 2013; 6:58:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.