Şimdi Ara

1-31 Ağustos maksimum kart 250 TL NFC/temassız ödemeye 4 aylık Amazon prime üyeliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
6
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maksimum karttan 250 TL NFC ve temassız ödemeye 4 aylık Amazon prime üyeliği veriyor. Detaylara uygulamasından ulaşabilirsiniz.

Hepsini yüklerken sorun yaşıyorum forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gumus299 -- 2 Ağustos 2025; 8:40:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Katılmak için: İşCep veya Maximum Mobil “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna kampanya dönemi içinde tıklamanız yeterlidir. 

Kampanyaya dahil olan kartlar: İş Bankası Maximum ve Maximiles özellikli bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartı ve MaxiPara Kartlar

Kampanyaya dahil olmayan kartlar ve işlemler: 
    •    Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, Maximum Genç aidatsız kredi kartı, Nays kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler ile temassız özellikli İş Bankası kartları ile yapılan temassız ödeme işlemleri, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

• Teşekkürler

• Ben bu is bankasindan(iscep) bir türlü nfc ile ödeme yapamiyorum bonus flash da herhangi bir sorun yaşamıyorum varmi ayni sorunu yaşayan.

• samsung kampanyasından yararlarlananlar bu yöntemle 4 ay daha alabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bugün sabah bimde maximum dan denedim qr ile ödemeyi sistem hatası çarpı verip reddetti normal kartla ödeyince onayladı lafın kısası iş bankasının qr ı çalışmıyor bende pek bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Carascast kullanıcısına yanıt

Ben dün QR ile başka marketten ödeme yaptım. Yüksek ihtimal BIM posundan kaynaklanıyordur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MONO APP(Qnb) [ANA KONU]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl içinde başka kampanyadan (samsung vs) yararlandıysanız bir daha ücretsiz üyelik yaptırmıyor

• iPhone kullanıcıları bu kampanyadan yararlanamıyor mu? Mobil Temassız Ödeme harici yapılan ödemeler geçersizdir diye bir ibare var kampanya koşullarında.

• ChaosFİre C kullanıcısına yanıt
    Valla ben de anlamadım iPhone kullananlar yetim mi? Tüm bankalar bu tip kampanyalarda iPhone sahipleri için QR kod ile ödemeyi de sayıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nc.nc N kullanıcısına yanıt
    Ben kampanya metninde böyle bir ibare göremedim. Daha linklerde gönderilmedi. Eğer böyle bir uygulama yaparlarsa belirtmedikleri için haksız çıkarlar.

• İşcepten bankamatik seçilmiyor mu bende aidatsız maximum var geçerli değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Maximum mobilde bankamatik kart ile mobil temassız ödeme yapabiliyorsunuz.

• peki internet alışverişlerinde qr veya temassız ödeme yapabiliyormuyuz

• ben kampanyaya katılmış haracamada yapmıştım ama kod gelmedi nasıl gelecekti kod bilen varmı

• 5 inde galiba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.