Şimdi Ara

1.3 multijet motor yağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
11.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1.3 multıjet motor fiorinoma

castrol edge 0w30 mu?
    castrol magnetect 5w30 mu yada tavsiye edeceğiniz yağ markası ve kodu ACİL YARDIM istiyorum bıktım bu fiat servisten

• Kışa girdiğimiz hesaba katılırsa ince yağ tercih etmenizde fayda olur kanımca, 0-40 sentetik, bu ikisi arasından 0-30 tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    senede 10,000km/h yapıyorum şimdiki koyacağım yağın yazıda cıkartması gerek ve tercihim CASTROL EDGE 0w30 dan yana ama selene var bılmem ne var cok karısık servıse gidip ne olduğu bellı olmayan yağı koymak ıstemıyorum ..
  • hsynclr H kullanıcısına yanıt
    Bulabilirseniz 0-40 sentetik yazmıştım yaz kış kullanırsınız.

• 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    0/40 sentetik 1,3 multıjet motora tavsiye edebileceğiniz marka varmı ?
  • Fiat multijet motorlara 5w-30 ve 5w-40 önerir. Başka numara yağ konulmaz...

Ben deneyimlerime göre 5w-30 mobil esp formula öneririm. Aracınız ile tam uyumlu olacaktır. Deneyince hak vereceksiniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil 1 olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 1.6 Auris Motor yağı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5-30 koyulur
  • şimdiye kadar hep castrol kullandım ve 5w30 magnetec tam sentetik kullanayım
  • Aranacak standart: FIAT 9.55535- S1 Eksoz gazı kontrollü dizel motorlarda uzun değişim aralıklırı için yakıt ekonomisi özellikli FIAT yağ standardı.

Fiat'ın tavsiyesi: SELENIA WR P.E. SAE 5W-30

Aynı standardı karşılayan herhangi başka marka da olabilir. Asıl önemli olan yağ standardı, bu standardı karşılayan şişelerin zaten viskozitelerinin de aynı olacağını göreceksiniz. Aynı kalitede bazı 0W-30'lar da olabilir, onlar da kullanılabilir.
  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    herkes birşey yazmıs.kimisi ali dıyor kımısı velı ınternett kafa karıstırıyor ..önerılen yağın karşıt değerinde olan bır cetvel yok ınternette selenıa servısın önerdiği ama kimiside önermıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsynclr

herkes birşey yazmıs.kimisi ali dıyor kımısı velı ınternett kafa karıstırıyor ..önerılen yağın karşıt değerinde olan bır cetvel yok ınternette selenıa servısın önerdiği ama kimiside önermıyor :D

Önermeyenlere kulak asmayın, televizyondaki çocuk dizisiyle karıştırıyorlar herhalde. Fiat'ın Petronas'a yaptırdığı yağdır, çoğu zaman da en kaliteli yağlar motoru üreten firmanın sipariş ettikleri yağlar olurlar. Çift kalite kontrolü olur çünkü. Petronas teknoloji geliştiren büyük bir firmadır.

Opet de aynı standartta bir yağ üretiyor ama fiziksel özelliklere bakınca Selenia biraz daha kaliteli görünüyor, bazı özellikler daha iyi.

Standartla sonuç veren İngiliz sitesi:http://www.opieoils.co.uk/c-903-fiat-955535-s1.aspx

Sizin Magnatec Castrol de var ama 5W-30 C2 olacak. C2 önemli. Bulabiliyorsanız Helix Ultra ECT veya Selenia tavsiye ederim. Bulamıyorsanız da Opet benzncilerde bulunur, yaygın bir yağdır. C2 versiyonu yoksa Magnatec uygun değil.

• stevie_ray_vaughan

bu yağı yuksek devırlı turbo motorlar için kullanıyorlarmış kesınlıkle kullanılmaz dediler :D
  • 5-40 castrol edge kullanıyorum.Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    castrol 5W-30 C2 olacakda turkıyede yokkı :D
  • quote:

merhaba arkadaşlar 1.3 multıjet motor fiorinoma

castrol edge 0w30 mu?
    castrol magnetect 5w30 mu yada tavsiye edeceğiniz yağ markası ve kodu ACİL YARDIM istiyorum bıktım bu fiat servisten

aracınızın yagı 5w30 5w40 tır. ben castrol magnetec kullanıyorum daha önce mobil kullandım. mobil 1 daha iyi yalnız castrolden cok daha cabuk ısınıyor.
  • castrol magnetec 5w30 C2 mi A1 mi
  • quote:

castrol magnetec 5w30 C2 mi A1 mi

ben a1 kullanıyorum. ama arada ne fark var bilmiyorum.

bu siteden bu ürünü almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38F9BBB0B -- 25 Kasım 2014; 16:48:33 >
  • 5w30 castrol veya mobil uygundur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.