Şimdi Ara

1.3 egea multijet 2018 akü bitince vurdurmayi denedin sorun cikarir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün akü bitti yoldan bi abi vurdurmayi deneyelim dedi. araba calismadi motordan mars sesi bile gelmedi. Sadece 1 kere ittirip vurdurmayi denedik 10 15 metrelik bi yolda. Sonradan takviye bulup calistirdik arabayi eve kadar sorun olmadi. Arabadan hiç anlayan biri degilim kavramlari dogru mu kullaniyorum bilmiyorum bu arabalari vurdurmak zararliymis galiba. Arabada sorun olur mu bunu denedigimiz için. Bundan sonra mi yandi emin degilim airbag isigi yandi arabada heralde bundan sonra oldu. O sorun büyük bisey mi.

• airbag lambası akü tam olarak bittiği için yanmıştır...zaten araba da akü tam olacak bittiği için vurdurduğunuzda çalışmadı..az bi akü olsaydı vurdurunca çalışırdı...

1.3 multijet motorların triger kayışları zincirli olduğu için vurdurunca sorun çıkarmaz diye düşünüyorum...

• wehby W kullanıcısına yanıt

Akünün bitmesiyle alakali yani o airbag lambasi tesekkür ederim bugün aksam yeni aküyü taktiricam umarim düzelir.

• Birşey olmamıştır merak etme ama aküsü biten araba vurdurulmaz tekrar aynı şeyi yapma.

O aküyüde güzelce şarj ettir veya yeni akü al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sssemih24 kullanıcısına yanıt

Tamam çok tesekkür ederim bugün yeni taktiricam akü

• wehby W kullanıcısına yanıt

Kayış li arabada sorun olmaz ama zincirli arabada sorun olur uzun vadede anlayacak hata yapıp yapmadığını vurdurma esnasında zincire binen yük zinciri bollaştirdiysa yakında ses yapmaya başlayıp kopma olacaktır nereye gidersen git zincirli araba kesinlikle vurdurulmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta 1.25 rampa cikar mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.