Şimdi Ara

1.3 Egea E5 Filtre Seçimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam dostlar, aracıma bayramdan sonra yağ bakımı yapacağım ama filtreye bir türlü karar veremedim. Önceki 2 bakımda OPAR kullandım webden aldım, sıkıntı da yaşamadım ancak ne kadar orijinal onu bilemiyorum. Ustam Wunder marka filtre kullanıyor yaptığı araçlara, Wunder mi taktırsam, Filtron set mi alsam yoksa eskiden aldığım filtreleri mi alsam karar veremedim

Eskiden alığım filtreler bu satıcının bu filtreleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla opar yerli bir firmaya ürettiriyor, yetkili serviste kullanıldığı için kendisini kanıtlamış ve yeterli kalitede bir marka. Piyasada epey sahtesi var, en iyisi yetkili servisinden almak o filtreyi. Wunder önermem, orjinal ekipman üretmeyen, sitesinden bakınca da herhangi bir sertifikasını göremediğim sıradan bir yerli firmamız. Her şeyin ateş pahası olduğu bu dönemde kendini kanıtlamamış bir ürün satın alıp da aracımı emanet etmem. İlla yerli filtre alacağım diyorsanız fil filtreyi öneririm, sertifikalı bir markadır, tr'nin en büyük filtre üreticisidir. Yerliler arasında tek güvenebileceğim de o şahsen.

Bütçeniz varsa hepsini mann alın, yoksa filtron set yapabilirsiniz. İkisi de orjinal ekipman üreticisidir, kalitesi iyidir. Tabii mann hepsinden daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 6 Temmuz 2022; 14:20:5 >
  • facepunchS F kullanıcısına yanıt
    Mann olarak doğru düzgün bulamıyorum hocam ayrıca cevap için teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GünahÇıkartanİmam kullanıcısına yanıt

Mann yetkili bayiisi filtremarketim sitesinden kolayca alabilirsiniz hocam.

Teşekkürler hocam

• Piyasada orjinal diye satılan opar, mais, otosan gibi filtrelerin çoğu sahta. Yan sanayi yerlilerden bile kalitesizler. Filtron tercih edebilirsiniz. Kendisi mann bünyesi altında zaten. Belli standart ve kalitede üretim yapıyorlar.

• Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    Onun da farkındayım hocam bakacağım artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GünahÇıkartanİmam kullanıcısına yanıt

Önemli değil hocam ne demek. Bu arada aracınızın yılına göre farklı farklı filtreler çıkıyor, mann katalog sitesine girip şase no yazıp motorunuzu seçip doğru olanı aldığınızdan emin olabilirsiniz

Parçacıya gidip fiyat almam lazım bir de bakalım o ne veriyor bosch falandır yüksek ihtimalle olmadı bosch cara gidip parça alacağım

• Dura-Ace kullanıcısına yanıt

Filtron ile Filtorq karıştırmışım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 6 Temmuz 2022; 14:54:34 >
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt

İkiler filtre üretmiyor filtron'u

en büyük filtre üreticisi alman mann hummel grubu, polonya'lı filtron markasını satın aldı. Aynı marka bünyesindeler şu anda.

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Filtron polonya üretimi diye biliyorum, ayrıca mann+hummel bünyesinde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oto erdemden uygun fiyatlı opar filtreleri alabilirsiniz. 3.2litrelik de selenia yağ aldınız mı tamam.

• Mann öneririm mümkünse,Wunder taktırmayın.Ancak bir bakımlık taktırabilirsiniz o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum aile aracımızda filtre bulma sıkıntısı olduğu için 30 bin km kadar kullanmıştık,hiçbir problem olmadı o süre içinde.Filtron da tercih edebilirsiniz Mann grubu altında olduğu için ancak birinci tercihiniz Mann olsun.

• batkent B kullanıcısına yanıt
    Hocam, Selania kullanıyordum önceki aracımda da bunda da ancak Liqui Moly Top Tec 4200 deneyeceğim. Normal seyir hızlarında devir çok yüksek kalıyor dişli oranlarından dolayı

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Çok absürt rakamlar çıkıyor MANN ve Filtron Filtre için ayrıca mazot filtresi dahil sette satıcı daha ucuza satıyor onu anlamadım

• Yukarı

• Bende de 2020 egea 1.3 E6 var. Bu filtre isi icin zamaninda bayagi arastirma yaptim. Sahte olmasin diye yetkili servisten Opar filtre siparis ettim kalitelidir diye dusunerek ve rezil kaliteyi gorunce sok oldum. Filtreler cok dandik duruyordu. Hele bi hava filtresi vardi ki nasil kalite kontrolden gecmis anlayamadim. Hemen iade ettim. Aldigim servisten bir sahis beni arayip iade nedenimi sorunca dusuk kalite dedim. Sonra filtrelerin orijinal oldugunu ve servis bakimlarinda da kullandiklarini soyledi ama iadeden vazgecmedim. Polen filtresi haric filtreler cok kotuydu. Nasil orijinal filtreler bu kadar berbat olabilir aklim almadi.

Sonra biraz daha arastirma yaptim ve bu arabalara fabrikada takilan filtreleri ureten markalar olan Purflux ve UFI markali urunlerden almaya karar verdim. Hava filtresi, yag filtresi olarak Purflux aldim. Mazot filtresini ise UFI aldim. Polen filtresi olarak ise yerli Sardes markasinin karbonlu modelini aldim. Toplamda Opar uzerine 100 lira fark verdim ama gercekten kaliteli urunler almis oldum. Kutusundan malzemesine, kagidindan plastigine asiri bir kalite farki vardi.

Aracima bu filtreleri taktirdim. Yag olarak ise yine sahte olmamasi adina motulun kendi sitesinden siparis verdigim 0w30 yagi kullandim. Gayet icim rahat ve memnunum. Size de tavsiye ederim bu urunleri.

• ozmenakif kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim ayrıca opar gerçekten kalitesiz ancak servis ürünü dedik kullandık. Bu purflux'u ve ufiyi nereden bulurum yardımcı olursanız sevinirim :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.