Şimdi Ara

1.3(1300 cm3) ALTI MOTORLU B VE C SINIFI ARAÇLAR(MTV ZAMMI SONRASI KONU AÇMAK FARZ OLDU.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
5
Favori
5.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hyundai i20 2017 Style aracım var 1.2 Benzinli vergisi ne olacak bilginiz var mı bu yıl ödemedim yeni aldığım için 2018'de iyi giydireceklerde hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 2 Ekim 2017; 15:24:42 >
  • Gerçekten çok faydalı bir başlık olmuş 2. çocuk geliyor mecbur araba bakıyorum önceki arabadan 10 binden fazla zarar ettim 16 yıl libyada yaşadım orda 2-3 aylık maaşımıza sıfır araba alıyoruz burda bakıyorum kaç yıl çalışmamız lazım o ayarda bir araba için diğer giderlerini saymıyorum bile.
    Libya'da iç savaş çıkınca ayrıldık sonra evlendik çocuk oldu vs bırakıp gidemiyoruz 2 yabancı dil var ama iş potensiyelim daha çok arap ülkelerinde onlarda da düzgün güvenli ülke yok ailecek gidebileceğin.
    Geçenlerde arkadaşımın abisi maddi imkanda var kızlarını okutmak için ingiltereye taşındı, Yıllarca memleket özlemi çekmiş biri olarak ben bile 3-4 yılda yıldım memleketten, vergiler hayat pahalılığı eğitimin her gün daha da kötüye gitmesi, adalet kavramının ve ifade özgürlüğünün iyice yok olmaya yüz tuttuğu. Libyada ifade özgürlüğü vs yoktu ama en azından ekonomik açıdan çok rahattı istediğini alıp istediğin şekilde yaşabiliyorsun, en azından 1 teneke parçasına yıllarını gömmüyorsun.

• 100.000 tl için ;

Golf Highline

Audi A3

Bmw 1.16

Suv arabalarda olabilir.

ya da başka öneriniz var mı?

(Dizel mi 1.4 Tsi benzinli mi)

En mantıklı ve hesaplı sizce hangisi olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 2 Ekim 2017; 18:28:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter dan hastag açıp twit atalım. Yağdıralım diyorum ya

Allah bin belasını versin bu zamların. Yeter artık be iflahımızı kuruttunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Hyundai i20 2017 Style aracım var 1.2 Benzinli vergisi ne olacak bilginiz var mı bu yıl ödemedim yeni aldığım için 2018'de iyi giydireceklerde hayırlısı.

Hocam bu yıl ödediniz ama haberiniz yok. Arabayı alırken MTV ödeniyor. Anahtar teslim fiyatın içinde. Bu yıl ödemedim dediğinize göre arabayı temmuz ayından sonra almışsınız. 323 tl 6 aylık dönem için ödediniz. Ocak ayında 452 TL ödeyeceksiniz. Şu an öyle görünüyor herhangi indirim veya bindirim olmazsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan_1985

Gerçekten çok faydalı bir başlık olmuş 2. çocuk geliyor mecbur araba bakıyorum önceki arabadan 10 binden fazla zarar ettim 16 yıl libyada yaşadım orda 2-3 aylık maaşımıza sıfır araba alıyoruz burda bakıyorum kaç yıl çalışmamız lazım o ayarda bir araba için diğer giderlerini saymıyorum bile.
    Libya'da iç savaş çıkınca ayrıldık sonra evlendik çocuk oldu vs bırakıp gidemiyoruz 2 yabancı dil var ama iş potensiyelim daha çok arap ülkelerinde onlarda da düzgün güvenli ülke yok ailecek gidebileceğin.
    Geçenlerde arkadaşımın abisi maddi imkanda var kızlarını okutmak için ingiltereye taşındı, Yıllarca memleket özlemi çekmiş biri olarak ben bile 3-4 yılda yıldım memleketten, vergiler hayat pahalılığı eğitimin her gün daha da kötüye gitmesi, adalet kavramının ve ifade özgürlüğünün iyice yok olmaya yüz tuttuğu. Libyada ifade özgürlüğü vs yoktu ama en azından ekonomik açıdan çok rahattı istediğini alıp istediğin şekilde yaşabiliyorsun, en azından 1 teneke parçasına yıllarını gömmüyorsun.

Hocam söylenecek hiç birşey yok. Tecrübeleriniz herşeyi açıklıyor. Ne maddi özgürlük var ne de manevi. Kendi kendimize oto sansür uyguluyoruz. Gerçekten acınacak haldeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojik Maniac

100.000 tl için ;

Golf Highline

Audi A3

Bmw 1.16

Suv arabalarda olabilir.

ya da başka öneriniz var mı?

(Dizel mi 1.4 Tsi benzinli mi)

En mantıklı ve hesaplı sizce hangisi olmalı?

Hocam sadece 1.3 altı araçlarla ilgileniyoruz Golf Highline 1.4 tsi ve 1.6 tdi ile geliyor. 1.2 de midline plus ve Comfortline var. 1.2 ye Allstar donanımı eklenmiş. Highline olarak kabul edilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Twitter dan hastag açıp twit atalım. Yağdıralım diyorum ya

MTV den daha önemli bir konu var ki o da Gelir Vergisinin %27 den %30 çıkması. Herkes MTV ye takılmış ama asıl önemli olan o. Ortalama bir memurun Yıl sonundaki kaybı en az 1000 tl. Mtv nin 300-500 koymaz ama bu çok koyar

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Mitsubishi attrage ida listeye ekleyin, space starla ayni motor sanziman agirlik 945kg,

Ne attrage i be kardeşim yeter tipi aklıma geldikçe kusasım geliyor.. Söylemeyin şu arabanın adını.. voldemort gibi tipi var Hükümet açıklama yapsa şu malum arabadan vergi alınmayacağına dair yine de almam o arabayı.. düşman .. ne ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 2 Ekim 2017; 20:49:21 >
  • Evet biliyorum kusura bakma ama kararsızım yardım lazım

gönlüm dizel almaktan yana ama yılda 12000 km geçmem. Önemli olan yakıt, yıllık bakım ve masrafları kattığımızda en hesaplısı hangisi? Sizce benzinli mi dizel mi almalıyım ve hangi model en iyi seçenek olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 2 Ekim 2017; 20:51:10 >
  • quote:

Evet biliyorum kusura bakma ama kararsızım yardım lazım

gönlüm dizel almaktan yana ama yılda 12000 km geçmem. Önemli olan yakıt, yıllık bakım ve masrafları kattığımızda en hesaplısı hangisi? Sizce benzinli mi dizel mi almalıyım ve hangi model en iyi seçenek olur?

12000 km şehir içi mi ? Şehirler arası mı ? Şehir içiyse benzinli C sınıfı araçlar az yakmaz. B sınıfı araçlarla makul tüketim değerlerine ulaşılabilir. Benim tavsiyemi soracak olursanız. Eğer arabayı trink nakit parayla kendi birikmişiniz vs ile alacaksanız dizel alabilirsiniz. Ama krediyle alacaksanız krediye ödeyeceğiniz faizi düşünecek olursak benzinli daha mantıklı. Seçim sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

quote:

MTV den daha önemli bir konu var ki o da Gelir Vergisinin %27 den %30 çıkması. Herkes MTV ye takılmış ama asıl önemli olan o. Ortalama bir memurun Yıl sonundaki kaybı en az 1000 tl. Mtv nin 300-500 koymaz ama bu çok koyar

aslında bu millete müstehak. adamın her dediğine evet dediler görün bakın şimdi ne oldu zamdan millet kırılıyor..
    Benzin alamadığımız arabaya MTV ödüyoruz.. Geçemediğimiz köprüye para ödüyoruz.. Kış geliyor elektriğe, doğal gaza zam
    kimse sesini çıkarmıyor herkes memnun halinden..

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Mitsubishi attrage ida listeye ekleyin, space starla ayni motor sanziman agirlik 945kg,

Ne attrage i be kardeşim yeter tipi aklıma geldikçe kusasım geliyor.. Söylemeyin şu arabanın adını.. voldemort gibi tipi var Hükümet açıklama yapsa şu malum arabadan vergi alınmayacağına dair yine de almam o arabayı.. düşman .. ne ..

Bu verdiginiz tepkiler beni cok gulduruyor valla Allahta sizi guldursun.

Hayirli gunler

• quote:

quote:

quote:

aslında bu millete müstehak. adamın her dediğine evet dediler görün bakın şimdi ne oldu zamdan millet kırılıyor..
    Benzin alamadığımız arabaya MTV ödüyoruz.. Geçemediğimiz köprüye para ödüyoruz.. Kış geliyor elektriğe, doğal gaza zam
    kimse sesini çıkarmıyor herkes memnun halinden..

Geleceğini düşünmeyene,takım tutar gibi parti tutana müstahak. Ama kurunun yanında yaşta yanıyor. Olan bana sana oluyor. Bu düzen böyle gitmez. Gitmez gitmez de nereye kadar böyle devam edecek. Ne kadar daha dayanacağız bilmiyorum.

• Teşekkür ederim dizel doğru seçim

• quote:

quote:

Hyundai i20 2017 Style aracım var 1.2 Benzinli vergisi ne olacak bilginiz var mı bu yıl ödemedim yeni aldığım için 2018'de iyi giydireceklerde hayırlısı.

Hocam bu yıl ödediniz ama haberiniz yok. Arabayı alırken MTV ödeniyor. Anahtar teslim fiyatın içinde. Bu yıl ödemedim dediğinize göre arabayı temmuz ayından sonra almışsınız. 323 tl 6 aylık dönem için ödediniz. Ocak ayında 452 TL ödeyeceksiniz. Şu an öyle görünüyor herhangi indirim veya bindirim olmazsa.

Yeni aldım hocam 1 ay oldu anladım 6 aydan 6 aya hayırlısı hocam arabam olsunda öderim ama hiç bir ülkede birden %40 zam yapılmaz yazıktır günahtır zaten sigorta , kasko yetiyor hocam birden mtv can yakacak daha kaskosunu yapmadım hocam ne kadar tutar ve hangi firmadan yaptırmam daha doğru olur biraz fikir verir misiniz ? Axa kasko'ya baktım hocam mavi olarak geçiyor dolu yağışı yazmıyor mesela .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu segmentin kralı 1.2 puretech 130 hp ile 1.2 tsi 110 hp motorlu araçlar olur. tsi, tüketimi de katınca açık ara şampiyon olur. 1.2 puretech 3 silindir olmasından mı nedir, beklediğimden daha sesli bir ünite oldu.

1.4, 1.2 ve 1.6 atmosferik birçok motor kullandım, neredeyse hiçbirisinden memnun kalmadım. sadece corolla'nın 1.6'sı azıcık gıdıklayabildi, özellikle astra çok kötü idi.

turbo motorlar arasında da, 0.9 tce ve 1.0 ecoboost kullanıp beğenmedim, beğendiğim iki motor var özellikle pug'un 1.2 puretech'i ile vw'in 1.2 tsi'ı. 1.2 tce bana çok tutuk geldi, 1.6 multidrive corolla gibi bir hissiyatı var, pek beğenmedim.
  • quote:

Teşekkür ederim dizel doğru seçim

Rica ederim hocam.

• quote:

quote:

quote:

Yeni aldım hocam 1 ay oldu anladım 6 aydan 6 aya hayırlısı hocam arabam olsunda öderim ama hiç bir ülkede birden %40 zam yapılmaz yazıktır günahtır zaten sigorta , kasko yetiyor hocam birden mtv can yakacak daha kaskosunu yapmadım hocam ne kadar tutar ve hangi firmadan yaptırmam daha doğru olur biraz fikir verir misiniz ? Axa kasko'ya baktım hocam mavi olarak geçiyor dolu yağışı yazmıyor mesela .

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın. Bende aracımı yeni aldığımda kaskosuz şurdan şuraya gitmem diyordum ama 1 yıldan fazla oldu kaskosuz kullanıyorum. Çünkü fiyatlar yüksek. Kasko özel bir sigorta çeşididir. Yani tamamen sizin ihtiyaçlarınıza göre fiyatı değişkenlik gösterir. Kaskonun avantajı şu eğer kaskonuz olursa Allah göstermesin olası bir kaza durumunda aracınız serviste tamir edilir. Kazada suç oranınıza göre kaskonuz devreye girer. Dolu hasarı ve sel durumunda canınız yanmaz. Başıma dolu hasarı da geldi cepten yaptırmak zorunda kaldım. Hasar durumunda ikame araç verilir bu da ayrı bir avantajı. Yaşadığınız yerde Hyundai servisi hangi sigorta şirketleriyle anlaşmalıysa onlardan yaptırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

Bu segmentin kralı 1.2 puretech 130 hp ile 1.2 tsi 110 hp motorlu araçlar olur. tsi, tüketimi de katınca açık ara şampiyon olur. 1.2 puretech 3 silindir olmasından mı nedir, beklediğimden daha sesli bir ünite oldu.

1.4, 1.2 ve 1.6 atmosferik birçok motor kullandım, neredeyse hiçbirisinden memnun kalmadım. sadece corolla'nın 1.6'sı azıcık gıdıklayabildi, özellikle astra çok kötü idi.

turbo motorlar arasında da, 0.9 tce ve 1.0 ecoboost kullanıp beğenmedim, beğendiğim iki motor var özellikle pug'un 1.2 puretech'i ile vw'in 1.2 tsi'ı. 1.2 tce bana çok tutuk geldi, 1.6 multidrive corolla gibi bir hissiyatı var, pek beğenmedim.

110 HP olanlar 3 silindirli 130 HP olanlar 4 silindirli.

https://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=20938

https://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=20939

Baktığım sitede bilgiler yanlış olabilir bişey diyemem. Servise soracağım. Tsi lar gerçekten çok sessiz çalıştığını bile anlamıyorsun. Ama Tsi ların yağ eksilttiğine dair konu açıılmıştı forumda geçenlerde gözüme çarptı. Puretech motor daha sağlam,performansı daha iyi ve tüketimi daha az.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.