Şimdi Ara

1.2TSI DSG VW The Beetle İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
2
Favori
16.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Ben de incelemistim araci. Test surusu dahi yapmaya gerek duymadim. Her yer jetta gibi dandik sert plastik. Bu araba madem bu kadar dandik fiyati neden bu kadar yuksek diye sormustum. Satis temsilcisinin birkac givenlik ve teknoloji ozelligi sayacagini dusunuyordum. Oysa ki satis temsilcisi "bu aracin ruhu var" deyince iste tam o anda test surusunden vazgectim.

"Ruhu mu var" dedi?? Alfa'ya özenmiş :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RenaultSport

81000tl

Alıntıları Göster
    İncelemiştim bayide gerçekten rezalet bir malzeme kalitesi var.81 k da etmez alanın aklındanda şüphe duyarım

Asus Zenfone Selfie 32 GB

iPad Mini Retina 64 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

30-35000 TL aralığında olması gereken Beetle'a kimse 80000 TL falan vermez.

Gidip öküz almak daha mantıklı.

Kurbanlık mı?

Orijinalden alıntı: lifeanddead

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

30-35000 TL aralığında olması gereken Beetle'a kimse 80000 TL falan vermez.

Gidip öküz almak daha mantıklı.

Kurbanlık mı?

Alıntıları Göster
    İnceleme için teşekkürler

Meksika üretimi yeni beetle ve jetta gerçekten kalitesiz ve beş para etmeyecek araçlar

golfteki kalite düşüşü de alman üretimi olmasına rağmen düşündürücü

vosvos yüksek fiyat çekmesine rağmen kaliteyi düşürmek ile bence hata etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyromania.

Ya birde şöyle birşey var. Bu araçlar "Hadi bi araç çıkaralım herkes alsın" diye çıkarılmıyor. Alıcısı olan bi kesim var. Bu araçları "Gaz pedalına ayakkabımı çıkarıp basarsam daha az yakar mıyım?" kesimi değilde,otomobili bir tutku olarak ve tamamen zevk için kullanan kesim alır. Benim çok ama çok hoşuma gitti. O parayı verir miyim? Hayır. Ama verenede salak gözüyle bakmam. Kimseninde haddine değil zaten

Çerçevesiz kapılar çok yakışmış. Tasarım zaten sevgi yumağı

Aynen katılıyorum.Bu tip araçlar ne bagaj hacmi yüzünden,ne diz mesafesi yüzünden ne de fiyatı yüzünden eleştirilmeye pek uygun değil.Bu araba ne Golf ne de Passat.Beetle bu araç.Farklı,sıra dışı,ilgi çekici hatta tabiri caizse şeker gibi bir araç.Belli bir üretim amacı var,vaadlerini de yerine getiriyor zaten.

Edit:Tek eleştireceğim noktası sıra dışı araç isteyen biraz daha elit bir kesime hitap eden bir aracın iç mekanı daha özel ve kaliteli hissettirmeliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre356 -- 7 Ekim 2013; 19:18:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emre356

quote:

Ya birde şöyle birşey var. Bu araçlar "Hadi bi araç çıkaralım herkes alsın" diye çıkarılmıyor. Alıcısı olan bi kesim var. Bu araçları "Gaz pedalına ayakkabımı çıkarıp basarsam daha az yakar mıyım?" kesimi değilde,otomobili bir tutku olarak ve tamamen zevk için kullanan kesim alır. Benim çok ama çok hoşuma gitti. O parayı verir miyim? Hayır. Ama verenede salak gözüyle bakmam. Kimseninde haddine değil zaten

Aynen katılıyorum.Bu tip araçlar ne bagaj hacmi yüzünden,ne diz mesafesi yüzünden ne de fiyatı yüzünden eleştirilmeye pek uygun değil.Bu araba ne Golf ne de Passat.Beetle bu araç.Farklı,sıra dışı,ilgi çekici hatta tabiri caizse şeker gibi bir araç.Belli bir üretim amacı var,vaadlerini de yerine getiriyor zaten.

Edit:Tek eleştireceğim noktası sıra dışı araç isteyen biraz daha elit bir kesime hitap eden bir aracın iç mekanı daha özel ve kaliteli hissettirmeliydi.

Üretim amacı fakir fukara yoksul halk otomobile binebilsin idi ama şimdiki haline bak.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)

• quote:

Orijinalden alıntı: emre356

quote:

Alıntıları Göster
    Valla ben genelde alacağım her şey için fiyatları konusunda tutucuyumdur ekonomik yeterliliğe vardıktan sonra bu beetle sahip olmak için ödeyeceğim hiç bir rakama acımam.
    Kalitesine yorum yapacak tecrübeye sahip değilim yalnız yumuşak kaplama için kaplaması soyuldu şikayeti almamak istemişlerdir muhtemelen. İnceleme için çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Valla ben genelde alacağım her şey için fiyatları konusunda tutucuyumdur ekonomik yeterliliğe vardıktan sonra bu beetle sahip olmak için ödeyeceğim hiç bir rakama acımam.
    Kalitesine yorum yapacak tecrübeye sahip değilim yalnız yumuşak kaplama için kaplaması soyuldu şikayeti almamak istemişlerdir muhtemelen. İnceleme için çok teşekkür ederim.
    İnceleme için teşekkürler,

Alıcı kitlesi belli olan bir model, genele hitap etmediği için sorun olmaz. İç tasarımının farklı olması ilginç geldi, VW'nin enteresanlıkları.

Orijinalden alıntı: Stand Alone

İnceleme için teşekkürler,

Alıcı kitlesi belli olan bir model, genele hitap etmediği için sorun olmaz. İç tasarımının farklı olması ilginç geldi, VW'nin enteresanlıkları.

Alıntıları Göster
    81.000 e passat alırım

İstanbul Teknik Üniversitesi
    Civil Engineering &amp; Economics

• quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon.

81.000 e passat alırım

Alıntıları Göster
    Vw nin gereksiz bir modeli...

beetle zaten tarz bir araç, markanın marjinallik adına piyasaya sürdüğü bir araç, imkanı olan sadece zevk için kullanacak kişilere hitap ediyor yoksa 70 bine golf - passat var, mantık var,
  • 80 bin TL bence çok fazla. Arkadaşın da söylediği gibi bu araba her kesimden insanin araç sahibi olması için üretilmiş bir araçtı. 80 bin Tl yi hak edecek bir özelliğe sahip degil . (arabaya kotu demiyorum 80 bin çok diyorum)

• quote:

Ha o konuda haklısınız ben yeni nesil New Beetle için konuşmuştum.
    Elinize sağlık.

Korna sesi çok güzel bir ayrıntı olmuş.

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sırf adı var diye satmaya çalışılan bi model

Orijinalden alıntı: Master_Evil

sırf adı var diye satmaya çalışılan bi model

Alıntıları Göster
    Her araç alınır ama ederi kadar paraya.
    Klasik cümleyi söyleyeyim o zaman, "o paraya bu arabayı tecavüz etseler almam"

Orijinalden alıntı: butterfly_effect_53

Her araç alınır ama ederi kadar paraya.
    Klasik cümleyi söyleyeyim o zaman, "o paraya bu arabayı tecavüz etseler almam"

Alıntıları Göster
    Ellerinize sağlık, objektif ve güzel bir test olmuş. Bu araç zaten parasını kesinlikle haketmiyen bir araç. Farklı modellere bakmaya gerek yok, Passat gibi bir aracın üretim maliyeti bundan kat ve kat fazla iken bunun ondan daha pahalıya bu dandikliği ile satılması gerçekten düşürücü. Malın kalitesinden anlamıyan, param var istiyorum olacak diyen insanların arabası olmuş.

• Selçuk ALAGÖZ kullanıcısına yanıt
    Psata göre ekstra vergisi filan var fiyatı etkiler

Psata göre ekstra vergisi filan var fiyatı etkiler
    Arkadaşlar merhaba;
    konuyu başlatan arkadaşımıza Pm attım bu konuda sizlerinde görüşlerini almak istiyorum.
    Bahsi geçen otomobilin 1.2 TSI düz viteslisini almayı düşünüyorum.2012 model aynı kasa ve beetle olanı.
    Araç 25.000 km de ve çok temiz. fiyat 46.500
    Bu fiyatla 3 kişilk aile için bu araç alınırmı.
    Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.