Şimdi Ara

1.200 liraya kadar telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.200 liraya kadar oyun internet için telefon tavsiyesi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPower12 -- 1 Nisan 2014; 23:48:05 >

• Kesinlikle Lg g2 16 gb modeli harika bi telefon.Paralel İthalat ve Delta Garantisiyle var.Lg Türkiye garantili 1380 tl n11de.Telefon canavar yanlız süper bi cihaz.

http://www.buroteknik.com/LG-G2-D802-16GB-Beyaz-Akilli-Cep-Telefonu_109650.html?ref=akakce&v=1.2.9 1235 tl.
    http://www.tuslagelsin.com/LG-G2#0?ref=akakce&v=1.45.8 1245 tl.Taksitte yapıyolar.Sitelerin ikisinide biliyorum güvenilir siteler.Soruların varsa sorabilirsin :)

• az daha cıkıp G2 almak cok mantıklı ve cazıp olur,ama yok cıkamam dersenız xperıa ZR onerırım,teknosada falan vardı gecen ay,oda fıyatına gore haylı ıyı guce sahıp ve oldukca saglam bır cıhazdır.
  • lg g2
  • LG g2 düşündüm fakat artırılabilir hafıza olmaması ve tuşların dokunmatik olması olması beni soğuttu şu anda elite düşünüyorum ama ondada arttırılabilir hafıza yok daha 3 ay önce 32 GB hafıza kartı aldım boşa gitsin istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPower12 -- 2 Nisan 2014; 20:10:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flamedamage

LG g2 düşündüm fakat artırılabilir hafıza olmaması ve tuşların dokunmatik olması olması beni soğuttu şu anda elite düşünüyorum ama ondada arttırılabilir hafıza yok daha 3 ay önce 32 GB hafıza kartı aldım boşa gitsin istemiyorum.

Vallaha kardes o zaman xperia sp bakmanı öneriririm.Artırılabilir hafızalı.Çok iyi bi telefon ama lg g2 kadar iyi değil.Gmd elite şu an alma bence bi telefon önünü görsün
  • quote:

LG g2 düşündüm fakat artırılabilir hafıza olmaması ve tuşların dokunmatik olması olması beni soğuttu şu anda elite düşünüyorum ama ondada arttırılabilir hafıza yok daha 3 ay önce 32 GB hafıza kartı aldım boşa gitsin istemiyorum.

dostum kararına ve zevkıne bırsey dıyemem ama mantıgın yanlıs,3 ay once 50 lıra verdıgın kart bosa gıtmesın dıye,elıte alıp 1200 lıranmı cöpe gitsin o zaman yani,gen.mobıleden kesınlıkle uzak dur,servisi falan berbat resmen.
     1.200 liraya kadar telefon 1.200 liraya kadar telefon 1.200 liraya kadar telefon 1.200 liraya kadar telefon 1.200 liraya kadar telefon 1.200 liraya kadar telefon 1.200 liraya kadar telefon 1.200 liraya kadar telefon 1.200 liraya kadar telefon 1.200 liraya kadar telefon 1.200 liraya kadar telefon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • steve e katılıyorum

çinli telefon alacaksan 500 lirayı geçmesin.bozulursa atarım mantığında alacaksın.

1300 liraya çinli telefon almak akla mantığa keseye aykırı
  • Büyük ihtimal g2 yada biraz daha verip z1 alıcam galiba şu anda kararımı değiştirdim.
    discovery kullanıyorum telefonla ilgili her hangi bi sorun yaşamadım bu yüzden elite düşünüyodum fakat 1.300 lira veripte gm almak pekte mantıklı değil gerçekten olmadı g3 ü beklerim o zamana kadar para da biriktirim
  • quote:

Büyük ihtimal g2 yada biraz daha verip z1 alıcam galiba şu anda kararımı değiştirdim.
    discovery kullanıyorum telefonla ilgili her hangi bi sorun yaşamadım bu yüzden elite düşünüyodum fakat 1.300 lira veripte gm almak pekte mantıklı değil gerçekten olmadı g3 ü beklerim o zamana kadar para da biriktirim

Mantıklı hocam
  • quote:

32 gb hafiza kartini flash bellek olarak kullanirsin.. lg g2 de otg ozelligi var... ben 1tb hard disk takiyorum banamisin demiyor mukemmel bir cihaz

• quote:

Büyük ihtimal g2 yada biraz daha verip z1 alıcam galiba şu anda kararımı değiştirdim.

bir telefona 2000 tl gibi para vermek cak sacma... suanki gm telefon 600 tl 2000tl lik telefonla yapilacak herseyi yapiyor... demiyorum ki gm al tam tersine lg g2 al bak keyfine... bu telefonu kesinlikle yavaslatamazsiniz.. 30 adet oyun var...50-60 adet tema var banamisin demiyor... 16 gb in 2.50 gb bos telefonda tik yok... oyunlarda oyle dandik oyun degil... asphalt 8... real racing 3.. gt racing... fifa 14 ...vs...at gibi telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

quote:

bir telefona 2000 tl gibi para vermek cak sacma... suanki gm telefon 600 tl 2000tl lik telefonla yapilacak herseyi yapiyor... demiyorum ki gm al tam tersine lg g2 al bak keyfine... bu telefonu kesinlikle yavaslatamazsiniz.. 30 adet oyun var...50-60 adet tema var banamisin demiyor... 16 gb in 2.50 gb bos telefonda tik yok... oyunlarda oyle dandik oyun degil... asphalt 8... real racing 3.. gt racing... fifa 14 ...vs...at gibi telefon

g2 de artık eskidi o yüzden biraz soğuk bakıyorum.

• oyun telefonu istiyorsan 850 liraya sp alabilirsin ama kamera performansı çok iyi değil. tft ekranda bir diğer eksiği fakat sarjı uzun gidiyor. 1200 liraya lg g2 var fakat hafızası çok yetersiz bende sırf o yüzden g2 almamıştım. 1500 liraya istanbul bilişimde sony z1 compact var telefonun tarifi olan cihaz ya sp alıp paranı cebine koyacaksın ya 300 ekleyip z1c alacaksın
  • G2 iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

oyun telefonu istiyorsan 850 liraya sp alabilirsin ama kamera performansı çok iyi değil. tft ekranda bir diğer eksiği fakat sarjı uzun gidiyor. 1200 liraya lg g2 var fakat hafızası çok yetersiz bende sırf o yüzden g2 almamıştım. 1500 liraya istanbul bilişimde sony z1 compact var telefonun tarifi olan cihaz ya sp alıp paranı cebine koyacaksın ya 300 ekleyip z1c alacaksın

bence lg g2 hafizasi yeterli ama kullanima bagli tabi... otg destegide oldugunu unutmayalim

• Lg g2 çok iyi bir telefon kardeşim kesinlikle pişman olmassin ayrıca telefon çok şık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

quote:

g2 de artık eskidi o yüzden biraz soğuk bakıyorum.

sen g2 eskidi diyorsan yapilacak birsey yok.. daha bir ust modeli cikmamis bir telefona eskimis diyorsan..?.. performans olarak mukemmel bir telefon ileriyi dusuncek olursakda kullandigi islemci suan liyasanin en iyisi... ram ve ekran kartini islemci hizini saymiyorum bile... ekran kaliteside suan en ust seviye full hd daha ne istiyorsun anlamadim ama hstune alibma bu butun herkeste var biraz doyumsuzluk oluyo onuda alalim bnuda alalim hic dusunmuyoruz bu benim ihtiyacimi goruyormu goruyorsa en yi telefon odur..cunku teknolojiye kesinlikle yetisemeyiz hafta da 1 telefon degistirsek bile yetisemeyiz buna ne para dayanir nede kafa... biraz dusunursen bana hak vericeksin...

• G2 benim tercihim olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.