Şimdi Ara

1.2 tsi golf7 manuel rekor tüketim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
7.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valf sayısı farkından haberim yoktu ilginç araştıralım bakalım....
  • arkadaşlar şunu da belirteyim hani şehir içinde 4-5 km lik bir yere gidiyorsanız araç 8 lt nin altına düşmüyor normal kullanımda ha dikkat ederim dersenizde 6.5 -7.5 arası oluyor bilginize yani şehiriçinde 4- 5 lt görmeniz kısa mesafede çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanusta

golf deki motor 16 valf jetta daki 8 valf fark var ama nasıl ne kadar hissedilir bunu merak ediyorum karşılaştırma fırsatı olan var mı acaba yakıt ve performans olayı ?????

şehiriçi 1 lt. fazla yakar 8 valf olan fark bu
  • gözlerime inanamıyorum.

benim arabayı eşim kullanıyor. her gün işe gidip geliyor kısaca şöyle özetleyim;

Ankara Öveçler (ev) - Tunalı (iş) gidiş geliş yaklaşık olarak (toplam 15km).
    işe giderken yaklaşık 2km 'lik bir yokuş iniliyor ve dönüşte aynı şekilde çıkılıyor.
    mesai saatlerinin sabah 9:30 akşam 18:00 ; yani trafiğin sıkışık olduğu zamanlar.
    araç 1.2 tsi manuel , 1070km 'de.
    ortalama yakıl tüketimi 8.5lt falan. o kadar dikketli kullanılmasına rağmen.
    tabi bayan şoför kullanıyor ama diyenler için söyleyim, ben de gayet itinalı kullanıyorum ama 7.5lt'nin altını görmedim.

acaba birşeyler tersmi anlamadım?

yorumlarınızı rica ederim :)
  • emre_shiwa E kullanıcısına yanıt
    hocam ankara şehiriçi trafiği ne göre normal değerleriniz ama zaman geçtikçe alışıyorsunuz arabaya gaz pedalına daha itinalı sabırlı basıyorsunuz. zamanla biraz daha azalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudret1

arkadaşlar şunu da belirteyim hani şehir içinde 4-5 km lik bir yere gidiyorsanız araç 8 lt nin altına düşmüyor normal kullanımda ha dikkat ederim dersenizde 6.5 -7.5 arası oluyor bilginize yani şehiriçinde 4- 5 lt görmeniz kısa mesafede çok zor

şehiriçi verisi 5,9 satürünüs lütfen sen yanlış yazamassın bu kadar ilgiliyken yakıştıramadım:)
  • 1.2 motor için normal diyenler olmuş ama 6 senedir corsa kullanıyorum bu değerleri kesinlikle yakalayamadım.
    Kesinlikle çok iyi yakıyor araç, kendisi hakkında ciddi düşünüyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkoran

1.2 motor için normal diyenler olmuş ama 6 senedir corsa kullanıyorum bu değerleri kesinlikle yakalayamadım.
    Kesinlikle çok iyi yakıyor araç, kendisi hakkında ciddi düşünüyorum :)

hocam turbolu bir araç ve fabrika verileri gerçekten güzel normal kullanımda 1 lt fark ile yakalanabiliyor
  • yok mu yeni rekor ya da rekorumu egale edecek:)
  • Golf 1.2 TSI 105 PS BlueMotion Technology Comfortline 53.800 TL

Golf 1.2 TSI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Comfortline 62.100 TL

bu fiyatlar nedir arkadaşlar gecen yıl mart ta alan arkadaşlar 45,250 tl fiyatlarla almışlar araçları otomatik 50 kusur dsg yi almışlar şimdi ucurum var resmen

son günlerde golf için fiyat alan arkadaş var mıdır
    Paylaşır mı aldığı fiyatları.
  • arkadaşlar merhaba bende 1.4 16 v 98 hp lik clio var çorum mecitöz ün den çıkıp merzifon havza üzerinden samsun atakum a 160 km mesafeyi 100 km ortalama 4.5 lt ile 6.4 litra yakarak gidiyorum ama 80 km hızda aynı yolu diğer aracım transporter 2007 1.9 105 hp dizel araçla 90 km hızla ortalam 5 litre yakarak gidiyorum ama gel görki sürüş zevki sıfır bu yolu sürekli gider gelirim malzeme alımı için şimdi son olrak aldığım astra 1.4 140 hp araçla deneyeceğim bakalım ne olacak

50-60 bin civarı bir araca para verip arabayı 80 90 km hızlarda az yakacam diye hem aracı hem kendinizi kasmayın 100 km yolda 1.1.5 litre yakıt sizi batırmaz hepinize saygılar selamlar
  • 24 ocak şans eseri golf 1.2 tsi comfortline buldum ve kaporasını verdim .araç metalikboya+ spor pedal seti ile 55 bin tlye geldi 54500 tlye satış görevlisi ile anlaştık .pazartesi alıcaz inşallah
  • mahlep kullanıcısına yanıt
    hayırlı uğurlu olsun .. kazasız belasız sürüşler benim sahsi fikrimdir 55,000 tl gibi bir fiyat bence benim için çook çoook yüksek bir fiyat
  • Ankara denizli arası kullanım değerlerim. 468 km, 4,8 lt tüketim ort hız: 93 km/saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytman -- 26 Ocak 2014; 16:23:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yakıt ölçümü doğru veri bir yolu git gel yapıp ölçülmeli gittiğiniz yol yüksek rakımdan düşük rakıma doğruysa yakıt ortalamları azalacaktır örnek ankaradan istanbula giderseniz yakıt ortalaması düşecektir tam tersi istanbuldan ankaraya giderseniz ortalama yükselecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

hayırlı uğurlu olsun .. kazasız belasız sürüşler benim sahsi fikrimdir 55,000 tl gibi bir fiyat bence benim için çook çoook yüksek bir fiyat

Teşekkür ederim Allah sizlerede nasip etsin.işin aslı bende 47-48 bin tl için çok fazla derken bir anda aldım.ne oldu anlamadım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahlep -- 26 Ocak 2014; 22:19:39 >
  • golfü teslim alırken ne gibi hediyeler isteyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hikmet_19

arkadaşlar merhaba bende 1.4 16 v 98 hp lik clio var çorum mecitöz ün den çıkıp merzifon havza üzerinden samsun atakum a 160 km mesafeyi 100 km ortalama 4.5 lt ile 6.4 litra yakarak gidiyorum ama 80 km hızda aynı yolu diğer aracım transporter 2007 1.9 105 hp dizel araçla 90 km hızla ortalam 5 litre yakarak gidiyorum ama gel görki sürüş zevki sıfır bu yolu sürekli gider gelirim malzeme alımı için şimdi son olrak aldığım astra 1.4 140 hp araçla deneyeceğim bakalım ne olacak

50-60 bin civarı bir araca para verip arabayı 80 90 km hızlarda az yakacam diye hem aracı hem kendinizi kasmayın 100 km yolda 1.1.5 litre yakıt sizi batırmaz hepinize saygılar selamlar

kardaş burada bi rekor var altında yazılanları okusaydın ne demek istediğimiz anlardın normal durumlarda ne kadar yaktığını belirttik 1-1.5 lt beni yakmaz yakmadı da ama senin gibi insanların canını yakar. burada yeni nesil bir arabanın bluemaotion) ne kadar az yakabileceğini göstermek için paylaştım fotoları senin altındaki arabalarla kıyaslaman yanlış bi reno toros pardon clio bi de transporter ile kıyasamışsın yanlış yapmışsın. 1.4 140 lık arabada ağırlığından dolayı ve eski nesil sayılabilecek bir motora sahip olduğu için bu değerler inemez emin ol

• aynı yolda yeni rekorlarımdan:)

3,6 3.2 ye kadar indi bi ara:)
  • Orijinalden alıntı: kudret1

Orijinalden alıntı: Hikmet_19

arkadaşlar merhaba bende 1.4 16 v 98 hp lik clio var çorum mecitöz ün den çıkıp merzifon havza üzerinden samsun atakum a 160 km mesafeyi 100 km ortalama 4.5 lt ile 6.4 litra yakarak gidiyorum ama 80 km hızda aynı yolu diğer aracım transporter 2007 1.9 105 hp dizel araçla 90 km hızla ortalam 5 litre yakarak gidiyorum ama gel görki sürüş zevki sıfır bu yolu sürekli gider gelirim malzeme alımı için şimdi son olrak aldığım astra 1.4 140 hp araçla deneyeceğim bakalım ne olacak

kardaş burada bi rekor var altında yazılanları okusaydın ne demek istediğimiz anlardın normal durumlarda ne kadar yaktığını belirttik 1-1.5 lt beni yakmaz yakmadı da ama senin gibi insanların canını yakar burada yeni nesil bir arabanın bluemaotion) ne kadar az yakabileceğini göstermek için paylaştım fotoları senin altındaki arabalarla kıyaslaman yanlış bi reno toros pardon clio bi de transporter ile kıyasamışsın yanlış yapmışsın 1.4 140 lık arabada ağırlığından dolayı ve eski nesil sayılabilecek bir motora sahip olduğu için bu değerler inemez emin o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hikmet_19 -- 3 Şubat 2014; 21:37:34 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.