Şimdi Ara

1.2 tfsi-tsi chip tuning yaptıran yada bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Up??????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi yaptıran olacağını zannetmiyorum çünkü zaten küçük motor ve turboyla beslenmiş durumda. 1.2 motordan beklenmeyen bir performans veriyor zaten bu sayede. chip taktırıp zorlamak isteyen olacağını zannetmiyorum motorunu.
  • İmzamdaki araç bana her türlü yetiyor. Siz ne için chiptuning istiyorsunuz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tropik17

İmzamdaki araç bana her türlü yetiyor. Siz ne için chiptuning istiyorsunuz ki?

benim araba 1350 kilo
    105hp/175nm yetmiyor
  • Ben bunun cevabını youtube'da buldum. Yaptıranlar var ve videolarını yüklemişler.. 1.2 TSI motor benimde seçim yeplazemde mevcut. Chip sonrası 8 saniyelik 0-100 değeri ile dikkate değer bir motor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

quote:

Orijinalden alıntı: tropik17

İmzamdaki araç bana her türlü yetiyor. Siz ne için chiptuning istiyorsunuz ki?

benim araba 1350 kilo
    105hp/175nm yetmiyor

1.4 al. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merter V.

abi yaptıran olacağını zannetmiyorum çünkü zaten küçük motor ve turboyla beslenmiş durumda. 1.2 motordan beklenmeyen bir performans veriyor zaten bu sayede. chip taktırıp zorlamak isteyen olacağını zannetmiyorum motorunu.

+1
    Yaptıran olsa bile 1.2 motoru daha fazla zorlamak riskli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 120hp / 200 nm olsa cillop olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

Ben bunun cevabını youtube'da buldum. Yaptıranlar var ve videolarını yüklemişler.. 1.2 TSI motor benimde seçim yeplazemde mevcut. Chip sonrası 8 saniyelik 0-100 değeri ile dikkate değer bir motor..

link verebilirmisin?
  • sen tsi'ı imzandaki m52 sandın ellağam.

alırsın eline demedi deme.
  • zaten 1.2 motor, zararı olur bence düşük hacim yüksek performans iyi değildir motor sağlığı açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

sen tsi'ı imzandaki m52 sandın ellağam.

alırsın eline demedi deme.

M52B28
    rüya gibi bir şeydi tabiiki.

1.2 tsi rafine bir makine ama kullanırsa anlarsın dostum. 1.6 atmosferiklere nazaran daha keyifli ve ortalama 2 litre avantajı var.

bendeki sıkıntı alışkanlık. genelde bastınmı rahat uzayan motorlara alışkanlık. 1.2 motor özellikle 120-130 dan sonra bariz yetersiz. ama ellememek daha mantıklı bencede...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.