Şimdi Ara

1 - 2 soru ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meraba dh. uzun süredir online oyun arayışındayım. Sonunda ultima ya bakmak istedim sizce nasıl bir oyun ve bağımlılık yaparmı ?



  • Arkadaşların, çevrene hatta kendi oto kontrolüne göre değişir. MMORPG'ler sana bağımlılık yaratıyorsa UO da yaratacaktır. Oyun bakımından grafikleri tatmin etmeyebilir ama sistematiği tamin edicidir. Tabi bu yine tanıdık sayısı, oyuncu sayısı ve de oynadığın sunucuyla doğru orantılıdır.
  • Arkadaşlık, paylaşım, hırs, aksiyon, geyik ve bunlara uykusuzluğu da eklersen Ultima Online oluyor.
  • Ultima Online arkadaşında dediği gibi grafik bakımından ve 2D özelliği bakımından kimi kitleyi tatmin etmemekte. Fakat Ben Online Oyun Oynamaya UO ile başladım . Her Türlü Oyunu Oynadım Fakat UO kadar zevklisine henüz rastlamadım. Gerçek Hayata Çok Yakın, Serbest PvP alanları, Ticaret . sabahlara kadar ayakta kalmanı sağlayacak bir oyundur UO . Hele Eventları Yok Mu O 200 kişiyi bir gecede aynı alanlarda toplayan.. bir çok server var UO'da fakat yüksek oyuncu bulunduran ve kaliteli sunucu pek fazla bulunmaz. Kimi serverları paralıdır . UO'da çok rahat arkadaş çevresi edinebilirsin. Bu arkadaş çevresi sadece onunla tanıştığın serverda değil , bir çoğunda karşına çıkar . Bu da yeni başladığın serverlarda kolaylık sağlar sana .. Bence Başlarsan Pişmanlık Duymazsın . 4-5 Sene Oynadım Hiç Sıkılmadan .. Ama Bağımlılık Yapar




  • Bende Eskiden çok oynardım.. Evet Artık herkes çok iyi grafikli oyun arayışında ama Ultima Online 2D olarak bence süper bir oyundu. Okadar 3D oyun varken ben Ultima oynardım daha zevkliydi.Benim bile anlayamadığım bir çekiciliği var oyunun .. Çok güzel özellikler var server içi PwP ler Etkinlikler vb. süper eğlenceli..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.