Şimdi Ara

1-2 gün tatil için nereye gidilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafa dinlemek için arkadaşlarla 1-2 gün biryerlere gitmek istiyoruz.

Aklımızda 2 yer var..

Abant mı Uludağ mı ???

Sizce hangisi ??

Sakin kafa dinlemek için yer arıyoruz

• yalova termal i tavsiye ederim ,termalden bir de çınarçıka geçersiniz 30 dakika,hem uladağ ve abant dan kat kat ucuz ,hemde mis gibi havası sıcacık açık ve kapalı havuzları,(kış dahil açık havuz açık var),hatta çınarcık dan türkiyenin en iyi yaylalarından ,delmece yaylasınıda gidebilirsiniz

senin için muhteşem bir tatil olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hella -- 9 Aralık 2011; 22:42:53 >
  • 1-2 günlüğüne gidip döneceksen hangi ilden hareket edeceğin de önemli kardeşim. sanırsam istanbuldasın. baharla birlikte abant çok güzel oluyormuş orasını tavsiye edebilirim, çevremde birkaç kişi gitti memnun kaldı, benim de 2012 baharı-yazında niyetim var. onun dışında bu mevsimde ege-akdenize kadar inemiyorsan ayvalık, akçay temiz oksijeniyle 2 gün seni dinlendirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hella

yalova termal i tavsiye ederim ,termalden bir de çınarçıka geçersiniz 30 dakika,hem uladağ ve abant dan kat kat ucuz ,hemde mis gibi havası sıcacık açık ve kapalı havuzları,(kış dahil açık havuz açık var),hatta çınarcık dan türkiyenin en iyi yaylalarından ,delmece yaylasınıda gidebilirsiniz

bartında yaşıyorum mayıs gbi eşimle hafta sonu tatili için yalovayı düşünüyorum. o mevsimde altınova nasıldır? denize rahatlıkla girilebilir mi(mayıs sonu haziran başı), sanırsam mesajında yazdığın yerler o vakitte de tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: youtubeqw

quote:

Orijinalden alıntı: hella

yalova termal i tavsiye ederim ,termalden bir de çınarçıka geçersiniz 30 dakika,hem uladağ ve abant dan kat kat ucuz ,hemde mis gibi havası sıcacık açık ve kapalı havuzları,(kış dahil açık havuz açık var),hatta çınarcık dan türkiyenin en iyi yaylalarından ,delmece yaylasınıda gidebilirsiniz

bartında yaşıyorum mayıs gbi eşimle hafta sonu tatili için yalovayı düşünüyorum. o mevsimde altınova nasıldır? denize rahatlıkla girilebilir mi(mayıs sonu haziran başı), sanırsam mesajında yazdığın yerler o vakitte de tercih edilebilir.

altınova değilde,yalovanın kuzeybatısını öneririm,(çınarcık,esenköy,armutlu,denize girilecek yerler)

termalide öneririm ,mayıs sonu yalovanın her yeri çok güzeldir,fiyatlar uygun dur

• mavi bayraklı plajı varmış dediğin gbi armutluda olsa gerek, bahara doğru gitme planım gerçekleşirse pm atarım sana kardeşim detaylı bilgi için sağ olasın
  • yalova termal aklımda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askere 1-2 gün geç gitmek
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aralık ayında sorulmuş aslında ama güzel bir başlık. 1-2 günlüğüne bu güzel havalarda yakın olarak Çanakkale assos, ağva daha da yakın olsun dersen büyükadaya gidilir
  • Sapanca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.