Şimdi Ara

1.2 Duratec FIRE motor ve lpg?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi gunler arkadaslar, 2009 model ford ka almayi dusunuyorum wikiden baktigim zaman aracta 1.2 duratec fire motor oldugunu ogrendim. bu motora lpg uyumlumudur? Fire motor fiat paliolarda sorun cikarmaya meyilli diye okumustum birkac yerde bu fire'da ayni mantik mi?
    son olarak onerirmisiniz yeni kasa ford ka'yi

• motor direkt fiat motoru, aracın kendisi zaten fiat 500.
  • bir zamanlar abimin araci idi, arada kullandigim zamanlar oldu

1.2 fire motor fiatin motoru, lpg ile uyumlu ancak lpg gereksiz.. zira arac sehir ici 6lt/100km yakiyor.. performans sehir ici icin yeterli, sehir disi kanser eder

platformu fiat 500, panda, lancia ypsilon ile ayni.. hatirladigim kadariyla suspansiyon ile direksiyon sistemi ford a ait, geri kalan fiatin

arka suspansiyonlar cok sert, en ufak yoldaki bozukluk hissediliyor ancak yol tutusu sinifina gore guzel..yani konfor bekleme, 2005 c2 var o cok daha konforlu ka dan.. ayni sekilde fiata gore direksiyonu da sert, zaten city modu falan yok.. kadin araci diyenler olurdu ama benim bir kadina onerecegim son araclardan biri olur zaten otomatik sanziman bile getirmediler

arac turkiyede tek donanim ile satildi, titanium sozum ona.. yurtdisindaki titaniumlardan bos maalesef, resmen tr ye ozel uretim yapilmis.. siradan bos bir aracin uzerine alasim jant ve sis fari ekleyip yollamislar bu arada 15inc jant

aracin sanzimani cok basarili ve ergonomik.. on tarafi cok ferah.. ancak radyo cok uzakta kaliyor ve direksiyonda tus yok, beni en sinir eden durumdu bu

aracin herhangi bir kronik sikintisi yok, sikinti yaratabilecek bir donanimi da yok zaten

sehir ici kisa mesafeler icin alinir ve binilir, aksi durumda onermem cogu a sinifinda oldugu gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.4 mpi motor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.