Şimdi Ara

1.2 16v 2002 model palio ÇOK ACIL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaza yaptık araba ariyoruz arkadaslar... 1.2 16valf 2002 model yari otomatik bi araba bulduk 178 binde. 16.750 fiyati pazarlikla 16ya alabiliriz.bir parça lokal boya var gümüş gri. Bilen arkadaslardan ricam fiyat nasıldır ?? araç tutulur mu az mı yakar şanzıman nasıldır fiyatin otomatigi ? Araç en donanımlı palio gibi sanırım. LÜTFEN GÖRÜP DE BİLGİSİ OLANLAR YARDIM ETSIN ARAÇ LAZIM ÇOK ACIL. 3 4 AYLIK BEBEĞIMIZ VAR ARACSİZ OLMUYO

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnsnglsmhrybrhm.19000

Kaza yaptık araba ariyoruz arkadaslar... 1.2 16valf 2002 model yari otomatik bi araba bulduk 178 binde. 16.750 fiyati pazarlikla 16ya alabiliriz.bir parça lokal boya var gümüş gri. Bilen arkadaslardan ricam fiyat nasıldır ?? araç tutulur mu az mı yakar şanzıman nasıldır fiyatin otomatigi ? Araç en donanımlı palio gibi sanırım. LÜTFEN GÖRÜP DE BİLGİSİ OLANLAR YARDIM ETSIN ARAÇ LAZIM ÇOK ACIL. 3 4 AYLIK BEBEĞIMIZ VAR ARACSİZ OLMUYO 

öncelikle geçmiş olsun 16 valf 80 beygir 60 hp den daha çok tutuluyor lpg ile çok tüketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: liverpol

quote:

Orijinalden alıntı: ysnsnglsmhrybrhm.19000

Kaza yaptık araba ariyoruz arkadaslar... 1.2 16valf 2002 model yari otomatik bi araba bulduk 178 binde. 16.750 fiyati pazarlikla 16ya alabiliriz.bir parça lokal boya var gümüş gri. Bilen arkadaslardan ricam fiyat nasıldır ?? araç tutulur mu az mı yakar şanzıman nasıldır fiyatin otomatigi ? Araç en donanımlı palio gibi sanırım. LÜTFEN GÖRÜP DE BİLGİSİ OLANLAR YARDIM ETSIN ARAÇ LAZIM ÇOK ACIL. 3 4 AYLIK BEBEĞIMIZ VAR ARACSİZ OLMUYO 

öncelikle geçmiş olsun 16 valf 80 beygir 60 hp den daha çok tutuluyor lpg ile çok tüketmez

Teşekkür ederim eyvallah.. bunlar hangi yıllar da oluyo ? Nasıl ayirt ederiz ? Ruhsata bakariz da başka yolu var mı acaba ? Bir de fiyat nasıl ? Malum 1 in 2nin hesabini yapmamiz lazım

• Güncel , acil

• fiyat pahalı, otomatik şanzımanları biraz sıkıntı çıkarabilecek tipte bir şanzıman.

16.000 TL'ye daha 2004-2005-2006 Paliolar mevcut. Ayrıca 178 bin km çok fazla.

uzak durmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaVu!

fiyat pahalı, otomatik şanzımanları biraz sıkıntı çıkarabilecek tipte bir şanzıman.

16.000 TL'ye daha 2004-2005-2006 Paliolar mevcut. Ayrıca 178 bin km çok fazla.

uzak durmanızı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim. Aramaya devam bakalım ama biraz donanımlı araç gibi geldi bana hosumuza gitti

• araç hoşunuza gitmiş olabilir. Palio'dan vazgeçmenizi önermiyorum, sadece sizin belirttiğiniz palio biraz standartlardan uzak bir otomobil. İnternet üzerinden araştırma yaparsanız bulunduğunuz ilde çok daha güzel paliolar bulabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araba satılmış malesef biz düşünelim derken :( ucuz mu da hemen gitmiş araba acaba :(

• Ankarada oturuyoruz. Arkadaşımın 1.4 paliosu vardı temizz 65 70 binlerde. 13 14 e gider diyodu. Ama klima abs hic biri yok boş bi araç. Bu biraz donanımlı diye belki 15 eder diye düşündüm ama kilometre çok. Tabi düşürülmemiş orjinal bi arac bulmak lazım. Fiatin özellikle bu kasanın otomatigine bende hic güvenmiyorum açıkçası ama arastirmak da lazım benimki sadece tahmin

• gayet pahalı bir otomobildi :) üzülmeyin.
  • km. biraz yüksekmiş, onun dışında fiyatı iyiymiş.
    keşke alabilseydiniz.
    speedgear şanzıman mükemmel bir şanzımandır.
    vaktinde yağ değişimi ile sıfır sorunla devam edersiniz.
    1.2 16v fiat motoru da palio ile gayet canlı ve ekonomik bir kombinasyondur.
    motor ve şanzıman dışında genel olarak kalite durumunu az çok bilirsiniz.
    küçük sınıf otomatik için bahsettiğiniz rakamlara tek geçerim.
    ben mayıs ayında 144000 km.de 1 parça değişen + 3 parça boyalı
    ve sağ orta direkte işlemli aracımı 1 günde 17000 e verdim.
    fiyat için referans alabilirsiniz.
  • Şuan aracı kacırmışız gibi hissettim. Bi akrabası istemiş arabayi ilandan kaldirmışlar ben size dönerim satılmazsa tarzinda bisiler dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: okanisilak

km. biraz yüksekmiş, onun dışında fiyatı iyiymiş.
    keşke alabilseydiniz.
    speedgear şanzıman mükemmel bir şanzımandır.
    vaktinde yağ değişimi ile sıfır sorunla devam edersiniz.
    1.2 16v fiat motoru da palio ile gayet canlı ve ekonomik bir kombinasyondur.
    motor ve şanzıman dışında genel olarak kalite durumunu az çok bilirsiniz.
    küçük sınıf otomatik için bahsettiğiniz rakamlara tek geçerim.
    ben mayıs ayında 144000 km.de 1 parça değişen + 3 parça boyalı
    ve sağ orta direkte işlemli aracımı 1 günde 17000 e verdim.
    fiyat için referans alabilirsiniz.

Sizin araçta 1.2 16v yarı otomatik abs klimali araç mıydı ? Varsa sıkıntıları sorunlari bahsedebilir misiniz ? Malum araclar elektronikleştikce sıkıntıları artiyo. Cekisidir lpg tuketimidir onlari çok sıkıntı etmem cok da sorun olmaz bize.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaVu!

gayet pahalı bir otomobildi :) üzülmeyin.

Kafam karıştı be usta

• Biz 2005 1.2 16 v Albea yı 16.500 e satmaya çalışıyoruz fiyat yüksek bence

• benim aracımda abs yoktu.
    HL donanimi 2003 model yılı için en dolu paket fakat abs opsiyonel bildiğim kadarıyla.
    kronik sorunu yok. yada bana denk gelmedi.
    bu yaşlarda otomatik araç alacaksanız sizin için önemli olan şanzıman.
    onarımı zor ve pahalı çünkü. tabi iyi bir usta bulursanız.
    ne çekişinden ne tüketiminden ne de parça fiyatlarından sıkıntı yaşamazsınız.
    usta sıkıntısı yaşamazsınız.
    şanzımanı sağlam bir araç bulursanız palio speedgear çok iyi bir seçimdir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

Biz 2005 1.2 16 v Albea yı 16.500 e satmaya çalışıyoruz fiyat yüksek bence

Aracınızın fotosu durumu felan var mı ? Aracınız hoşuma giderse talip olabiliriz. Abs hava yastığı mecvut mu

• quote:

benim aracımda abs yoktu.
    HL donanimi 2003 model yılı için en dolu paket fakat abs opsiyonel bildiğim kadarıyla.
    şanzımanı sağlam bir araç bulursanız palio speedgear çok iyi bir seçimdir bence.

Evet ustam temiz bakımlarına gidip gelmiş bi araç bulursak şanzımanı bizi üzmez diye düşünüyorum. 1.2 16 v 80 beygir temiz bisi bulmak lazım. Ama eğer piyasaya düşmezse başka modellere kayabiliriz clio veya corsa tarzi

• quote:

benim aracımda abs yoktu.

Siz iyi satmışsınız arabayi herkes pahali diyo bana da birazcik pahali gibi geldi fiyat. Çünkü 300 500 liranın hesabini yapar hale geldik. Cocuk bezinden kuruduk

• otomatik palio çok az piyasada.
    manuel ile fiyat kıyaslamayı derim.
    otomatik olacaksa palio tercih sebebidir bence. şanzımandan dolayı.
    manuel ise clio, corsa yada 206 da iyi seçim tabi.
    speedgear şanzıman hakkında bilgi için size forumdan güzel bir kaynak
    bir göz atın isterseniz speedgear
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.