Şimdi Ara

✅ 1-15 haziran gittigidiyor Worldcard 100 worldpuan cüzdan ile (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
11
Favori
10.868
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eminmisiniz birlesmedigine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cüzdan uygulamasından katıldıktan sonra ayrıca bir de sms atmak gerekiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ray2

Cüzdan uygulamasından katıldıktan sonra ayrıca bir de sms atmak gerekiyor mu?

nayır

• formula01 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. O zaman tek mesele, şu BKM ile birlikte kullanılıp kullanılamayacağını netleştirmek. Henüz o konuda bir kesinlik yok anladığım kadarıyla.
  • fenerliyizbizler F kullanıcısına yanıt
    ray2 R kullanıcısına yanıt
    Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bir karışıklık vardı. World'ün sitesinde ilgili kampanya detayında:

"Kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez."

denirken gittigidiyor'daki aynı kampanyanın detayında ise oradakinden farklı olarak:

"BKM Express'inize tanımlanmış yukarıda belirtilen kartlar ile yapılan ödemeler kampanyaya dahildir."

yazmaktaydı.

Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri'ni de aradığımda "bizim sitemizde yazanı baz almalısınız, ikisi birleşmez" demesine rağmen BKM express kullanarak world card ile harcama yaptıktan sonra Müşteri Hizmetleri'ne harcamayı kontrol ettirdiğimde "harcamanız kampanya kapsamında görünüyor" cevabını aldım. Bilginize...

• Bi zamanlar opet Word card internet alışverişi vardı 1000 -100 diye birleşmez diyodu ve aynı zamanda gg de 1000-100 vardı ayrıca 21 aralık 21 puan kamp. Vardı birleşmez diyordu hepsi birleşmişti 1000-221 puan olmustu Normal şartlarda buda aynı durum ve birleşir diye düşünüyorum.Ben alışveriş i yaptım umarım yaniltmaz

• mucar70 M kullanıcısına yanıt
    Mantıklı olan bu zaten. Şöyle ki word puan kampanya şartlarında sadece yapı krediye ait başka kampanyalarla birleştirilemez demiş, bkm kampanyasını yapı krediyi ait olarak görmemek lazım
  • Birleşmediğine surdan anladım 4 market sonrası gitti gidiyor yaptım puan kazandığıma dair mesaj gelmedi sonrasında market yaptığımda 40 puan Kazandığım daha sonra 1 alışveriş daha yaptım 50 puan kazandığım mesajı geldi. Gg sonrası yapılan market harcamasında Gg sayılmamış görünüyordu

Birleşir mi bilmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Ramazan kampanyası ile birleşmiyor zaten. Gittigidiyor'un sektörü elektronik diye geçiyor bildiğim kadarıyla. Bu kampanyada elektronik sektörü yok. Sektörü farklı olması durumunda birleşiyor olması için de seçili internet siteleri arasında yer alması lazım. Zaten seçili internet siteleri arasında da geçmiyor.

• yapıyoz mu şimdi birleşiyor mu yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSNYNR

BKM Kampanyası altın ile birleşmiyor

teşekürler hocam
  • Arkadaslar otomotiv komple dahil degil mi yoksa otomobil başlığı altındaki sadece otomobil ve motor satışları mı dahil degil ...kuralları okursak ikinci dediğimi anlıyorum ben. Ama müşteri hizmetlerine yazdım önce net cevap alamadım sonra ilk dediğim gibi olduğunu söylediler ..fikri olan var mı ? Otomobil lastiği alacaktım ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkm ile birleşiyormu şimdi :)
  • Kampanyaya hangi kartlar dahildir?
    Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte Albaraka, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir.

Ancak; Albaraka, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard'lar ek 50 TL puan fırsatından yararlanamazlar.

BKM Express'inize tanımlanmış yukarıda belirtilen kartlar ile yapılan ödemeler kampanyaya dahildir.

Sanal kartlar da kampanya kapsamında değerlendirilmektedir.

BKM ile yapınca puan kazanılıyor işte. Kim diyor olmuyor diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

Arkadaslar otomotiv komple dahil degil mi yoksa otomobil başlığı altındaki sadece otomobil ve motor satışları mı dahil degil ...kuralları okursak ikinci dediğimi anlıyorum ben. Ama müşteri hizmetlerine yazdım önce net cevap alamadım sonra ilk dediğim gibi olduğunu söylediler ..fikri olan var mı ? Otomobil lastiği alacaktım ..

Geçen ay lastik aldım 2 kartımla 2 şer tane.Puan yattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakninja -- 8 Haziran 2017; 10:39:39 >
  • Arkadaşlar gittigidiyorda altin harici aldığınız tüm ürünlerde bkm ve world puan kampanyası birlesir bir sıkıntı olmaz.

• YSNYNR kullanıcısına yanıt
    Kaynak müşteri hizmetleri kampanya şartlarında birleşmez diye belirtmişiz diyor
  • Geçen ayın puanları yatmış.

• fenerliyizbizler F kullanıcısına yanıt
    Bkm kampanyasının YKB ile bir ilgisi olmadığı için birleşir. Zaten Bkm kampanyasında bir puan verme işi olmadığı için YKB çekilen paraya bakar. YKB'nin yapmış olduğu diger kampanyalarla birleşmez.

Müşteri Hizmetleri istediğini söylesin ikisini bir arada kullanabilirsiniz.

• valla ben riske girmedim. şimdi olurda kıllık yaparlar 25 lira için 100 lirayı yakmamak lazım. varsın 25 lira gelmesin. açıkcası o riski alamadim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.