Şimdi Ara

1+1 PC speakerindeki amfi ile mp3 e amfi yaptım fakat!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1+1 speakerin trafosunu kesip yerine 6v 4ah lık bir akü taktım.Mp3 playere bağlıyorum.Basslı şarkılarda ekran ışığı azalıp çoğalıyor.Sanki pil bitiyormuş gibi.Bu durum mp3 playere zarar verirmi?

• Kusura bakmayın resimler biraz büyük çıkmış yazım okunmuyor

1+1 speakerin trafosunu kesip yerine 6v 4ah lık bir akü taktım m.p.3 playere bağlıyorum.Basslı şarkılarda ekran ışığı azalıp çoğalıyor.Sanki pil bitiyormuş gibi.Bu durum mp3 playere zarar verirmi?Sanki m.p.3 playerden besleniyormuş gibi oluyor.
  • cevap verebilecek kimse yok mu?
  • o akü eskiye benziyor yani bitik olabilir.ölçü aleti ile 6v veriyor olabilir ama amperi düşüktür.

ayroca flood yapmasan.bilenler cevap verir zaten
  • Müzikçalar çıkışı olması gerekenden daha düşük empedans görüyor olmalı. Bu müzikçalar için iyi değil. Bunun amplinin besleme şartlarıyla ilgisi olabilir. Besleme şartları hiç iyi değil, hiç sanmıyorum ki 6 voltta çalışmak için tasarlanmış olsun. Bas seslerde amplinin çıkış katında aktif bölgeden çıkan transistörler geribesleme şartlarını bozuyor olmalı, bu girişin düşük empedans göstermesine sebep olur. Yani söktüğün trafonun değerine göre besleme yap. Olmazsa @untayk abiye sor o yardımcı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SPDİF İLE 5.1 SES ALMAK ???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.