Şimdi Ara

1.1.4 version için sorunsuz program ve oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.1.4 version için sorunsuz program ve oyunların ne olduğunu çok iyi bilmiyoruz.
    Kullandığımız programları ve oyunları paylaşalaım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bence o sekiz sayfanın 5 i böyle olabilir... (sadece tahmin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D9369ED2 -- 24 Ağustos 2008; 8:43:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbbatu

bence o sekiz sayfanın 5 i böyle olabilir... (sadece tahmin)

böyle zaten

• Eveeeet,arşiv görücüye açıldı. Beğenenler,beğenmeyenlen,eleştirenler ve bu da ne böyle diyenler,söz sizde...... 1.1.4'ü bırakıp 2.0 ve üstüne geçmeye değer mi? Ya da 1.1.4 version'da olmam için değmez mi? 2.0 ve üstü bunlara değer diyorsanız,ben de sizlerle 2.0 ve üstünü kullanmaya başlayacağım. Ne dersiniz?

Edit:
    Bu kadar program da ne demeyiniz. Hepimizin bildiği ama install etmeye çekindiğimiz fakat,tarafımdan hepsi denenmiş ve kullanılan programlardır.Hatta,daha da fazlası vardır,eksiği yoktur.
    İçlerinde sorunlu ve sıkıntılı programlar vardır "deneyimsizler için" ama onları bilerek paylaşıma açmadım,isimlerini sayfaya koymadım ki,başınız ağrımasın diye.
    Hepinize Allah kolaylık versin.
    Ayrıca,400'e yakın mp3,60 kadar da video clip var.Siz sormadan ben söyliyeyim bari.Bilmek istersiniz diye not düşüyorum.8Gb IPhone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 24 Ağustos 2008; 17:47:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Teknik.Servis

quote:

bence o sekiz sayfanın 5 i böyle olabilir... (sadece tahmin)

böyle zaten

Sen de mi Brütüs?

• şu iki programın source si için yardımcı olurmusunuz...

• quote:

şu iki programın source si için yardımcı olurmusunuz...

Facebook zaten normal olarak Safari'ye yazıyorsunuz ve çıkan sayfayı ana sayfaya kısayol yapıyorsunuz.İsterseniz şifrenizi de girip öyle kısayol yaparsanız,açtığınızda sizden şifre istemez.

Diğeri için,
    www.ioicn.com.cn/installer Katagori; IOICN
    Burada da çok beğeneceğinizi bildiğim programları bulacaksınız.
    Ayrıca, repo.cnpda.com.cn Katagori; !CNPDA
    Bu sources'da çok kullanışlı programlar veriyor,her ne kadar her ikisinin de linkleri japon'ca olsa bile kullanımı değişmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max payne 1 ve 2 açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

Eveeeet,arşiv görücüye açıldı. Beğenenler,beğenmeyenlen,eleştirenler ve bu da ne böyle diyenler,söz sizde...... 1.1.4'ü bırakıp 2.0 ve üstüne geçmeye değer mi? Ya da 1.1.4 version'da olmam için değmez mi? 2.0 ve üstü bunlara değer diyorsanız,ben de sizlerle 2.0 ve üstünü kullanmaya başlayacağım. Ne dersiniz?

Kendi adıma söyleyeyim :
    Raging Thunder ve Band uygulaması dışında özlediğim bir şey kalmadı 1.1.4'te. Gerçi bir daha baktim Parking Lot ve Tavla da olsa fena olmazdı :) Fakat yalnızca MotionX Poker ve Hold 'em bile geçmek için yeterli sebep sayılır bence :)

MobileFinder uygulamasına alternatif iCommander var 2.0'da fakat henüz MobileFinder kadar güçlü değil. Onun dışında kalan pek çok uygulama için 2.0'da bir alternatif bulunuyor.

Yine de eğer 2.0 uygulamaları geliştirmek için 2.0 bellenimi şart olmasa ben de geçmeyebilirdim, erken daha :)

• Vay maşallah programlara bak.
    Şarjı ne kadar gidiyor bari ?
  • Bu programları yükleyince telefon hiç kasmıyor mu, ağırlaşmıyor mu? Birde harbiden şarjı çok gitmiyo mu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: GomerciN
    Yine de eğer 2.0 uygulamaları geliştirmek için 2.0 bellenimi şart olmasa ben de geçmeyebilirdim, erken daha :)

Farklı tellerden ama aynı şeyleri söylüyoruz.
    2.0 ve üstü stabil olup gerçekten her gün onu install et bunu kaldır,Restore et,hangisi noksan kaldı,yeni neler çıktı,şunu da bir deneyeyim bakayım demekle ömrümüzü tüketecek elimizdeki şu muhteşem cihazın tadını çıkaramayacağız. Ben kendime izim verdim ve şartlar iyice oluşana kadar geçmemeye özen gösteriyorum.Geçsem ne olur? bi şey olmaz.Yine aynı veya benzedr şeyleri install eder kullanırım ama mesele o değil.Version değişimi beni çok oyalıyor,kendime zaman ayıramıyorum. Sizler geliştiriniz ben hazıra konayım Tabi işin şakası bu.Kendimce ben de hala rahat durmuyor,yabancı sitelerden durumları takip ediyorum,tabi sizleri de.Hepinize Allah kolaylık versin,işiniz zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 24 Ağustos 2008; 12:26:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Vay maşallah programlara bak.
    Şarjı ne kadar gidiyor bari ?

Evet maşallah demek lazım ki nazar olmasın
    Hem bunlar seçmece program ve oyunlar.Her önümüze geleni ve sıkıntılı olan uygulamayı yüklemedim.
    Şarj 3 gün gibi gidiyor diyeceğim ama son zamanlardır USB'den çıktığı yok ki

• quote:

Orjinalden alıntı: Emre A.

Bu programları yükleyince telefon hiç kasmıyor mu, ağırlaşmıyor mu? Birde harbiden şarjı çok gitmiyo mu ya

Telefon hiç kasmıyor. Sadece,Refresh yaparken 1 dk kadar beklemek zorunda kalıyorum o da her zaman olmuyor.
    Dediğim gibi,şarj 2.5-3 gün gibi gidiyor.Gibi diyorum çünkü,genelde bazı çalışmalar için USB gerektiğinde "ki her şey Wi Fi ile olmuyor" mecburen takviye oluyor.
    Hem şarj'ın uzun veya kısa gitmesinin,yüklenen programlarla ilgisi yok ki? Bu tamamen sizin kullanımınızla alakalı bi şey. Ya da şansınızla alakalı bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 24 Ağustos 2008; 12:09:37 >

• Şaka gibi kısayolları çıkarsanda deli gibi proğramlar var.
    Tabi bu isteme ve kullanıma bağlı.
  • Gözlerime inanamadım :) Ama sistemi çok beğendim, kategoriler, haber sayfalarının sonda olması çok akıllıca. Şimdi herhangi biri telefonuna bakmak istese, "aaa bu çizme nedir?" diye bootneuter'ı çalıştırabilir, otur restart et "Unload CommCenter"ı komutundan kurtulmak için :)

Ben 2 sayfanın üzerine geçince bu ne dağınıklık diye temizlik yapıyorum devamlı. Hatta şu anda standart uygulamalar dışında (cydia ve installer dahi yok) bir iki uygulama var telefonda.

Aynısını 2.0.x ile yapsan bence sayfalar arasında gezinmek için dahi beklemen gerekebilir. 1.1.4 gerçekten iPhone için çıkan en başarılı sürüm. 2.0.2 için çok iyi beklentiler vardı ne 3G ne de 2G kullanıcıları memnun olamamışlar. Bir yazıda "2.0.2, bugüne kadar 2.0 ve 2.0.1'in çöktüğünden daha çok çöktü" diye bir not düşmüş arkadaş.
  • İphonelara yüklediğimiz proğram ve oyunları burada paylaşım.
    Ana konu olsun.
    İnsan ister istemez tırsıyor.Yüklemek için.
    Hemde çözüm sağlamış oluruz.
    Sources'da bulamadığım iki proğram var deli gibi arıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbee

Gözlerime inanamadım :) Ama sistemi çok beğendim, kategoriler, haber sayfalarının sonda olması çok akıllıca. Şimdi herhangi biri telefonuna bakmak istese, "aaa bu çizme nedir?" diye bootneuter'ı çalıştırabilir, otur restart et "Unload CommCenter"ı komutundan kurtulmak için :)

Bir yazıda "2.0.2, bugüne kadar 2.0 ve 2.0.1'in çöktüğünden daha çok çöktü" diye bir not düşmüş arkadaş.

Aynen dediğin gibi,öncelği kendi kullanımıma ayırırken,meraklı olan ziyaretçilerin de "bu neymiş" diyerek tıklayacağı ikon sonucu başıma gelecekleri kestirdiğimden, meraklı ziyaretçilere 1. sayfayı ayırdım.

2.0 ve üzeri versionlar için alıntına aynen katılıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

İphonelara yüklediğimiz proğram ve oyunları burada paylaşım.
    Ana konu olsun.
    İnsan ister istemez tırsıyor.Yüklemek için.
    Hemde çözüm sağlamış oluruz.
    Sources'da bulamadığım iki proğram var deli gibi arıyorum.

Sayfamdaki vermiş olduğum programların tamamını sorunsuzca install edebilirsiniz.Farklı sources'lar dan yükleyecekleriniz için garanti edemem.
    Çünkü,aynı programı farklı kişiler de çıkarmış olup,program isimleri aynı ama sourcesleri farklı olabiliyor.

Bulamadığın o iki programın isimlerini yazarsan yardımcı olmaya çalışırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 24 Ağustos 2008; 17:50:38 >

• programlarihttp://iappcat.com buraya yaz hangi sourcede oldugunu soyluyor

bir programda ben tavsiye edeyim sms sikintisina cozum isms snapshot gelen ktsu kayitli msajlar giden kutusu tavsiye ederim 1.1.4 ozel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.