Bildirim
1.1.4 .ipsw dosyası yok ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
indirdigin dosya ipsw olarak mi indi yoksa zip olarak mi onu kontrol et eger zip ise uzantisini degistir restore et _____________________________ -
1.4 icin sanirim itunes 7.5 kullaniliyor. tam emin degilim ama 7 ile baslayan bir itunes. 8.2 3.0 icin cikti. _____________________________ -
1.1.3'den 1.1.4'e neden yükseltiyorsun onu anlamadım ? _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: MuzoGS1905
1.1.3'den 1.1.4'e neden yükseltiyorsun onu anlamadım ?
telefonumda donmalar hatalar meydana geliyordu restore etmek istedim yapmşken 1.1.4e geçireyim dedim ama onu da yapamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: predouret
indirdigin dosya ipsw olarak mi indi yoksa zip olarak mi onu kontrol et eger zip ise uzantisini degistir restore et
evet zip olarak gözüküyor. nasıl degiştirebilirim uzantısını?_____________________________ Yeditepe Universitesi -
normal bir klasor ac goruntuler kisminda sanirim araclar gorunum uzantisi bilinen dosyanin uzantisini sakla gibi bir secenek var onu kaldir uygula sonra zip sil yerine ipsw yaz tamamdir _____________________________ -
saol üstad oldu.. peki feyk imei kullanıyorum, 2.2.1e geçiş yapıp telimi kullanabilrmym? _____________________________ Yeditepe Universitesi -
kullanamazsin imei degisir eski haline gelir onun icin hazirlanmis firmware kullanman gerekiyor ki bence gerek yok elinde ziphone varsa derdine dermandir :) yasal degil bu islem ama sen yaparsin ziphone dedim o kadar ;) _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: predouret
kullanamazsin imei degisir eski haline gelir onun icin hazirlanmis firmware kullanman gerekiyor ki bence gerek yok elinde ziphone varsa derdine dermandir :) yasal degil bu islem ama sen yaparsin ziphone dedim o kadar ;)
tmmdır hallettim
saool üstad
_____________________________ Yeditepe Universitesi -
hayirli olsun 
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler