Şimdi Ara

[1.1.3] Durumunuz Nedir Sorunlar Nasıl Giderilir [1.1.3 SMS ve Ringtone ÇÖZÜMÜ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
0
Favori
11.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaaa harbiden source ekledim hala görünmüyo bu ringtone fix
    quote:

Orjinalden alıntı: Never_Ends

1.1.3 ringtone fix için başka source var mı bu verdiğinizden gelmiyor artık
    quote:

Orjinalden alıntı: tracerooter

quote:

Orjinalden alıntı: dhaydar

quote:

quote:

Bende mesaj ringtonları hariç diğer ringtone'lar çalışmıyor !

İNSTALLER da 1.1.3 ringtone fix diye bir fix çıkarttılar onu yüklersen düzeldiğini söylediler ancak benim kendi makinamda böyle bir sorun olmadı. bu 1.1.3 ringtone fix 1.9 mb telefondaki orjinal ringtonların çalışır vaziyette olanlarından bir paket hazırlamışlar onu yüklüyorsun çözülüyor sorun.

inşallah çalışır ve sorunun hallolur eger çalışırsa bizi bilgilendirirsen seviniriz...

Tabi paylaşırım fakat installerde bulamadım 1.1.3 ringtone fix'i sources verebilirmisiniz.

markmon.mine.nu:90/iphone/repo/repo.plist

bu source işinizi görecektir...

• bende bulamıyorum nerde bu ringtone fix yawww
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende mesaj ringtonları hariç diğer ringtone'lar çalışmıyor !

İNSTALLER da 1.1.3 ringtone fix diye bir fix çıkarttılar onu yüklersen düzeldiğini söylediler ancak benim kendi makinamda böyle bir sorun olmadı. bu 1.1.3 ringtone fix 1.9 mb telefondaki orjinal ringtonların çalışır vaziyette olanlarından bir paket hazırlamışlar onu yüklüyorsun çözülüyor sorun.

inşallah çalışır ve sorunun hallolur eger çalışırsa bizi bilgilendirirsen seviniriz...

Tabi paylaşırım fakat installerde bulamadım 1.1.3 ringtone fix'i sources verebilirmisiniz.

markmon.mine.nu:90/iphone/repo/repo.plist

bu source işinizi görecektir...

source ekledim ama hala installer'de göremiyorum bir kaç defa refresh de yaptım ama nafile, çıkmadı !

• quote:

Orjinalden alıntı: amet

Şimdi 1.1.3 oldum ve SSH yoktu girdim installer a indirmek istedim tam biterken ana menüye atıyo kendisini,başka birşeyde denedim rstgele ondada ana menüye atıyo??
    Bir baska sorun daha mesajlara girincede ana menuye atiyor ve installerdan birsey yukleyemedgm icin birseyde yapamiyorum.lutfeen yardim bekliorm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Àhmet -- 9 Şubat 2008; 2:07:34 >
  • 1.1.3 KENDİ MAKİNAMDAKİ ORJİNAL RİNGTONELAR. AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İNDİRİP """root/Library/ringtone"""
    KLASÖRÜNE YÜKLERSENİZ ORJİNAL 1.1.3 RİNGTONE LARINIZ OLMUŞ OLUR.
    http://rapid___share.com/files/90494498/1.1.3_orjinal_ringtone.rar

Türk Topraklarında racon kesilmesi gerekiyorsa o raconu TÜRK ASKERİNDEN sonra ancak AZRAİL keser. İkisinin kestiği racon da aynıdır… Varsın nereden gelsin diyen varsa sonum, buyursun gelsin ki öğrensin nedir sonum! Zannedermisin ki yattığın yerde de rahat bırakırlar seni, göğsünü siper etmiş ŞEHİTLERİM. Bilesin ki yatacak yerin yoktur benim cihanımda Sulh olmadıkça!!!
  • HARD RESETten SONRA İTUNES BAGLAN İŞARETİ ÇIKIYOR .

ibrickile boot edince normal acılıyor. normal boota bir sorun yok. bunun bir fixi varmı?

Orjinalden alıntı: kaansumer

HARD RESETten SONRA İTUNES BAGLAN İŞARETİ ÇIKIYOR .

ibrickile boot edince normal acılıyor. normal boota bir sorun yok. bunun bir fixi varmı?

bu bir sorun değil ki hard reset atınca itunes a bağlan işareti çıkar zaten.

eğer sorun bu değilse ne dediğini tam olarak anlayamadım.

Türk Topraklarında racon kesilmesi gerekiyorsa o raconu TÜRK ASKERİNDEN sonra ancak AZRAİL keser. İkisinin kestiği racon da aynıdır… Varsın nereden gelsin diyen varsa sonum, buyursun gelsin ki öğrensin nedir sonum! Zannedermisin ki yattığın yerde de rahat bırakırlar seni, göğsünü siper etmiş ŞEHİTLERİM. Bilesin ki yatacak yerin yoktur benim cihanımda Sulh olmadıkça!!!
  • @tracerooter
    Sizin yuklediginiz orjinal ringtone lari da benim 1.1.3 iphone da calmiyor maalesef

Bir de sorum var; root un altindaki libraryni altinda bir dolu ayni dosyanin ***.old seklinde bir ikinci kaydi var bunlar nedir sizce silsem ne olur?
    saygilar
    iMac 2.0 CD 20" 4 gb ram/MacBooPro 2.4 C2D 15.4" 8 gb ram/MacBookAir 1.7 C2D 11.6" 2 gb ram/iPad Mini WiFi 32gb/Time Capsule 1 tb/iPod Classic 80 gb siyah/iPod 30 gb beyaz/iPhone 5 16gb/iPhone 4 16gb/AppleTV 2G
  • Bu 1.1.3 ringtone işi acayip canımı sıkmaya başladı. telefon resmen sessiz moda gitti. herşeye bi fix var buna bulamadılar deli olacam alt versiyonlarda çalışan melodiler burda çaışmıyo.....
    steve gözünü toprak bürüsün paragöz mahlukat seni, senin yüzünden telefondan ses çıkmıyo
  • arkadaşlar, 1.1.3 yükseltme ile 3 kez deneme yaşadım ve hemen hepsinde sorun yaşadım. ancak 4. denememde aşağıda vereceğim linkteki yöntemi kullandım ve hiç sorunsuz bir şekilde 1.1.3'e yükselttim cihazımı. burada en önemli şey, telefonunuzu 1.1.1 ve 1.1.2 de jailbreak yapıp SIFIR olarak yükseltmeniz. eski yüklediğiniz programlar 1.1.3 de sorun yaratıyor. bu denemelerimle kesinlik kazandı - tabii bana göre. forumda sanıyorum bu yöntem açıklanmıştı, ancak linkte tümü resimli verilmiş; ingilizcesi yeterli olmayan arkadaşlara yardımcı olur. KESİNLİKLE ÖNERİYORUM ÇÜNKÜ DENEDİM...

http://www.hackthatphone.com/113/iphone_113_gui_jailbreak.html

• ben 1.1.3 kurdum. 1.1.2 kullanırken installerde locate me backgammon gibi programlar vardı yüklemistim. artık yok :/ 1.1.1 e indirdim 1.1.2 sora 1.1.3 yaptım gitti sourceleri. bide mesaj felan yazarken otomatik tamamlama cıkıyor altta nasıl kapatabilirim? installerde yok sourcesi

hard reset yaptıktan sonra ; yeniden restart edince sfırdan başlardı. ama şimdi sadce ibirick ile boot yapınca açılıyor. sorun bu. her zamnan yanımızda pc olamsı mümkün değil . hard reset sorunu bu. soft reset yapınca sorun yok.

Orjinalden alıntı: kaansumer

tracerooter,

hard reset yaptıktan sonra ; yeniden restart edince sfırdan başlardı. ama şimdi sadce ibirick ile boot yapınca açılıyor. sorun bu. her zamnan yanımızda pc olamsı mümkün değil . hard reset sorunu bu. soft reset yapınca sorun yok.

Neden telefonuna hard reset atıyorsunki onu anlamıyorum ben. hard reset attgın zaman herzaman ibrickr ile açman gerekir zaten. soft reset dediğin nedir. normal kapatıp açmaysa işin normali o ozaman tabiki çalışacaktır.

• tracerooter locateme ve backgammon un sourcesini bulamadım bi yardım etsen bütün forumu taradım

quote:

Orjinalden alıntı: baris99

ben 1.1.3 kurdum. 1.1.2 kullanırken installerde locate me backgammon gibi programlar vardı yüklemistim. artık yok :/ 1.1.1 e indirdim 1.1.2 sora 1.1.3 yaptım gitti sourceleri. bide mesaj felan yazarken otomatik tamamlama cıkıyor altta nasıl kapatabilirim? installerde yok sourcesi

• Suanda BSD subsystem 'i reinstall ediyorum bundan sonra update işlemine başlayacağım, aşama aşama size burdan aktaracağım neler olduğunu
    (15:16)
    (15:43)

sizce panik moda geçmeli miyim? :)
    (15:55)

bakalım problemler neler ...

- arayan numaralarda isim gorunuyor
    - msjlarda isim gorunuyor
    - youtube calisiyor
    - ikonlar taşınabiliyor
    - türkçeleştirme ve numara formatı yüklendi (sorun yok)

hic bir problem yok

bu arada bende numaralar +90 şeklinde kayıtlı sanırım o nedenle problem yaşamadım ...

şimdi türkçeye çevireyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgàrd -- 10 Şubat 2008; 16:09:32 >

Orjinalden alıntı: Midgàrd

Update tamamlandı ... 1.1.3
    (15:55)

bakalım problemler neler ...

- arayan numaralarda isim gorunuyor
    - msjlarda isim gorunuyor

hic bir problem yok

bu arada bende numaralar +90 şeklinde kayıtlı sanırım o nedenle problem yaşamadım ...

şimdi türkçeye çevireyim :)

haydi hayırlı uğurlu olsun ve aynı zamanda geçmiş olsun keyfini sür....

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.