Şimdi Ara

[1.1.2 - 4.6 OTB][1.1.3] Software Unlock [GeoHot] Türkçe Anlatım %100 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar az once sw unlock islemini gerceklestirdim ve iphone'umu basariyla kirdim. bence ceviren arkadas her seyi cok acik ve iyi anlatmis, buradan ona tesekkur ediyorum
  • Ben gayet kolay bir şekilde yaptım tabi bnde tereddütlüydüm ama xsimsiz kullanmak için risk olmak gerekiyo tabi
  • 1.1.2 otb 51ci hafta benim iphone.. yani 4.6bootloader..

ama yanlışlıkla 1.1.3 e restore elimiş ve 04.03.13g basbandlı... bunu denesem bir sonuç alabilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_carleone82

1.1.2 otb 51ci hafta benim iphone.. yani 4.6bootloader..

ama yanlışlıkla 1.1.3 e restore elimiş ve 04.03.13g basbandlı... bunu denesem bir sonuç alabilirmiyim?

Evet büyük ihtimalle olumlu sonuç alınır ama sağlama almak istersen ve mümkünse önce 1.1.2 otb olduğu için 1.1.1e restore yapıp, jailbreak işlemlerini halledip, jailbreakli iPhonea bu işlemleri yaparsan kesin sonuç alırsın. Sonrada dilersen Official 1.1.3 dev team upgrader ile 1.1.3e geçebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoktay -- 8 Şubat 2008; 20:20:30 >
  • OTB 1.1.2 iPhone --->upgrade dev team 1.1.3 --> installer.iclarified.com daki unlock software ile Turkcell ok....
  • restore deyince restore and update diyor yani uptade ediyor devam edeyim mi
  • eywallah bu turbosim zımbırtısından kurtulmuş oldum isteyen varsa veriim
  • Arkadaşlar jailbreak edilmiş 1.1.2 4.6'yı installer üzerinden kırmam mümkün değil mi?
  • mümkün installer.iclarified.com source lara ekle refresh yap bsd subsystem yüklü olsun ...sonra orda unlock için dosyayı göreceksin autolock uda never a ayarladıktan sonra herşeyi kendisi yapıyor...yukarda da yazdım bizzat denedim ok...
  • arkadaslar telefonum sw unlock isleminden sonra gayet stabil ve problemsiz calisiyor (1.1.2otb)
    sizce 1.1.3'e yukselteyim mi? telefonun performansi herhangi bir sekilde dusuyor mu?
  • lütfen bana acil cevap
  • quote:

Orjinalden alıntı: isson

mümkün installer.iclarified.com source lara ekle refresh yap bsd subsystem yüklü olsun ...sonra orda unlock için dosyayı göreceksin autolock uda never a ayarladıktan sonra herşeyi kendisi yapıyor...yukarda da yazdım bizzat denedim ok...

Hocam sen önce 1.1.3'e update edip sonra mı kırdın? Bende öyle yapayım en iyisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bolamanli

arkadaslar telefonum sw unlock isleminden sonra gayet stabil ve problemsiz calisiyor (1.1.2otb)
    sizce 1.1.3'e yukselteyim mi? telefonun performansi herhangi bir sekilde dusuyor mu?

1.1.3 de gözle görülür derecede pil performansı artıyor.
    Bu nedenle 1.1.3 e geçmenizi tavsiye ederim.
  • installerdan 1.1.3 e geçince telefon defteri gidiyomu
  • arkadaşlar 1.1.3 otb im var 1.1.1 e downgrade ettim
    şimdi bu iclarifiedi yapmak için 1.1.1 -> 1.1.2 -> 1.1.3 devteam
    yaptıktan sonramı source u indirmem gerekiyor.
  • evet sonunda istediğimiz işleme kavuştuk ve bende tabiki eve gelir gelmez uyguladım ve sonuç çok başarılı...

Bu George denen adamı hakikaten takdir ettim, çok sevap topladı valla...

anlatım da gayet açık, yazan arkadaşı tebrik ediyorum
  • bana yardım edecek yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri

quote:

Orjinalden alıntı: isson

mümkün installer.iclarified.com source lara ekle refresh yap bsd subsystem yüklü olsun ...sonra orda unlock için dosyayı göreceksin autolock uda never a ayarladıktan sonra herşeyi kendisi yapıyor...yukarda da yazdım bizzat denedim ok...

Hocam sen önce 1.1.3'e update edip sonra mı kırdın? Bende öyle yapayım en iyisi

farketmez 1.1.2 yada 1.1.3 her ikisinde de açıyor...

• Teşekkür ederim arkadaşlar, elimden geldiğince yardım etmek istedim, umarım herkes başarılı sonuçlar almıştır..
  • 1.1.2 kartsız sorunsuz calısıyor.
    Şimdi 1.1.3 e çıkıyorum.
    Herkese hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.