Şimdi Ara

[1.1.2 - 4.6 OTB][1.1.3] Software Unlock [GeoHot] Türkçe Anlatım %100 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bolamanli

ben de installer'daki 1.1.3 official update'i kullanarak telefonu yukselttim, telefon normal olarak calisti fakat telefonu kapatip yeniden acinca aktivasyon ekrani karsima cikti. ne yapmam gerektigini soyleyebilir misiniz? (*#307# taktigi ise yaramiyor)

bu problem de installer'daki official update'in "hacktivate edeyim mi?" sorusuna "hayir" cevabini vermemden kaynaklaniyormus. siz siz olun bu soruya "evet" cevabini verin, yoksa benim gibi 3 saat fazladan ugrasip kafayi yersiniz firmware'lerin arasinda.
  • bilmiyorum yazıldımı
    bsd subsystem fix i installerdan yükleyip terminalde yanlış yazdığınızı silebilirisiniz
  • arkadaslar lutfen yardim term acinca pass istior password nedir acaba
  • Çok enteresan geldi
    1.1.1 e restore ettim.
    sonra 1.1.2 ye tekrar update ettiğim anda kendiliginden cekmeye basladı.
    Tekrar unlock işlemini yapmak gerekmedi :)
  • xsimle kullanıyorken, bu işlemleri yapıp xsimimizi atmak ne kadar mantıklı? Yapan arkadaşlar, telefon performansında (sinyal çekme, kilitlenme vs) pozitif artış oldu mu?

Peki 1.1.4 çıktığında adamlar (steve ve ekibi) yeni önlem alırsa, hiç bu işleri yapmayıp da xsim ile beklemek daha akıl karı değil mi sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dunyao

xsimle kullanıyorken, bu işlemleri yapıp xsimimizi atmak ne kadar mantıklı? Yapan arkadaşlar, telefon performansında (sinyal çekme, kilitlenme vs) pozitif artış oldu mu?

Peki 1.1.4 çıktığında adamlar (steve ve ekibi) yeni önlem alırsa, hiç bu işleri yapmayıp da xsim ile beklemek daha akıl karı değil mi sizce?

Sinyal de performansta bir değişiklik henüz yok.
    Pil süresi artmış olabilir belki henüz test etme şansım olmadı.

xsim bekletmeye gerek yok neticede 1.1.2 ve 1.1.3 calısıyor.
    xsim i 1.1.4 te de kullanamayacaksın neticede.
    Bir manası yok bence.
  • elimde 1.1.2 OTB alet var ve başka bir yöntemle (şu komutları kendimiz girdiğimiz) unlock yaptım ve sorunsuz kullanıyorum ama 1.1.3 e geçmek istiyorum...ITunes dan 1.1.3 e yükseltsem, sonra hangi işlemleri yapmam gerekir unlock için??
  • 1.1.3 upgrade kesinlikle itunes den yapma yaparsan baseband firmware'i de upgrade yaparsın,installer dan system de offical 1.1.3 upgrade devteam var onu yükleyerek 1.1.3 e upgrade yap.
  • iyi de şu aşamada baseband in upgrade olması bişeyi değiştirmiyorki, bu konuda kullanılan yöntem 1.1.3 OTB içinde geçerli değilmi...yani ben itunes dan update edince aslında elimde 1 adet 1.1.3 OTB cihaz olmicakmı...e bu konudaki yöntem 1.1.3 OTB için işe yarıyosa aynı şekilde bende kullanabilirim bu yöntemi...

yanlışmı düşünüorum??

Edit: sonuçta tekrardan 1.1.1 e inip sora 1.1.2 ondan sora soft 1.1.3 yapmam gerekecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtlms -- 10 Şubat 2008; 18:15:49 >
  • Denenmis calısan yöntem 04.02.13G basebandlı cihazı 1.1.3 upgrade etmek ama sen itunes den update yaparsan basebandın 04.03.13G olacak kardes elimde bu sekilde update olmus bi telefon var basebandı downgrade ederken cihaz kilitleniyor hala ugrasmaktayım,yani demek istedigim calısan cihazını bence installer daki 1.1.3 offical update le yükselt riske girme %100 calısan yöntem ama işe oncelikle George Hotz amcanın yöntemiyle basla yani xxxsim olayını kaldır once telefonu unlock yap xxxsim den kurtar.
  • hersey ok ,ama installerde soft 1.1.3 işlemini yapıyor yaklasık yarim saat sürüyor telefon kapanıp açılıyor sonra tekrar version 1.1.2 yaklaşık 10 kere yaptım 1.1.1 den başlayarak,cihazım 1.1.2 otb 4.6 bootloadera sahip.xxxsimsiz calısıyor yani yeni methodla unlock yaptim en sonda 1.1.3 update de sorun yasıyorum yukarıda bahsettiğim gibi aynı sorunu yaşayan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.