Şimdi Ara

1.1.1otb(1.1.2 upgrade)den 1.1.3e ziphonela nasıl?Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba. farkındayım bu konuya benzeyen başka bir başlık var ve bende önceki konuları incelemeden başlık açan üyeler gibi bir tepki görebilirim ama inanın öyle değil. çünkü kafam çok karıştı. ziphone la telefon kırma konusu çok karışık ve 1.1.1 de kullanılıp kullanılamayacağına dair açık bir bilgi yok.
    benim telefonum 1.1.2 ye sonradan upgrade edilmiş aslında fabrika çıkışı 1.1.1. ve modem versiyonu 04_02_13_G ve ben itunestan normal olarak update yapıp sonrada ziphonela kırıp kullanmaya başlamak istiyorum. bunun işlem adımlarını ayrıntılı bir şekilde açıklayabilecek bir hayırsever arkadaş varsa çok mutlu olurum. teşekkürler.



  • selam benim cihazimda ayni senin cihazin ozelliklerinde ve ben mac kullanarak asagidaki islemleri yaptim suan bir problemim yok ben herhangi bir sorun yasamadim.

    eger mac kullaniyorsan;
    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=675


    yok ben PC kullaniyorum diyorsan;
    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=667



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z-yback -- 20 Şubat 2008; 22:02:26 >




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 8 1.0 vs 1.5 eTSİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.