Şimdi Ara

1.1.1 i bilerek yada bilmeyerek 1.1.3 e cikaranlar buraya . . . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    error veriyor modem firmware i hala düşmedi
    ne yapabilirm?
  • arkadaşım telefonu kapat tekrardan aç sonra tekrar kurmayı dene wirelles baglantında sorun warmıdır yokmudur kontrol et başka bseler yükle telefona hata vermemeli?
  • aynı sistemi denedim fakat iBrick ekranı yeşil kalıyo...
    seri no:7S746... die dewam ediyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iphonist

Selamlar herkese,

Bootloader 4.6 ise bu islemi yapamazsiniz, sadece 1.1.1 lerde ve 1.1.1 lerden 1.1.2 ye upgrade edilen iphonelarda yapabilirsiniz. 1.1.2 ve 4.6 varsa yapilamaz ve beklenmesi gerekecek.

Telefon ozellikleri haric ipod gibi kullanilabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elifmus

arkadaşım telefonu kapat tekrardan aç sonra tekrar kurmayı dene wirelles baglantında sorun warmıdır yokmudur kontrol et başka bseler yükle telefona hata vermemeli?

wireless bağlantımda bi sorun yok ama download ediyor programı başlatırken bi sorunda yok ama ortalarında hata verip kapanıyor main error gibi bişey yazıyor.
  • LAAAA OLM MILLET' FORUM ACMISSINIZ MILLET BIZIM KAPIMIZI CALIO SOLESENIZE MILLETE ORJINAL 1.1.2 NIN NASIL 1.1.3 TEN GERO DONDURULDUGUNU!!!
  • arkadaşlar aynı hataya bende düştüm
    cihazım 04.01.13_g idi. ve 1.1.2 idi.. ve itunes tan büyük yanlış yaparak 1.1.3 çıkarmasını istedim..

1.0.2 ve 1.1.2 yazılımlarını kurmayı denedim olmadı.. itunes hic hata vermeden, waiting for iphone diyor ve oyle kalıyor..

1.1.1 yazılımına geri donebiliyorsunuz.. orjinal simi taksamda incorrect sim hatası alıyorum artık..
    wireless ile jail brake te safaride"install app snap" diyorum..normal ekrana geri donuyor..
    bekle bekleyebildigin kadar.. ekran kapanıyor bi ara. ama beklemeye alıyor.geri acıyorum hala aynı yerde..tekrar kendi kapanıyor.

yani 307 jailbrakin son asaması gerçekleşmiyor.. software ile kırmayı denedigimde 1.0.2 yüklenmiyor.. iki arada bir derede kaldım..

bir arkadasımız bahsetmiş, boot loader sürümü diye.. kutuda seri numarasının 4 ve 5 ci hanesi 45ten büyükse jail brake kırmıyormuss.. ki baktım ki 51..

şimdi biraz beklemenin zamanı geldi sanırım.. umraım biri kırar çıkarır diyecem ama zor gozukuyor. her kırılma haberi şirketin borsa degerini bile dusuryomus.sanırım 1.1.3 artık sim içine monte edilcek ve acılmayacak..

sormak istediğim sadece ipod olarak nasıl kullanacagım?bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_carleone82 -- 26 Ocak 2008; 9:58:24 >

• arkadaşım bak 1.1.1 e indir iblickr ile aktive ekranına gel *#307# ile jailbreak yap olmayınca telefonu kapa bilgisayara bagla sonra aç itunes de simkart hatası ekranı çıkana kadar bekle ve sonra telefonu bilgisayardan çıkarmadan *#307# ile jailbreak yap büyük1 ihtimalle olur.acele etme işlem bitince braz geç yapior sonra ekran kapansada elleme çünkü ekran kapanıyor sonra oluyor genelde bende
  • i.unlock.no/test sourcelere ekleyemedim bir yardım :(((
  • Elifmus çok sagol dediklerini yaptım... ve 11ci şıkka geldim.. basband downgradeyi fakat internetten indiriyor kurmaya başlıyor fakat tamamlanmaya yakın: "main script execution" hatası alıyorum.. yani modemimim sonu hala .13_g.... düşmedi anlayacağın.. tel gayet güzel bir ipod şuan..

başka forumlardan arıştırdım bu yaptıklarını degilde.. 1.1.2 ye yükselterek kırmayı deneyenler. oktorep kuruyor ve itunestan 1.1.2 ye cıkırayorlar surumu.. ben bunu 2 kere denedim fakat. kurulumun son anında itunes hata 15 i veriyor. telefon boot modede kalıyor. ibrickr ile boot yapınca.. kırmızı ekran geliyor tel acılıyor, sürüm 1.1.2 ve işte o sıra jailbrake 1.1.2 yi calıstırınca, oktorep kurulmadı diyor. geri 1.1.1e don oktorep kur anlamında bişeyler diyor.. şimdi 1.1.1 de de kalabilirim, fakat verdiğin listede 11 ci şıkta, basebandta takılı kaldıım..
    telei acıp kapadım bsd sildim yükledim tekrar. ama basebrandı aşamadım..
  • arkadaşım bak telefonu 1.1.2 ye hiç çıkarmıyorsunki hiç1 adımda bak sana 11.adım sonrasını iice anlatıyorum tektek atlamadan yap takılırsan işleme başlamadan önce sor sana cwp werrim bilg başındayım şuan eewweeet: 11. adımda baseband downgrader i kur installerdan bse yapma yükle sonra itunes dan shift+restore e bas ve tekrar 1.1.1 e restore yap sonra gene iblickr dan aktiive ekranına gel gene *#307# ile yap (dün yazdıgım gbi yap bunu) sonra installerdan any sim 1.2.1 i kur sonra anysimi sakın açma teli kapa komle geri aç sonra tel i uçak moduna al sonra anysim i aç dwm et sonra haazır olur telefon
  • arkadaşım düzeltiyorum anysim 1.1 yazacagıma yaznlış yazmışım
  • m_carleone82 sen olmadıysa 1.1.3 e yükselt tüm işlemlere dikkatlice yeniden basla hatasız bitir şu işi
  • elifmus kardes ben yurtdısındayım 8 saat farkından denk gelemedik. msnimi eklermisin: memosrendes@hotmail.com

baseband ı install edemedim error veriyor bitmeye yakın.. yani modem versiyonunu dusuremedim anlayacagın.. rica etsem 1.1.3 e terfi edip sırayla herseyi yaparız, cok minettar kalırım sana.
  • kardeş 1.1.3 e yükselt ben 5 dak içinde msnme eklrim şuan telden yaziorum ewe bilgsayarı açıp gelim sen 1.1.3 yap
  • Arkadaslar forumda bılındıgı gıbı 1.1.2 versıyondan cok basıt bı sekılde 1.1.3 e gecılebılıyo 1.1.1 versiyondan 1.1.3 e gecmenın kolay bir yolu varmı bu konuda bı bılgısı olan varmı ?
  • en kolayı 1.1.2 ye yükselt sonra 1.1.3 yap arkadaışm 1.1.2 ye çıkmak okdar zor deilhttp://forum.donanimhaber.com/m_19806545/tm.htm dikkatli okuman yeterde artar işlemleri aşamayı komple oku dikkatlice işlemi yapmaya öle başla 20 dakkanı alır
  • dostum ekledim ama senden tık yok artık kabul etsende anlatsam ?
  • Valla 1.1.2 ye yukseltme rehberıne bi göz attımda bakarken bile yoruldum uygulamasını dusunmek bıle korkutuyo cidden cok mesakatli bişeye benziyo uzun bi süre 1.1.1 e devam edicez gibi görunuyo
  • Merhaba bende 1.0.2 var, bunu nasıl 1.1.3 yapabilirim....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.