Şimdi Ara

1.1.1 i bilerek yada bilmeyerek 1.1.3 e cikaranlar buraya . . . (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: OZCET

Merhaba bende 1.0.2 var, bunu nasıl 1.1.3 yapabilirim....

Ust Konulardaki kilavuzlari okuyarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OZCET

Merhaba bende 1.0.2 var, bunu nasıl 1.1.3 yapabilirim....

bence sen onu 1.1.3 yapma millet cok sorun yaşıyor. yapıcaksan 1.1.2 yap orda kalsın :D
  • arkadaşlar aşağıdaki adımları yapmaya çalışıyorum. shift+restore dedim 1.0.2 yi gösterdim yüklemeye başladı. ancak yaklaşık 30 dk dır "waiting for iphone" diyor itunes ve telefon ekranında apple logosu var ve yükleme ikonu dönüyor. Bu işlem ne kadar sürüyor? Beklemeli miyim? yoksa sonraki adıma (4. adım) geçeyim mi? ayrıca 5. adımda telefonu dfu moduna alın yazıyor? Bunu nasıl yapacağız? telefon otomatik olarak mı dfu moduna geçiyor? Yardımlarınız bekliyorum.
    teşekkürler...
    quote:

Orjinalden alıntı: elifmus

arkadaşlar ben farklı 1 yol izleyerek yaptım gene işlem aynı ama başında bkaç oynama war ama sonunda zafer benm oldu

1)telefonu dfu moduna alın
    2)iblickr ı açıp begin downgrade to firmware 1.0.2 tıklayın (ekran bembeyaz olcak) iblickr ı kapamayın
    3)itunes u açın ituneshelper ı kapayın sihft e basarak 1.0.2 yükleyin
    4)iblickr i kapatıp açın boot the phone deyin bekleyin tel aktive ekranına dönene kadar
    5)dfu moduna alın telefonu tekrar
    6) Shift e basarak Itunes'tan Restore a girin ve onceden indirdiginiz 1.1.1 paketini secerek telefona 1.1.1 yukleyin.
    7) Ibrick ile restart edin (ekran kirmizi olmali)
    8) *#307# ile Jailbreak yapin (jailbreak son aşamadan sonra telfon aktive ekranına dönünce telfon kapanıp tekrar açılana kadar dokunmayın telefona)
    9) Installer in sourcelarina "i.unlock.no/test" i ekleyin.
    10) BSD Subsystem i kurun
    11) Baseband Downgrader' i kurun
    12) Itunes tan 1. adimda ki gibi tekrar 1.1.1 atin
    13) *#307# ile jailbreak yapin
    14) Anysim' i kurun 1.1.1 icin olani
    15)sonra anysimden aktive edin

hayırlı(geçmiş) olsun arkadaşlar telefon kullanıma hazırdır.(ben 1.1.2 den 1.1.3 e yükselttiğim için bunu takip ettim çünkü itunes 1.1.1 e restore yapmamı engelliyordu)

Ayrıca iPHONiST arkadaşımıza tekrardan teşekkür edelim çabaları için

• arkadaşlar acil yardım baseband downgrade nerdedir nerden yükleyeceğiz?
  • http://i.unlock.no/ olarak yazın sorun çözülecektir....
  • teşekkürler cevabınız için... benim telefon 1.1.2 OTB.... more info kısmında 1.1.2 OTB için çalışmaz diyor baseband downgrader için.... o yüzden de yüklemedim ben de...
    quote:

Orjinalden alıntı: arcade

http://i.unlock.no/ olarak yazın sorun çözülecektir....
  • aşamaları harfiyen uyguladım ve başarılı oldu. çok teşekkürler elifmus senin gibi 1.0.2 ye donmek zorunda kaldım.

herşey tamam anysimlede unlock ettim. ben şimd 1.1.3 e nasıl update ederim edersem simlock olurmu bi yardımcı olursanız sevinirim?

elifmus sen 1.1.2 ve 1.1.3 ü yüklemişsin nasıl yapcaz hocam bi anlatırsan sevinirim????
  • 1.1.3 yapilmis BL3.9 bu sekilde kirilmadi yeni bir yontem bilen varmi acaba
  • bu sorunla bizde karşışaştık bugun arkadaşım sonunda yapmayı daha doğrusu yaptırmayı başardı isteyen olursa msn adresini veririm o kişin.

aynı ondada hangi versiyonu yaparsa yapsın 1 nolu hatayı veriyordu. valla ne yalan söyliyeyim bende yapamadım gitmiş yaptırmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracerooter -- 12 Şubat 2008; 22:37:35 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.