|
Selamlar herkese Direkt konuya gireyim. Elimde 92bin km 2020 manual 0.9 motor clio mevcut. Yaklaşık 4 senedir benimle birlikte. Aslında çok memnunum. Fakat manuel olması artık beni sıkıyor. Araba değiştirmekteki tek amacım otomatiğe geçmek olarak yorumlayabilirim. Elimdeki clio yanlış bakmadıysam 700-750bin tl civarı ediyor. Elimdeki para şuan çeşitli yatırımlarda. Ondan ötürü maksimum seviyede kredi kullanıp kalan kısmı da yatırımlardan bozup alacağım. Sanırım 1.2-2m arası araçlara %20 çıkıyor kredi max. 1.250 ye araba alırsam 250 bin civarına kredi çıkacak. 250 bini de nakit olarak öderim diye düşündüm. Daha düşük bütçelere de araba bulabilirsem çok iyi olur dediğim gibi tek amacım minimum masraf ve otomatik olması. Yeni nesil clio'lara bile baktım fakat 1.3m civarı görünüyor. Değer mi bilemedim. Sonuçta servisini vs biliyorum. Ne önerirsiniz? Yaş olarak yüksek bir araba almak istemiyorum. Tek amacım otomatik olup az masraf çıkarması dediğim gibi. Şehir içi A'dan Z'ye giderken kullanacağım. Çok fazla konfora vs ihtiyacım yok. Şuanki clio nun konforu bile yetiyor öyle söyleyim. Homeoffice çalışan biriyim haftada 3-4 gün max kullanıyorum. O da trafik olmayan saatlerde genellikle. Honda civic olabilir gibime geldi belki ama onun lpg'siz benzinli versiyonlarına yeter mi para bilemedim. Km olarak da yüksek bir şey almak istemiyorum ne çıkacağı belli olmaz 100bin km civarı yeterli gibi maksimum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 19 Ağustos 2026; 13:43:9 > |
|

Yeni Kayıt

lojistisyen
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt