Şimdi Ara

1.1-1.3 civarına sıkıntısız otomatik vites araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lojistisyen , lojistisyen Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Direkt konuya gireyim. Elimde 92bin km 2020 manual 0.9 motor clio mevcut. Yaklaşık 4 senedir benimle birlikte. Aslında çok memnunum. Fakat manuel olması artık beni sıkıyor.

Araba değiştirmekteki tek amacım otomatiğe geçmek olarak yorumlayabilirim.

Elimdeki clio yanlış bakmadıysam 700-750bin tl civarı ediyor. Elimdeki para şuan çeşitli yatırımlarda. Ondan ötürü maksimum seviyede kredi kullanıp kalan kısmı da yatırımlardan bozup alacağım. Sanırım 1.2-2m arası araçlara %20 çıkıyor kredi max. 1.250 ye araba alırsam 250 bin civarına kredi çıkacak. 250 bini de nakit olarak öderim diye düşündüm.

Daha düşük bütçelere de araba bulabilirsem çok iyi olur dediğim gibi tek amacım minimum masraf ve otomatik olması. Yeni nesil clio'lara bile baktım fakat 1.3m civarı görünüyor. Değer mi bilemedim. Sonuçta servisini vs biliyorum.

Ne önerirsiniz? Yaş olarak yüksek bir araba almak istemiyorum. Tek amacım otomatik olup az masraf çıkarması dediğim gibi. Şehir içi A'dan Z'ye giderken kullanacağım. Çok fazla konfora vs ihtiyacım yok. Şuanki clio nun konforu bile yetiyor öyle söyleyim. Homeoffice çalışan biriyim haftada 3-4 gün max kullanıyorum. O da trafik olmayan saatlerde genellikle.

Honda civic olabilir gibime geldi belki ama onun lpg'siz benzinli versiyonlarına yeter mi para bilemedim. Km olarak da yüksek bir şey almak istemiyorum ne çıkacağı belli olmaz 100bin km civarı yeterli gibi maksimum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 19 Ağustos 2026; 13:43:9 >

Pyhon Veri Bilimi &amp; Makine Öğrenimi (Acemi)

"Eyleme dönüşmeyen arzu, ruh bozukluğuna yol açar." - William Blake
  • 2023 üstü clio 5 evolution paketler şehir içi için gayet yeterli bence, uzun yola da uygun. ben 2022'de sıfır touch paketini almıştım, touch pakete göre evolution paketler çok daha iyi gelmişti bana.

dsg'yi dert etmezseniz 1.0 tsi dsg scala ya da fabia-polo-ibiza da çok keyifli arabalardır.

bendede var 2025 model, 1.0, 1320m almıştım. 4-5 aydır biniyorum.

• 2006 Laguna 1.6 Expression Manuel | 2005 Getz 1.3 GLS Otomatik | 2008 Honda CR-V 2.0i Executive Otomatik | 2015 Fluence 1.5dCi Touch Plus | 2000 Megane RTE 1.6 16V | 2015 Fiesta 1.6 Titanium | 2019 Subaru Forester 2.0i Premium Plus | 2018 Subaru XV 1.6 Xtreme Plus | 2017 Toyota Corolla 1.33 Life | 2018 Megane 1.5 DCI Touch | 2020 BMW 320i G20 Sport Line | 2022 Egea 1.3 Easy Plus |
    • 2011 Mazda 3 1.6 impressive Otomatik (Mevcut araç)
    • 2025 Clio 1.0 TCe Evolution (Mevcut araç)
  • çok bilinmez trafikte görünmez ama skoda scala kullanıyorum. araştırmanızı öneririm.

• @ma mi @r0x teşekkürler cevaplarınız için. Siz yazınca hatırladım bir ara scala da araştırmıştım. Tip olarak clio'dan daha oturaklı geliyor. Muhtemelen kalitesi de daha yüksektir. 1.0 motorunda bir kronik arıza var mıdır acaba? 24-25 model clio'dan avantajları nedir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 19 Ağustos 2026; 16:39:25 >

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

hocam paket farkları nasıl sizce almışken ne alayım? illa 2025 olacak diye bir şey yok dolu paket çok fark ediyorsa 2023 olsun dolu olsun gibi yaklaşabilirim.

• Ben clio 5ten yana kullanırım oyumu.

Not: 2020 clio 4 0.9 tce sport tourer sahibiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı paraya alacaksanız Eğer araç olarak konuşuyorum Tabii ki clio'dan daha iyi içi çok geniş bagajı çok geniş dolu paket alınabilir ben boş paketinin özelliklerinin bile neredeyse%20'sini zar zor kullanıyorum kronik Bir şeyini görmedik İnşallah görmeyiz Allah esirgesin herkesi yakıtı ideal kışın en soğuk gününde 7 litre ile tamamladık Yazın şu anda 4.5 litre de ortalama 6 gibi herhalde tamamlayacağız yılı Ben makyajlı kasa 2024 sonu 2025 çıkışlı kullanıyorum makyajsız kasalarda sanal Kokpit yok dijital ekranda olanlar haliyle makyaj görenler varsa ufak tefek sorunlar giderilerek üretiliyor bunu dikkate alın Tabii ki bir kiloya kadar hızlı satılmayabilir piyasası ona göre azdır işte tercih meselesi aynı fiyatta daha kaliteli bir araç alacaksanız Eğer bu tercih edilebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.