Şimdi Ara

1.1.1.1(Warp) ile bilgisayarın wifi özelliğini bozdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • goodbyedpi kullanıyorum normalde bikaç uygulamayı kullanabilmek için kardeşim de oyun oynadığı için interneti yavaşlatıyor diye kapatmış bende bilgisayarı yeniden başlatmamak için warp açtım işim bitince warpı kapadım goodbyedpi açtım ve bilgisayarı kapattım açtığımda internete bağlanamadım dpi'ı kapatınca düzeldi ama görev yöneticisine baktığımda warp açık olmamasına rağmen vpn e bağlı olduğunu gördüm warpı açıp vpn açmayı denediğimde dns ile ilgili bir hata verdi(çünkü vpn zaten açık) sonrasında warpı da sildim bu sefer bağlandığım wifi bağlı,internet yok ibaresi göstermeye başladı bu bana ilk defa oluşu da değil önceki sefer format atınca düzelmişti ve daha kötüydü direkt wifi özelliği bilgisayardan kaybolmuştu windowsun internet ayarlarını açtığımda ayarlar uygulaması çöküyordu vb ethernet takarak çözmüştüm onu da görmemeye başlamıştı bir süre sonra ondan format atma mecburiyetinde kaldım bunun sebebi nedir nasıl çözerim

(yanlışlıkla hardware/donanım forumunu seçmişim hoşgörün)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmirac01 -- 25 Nisan 2025; 20:43:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.1.1.1 DNS güvenli mi?
    10 ay önce açıldı
    1 PC den 2 KO açma yöntemi.
    19 yıl önce açıldı
    USB 3.0 ı 2.0 da kullanmak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.