Şimdi Ara

1,09 TL Nova Launcher Prime (Android için Launcher / Akıcı Arayüz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.970
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni telefonlarda tam ekran kısayollarını (sağdan çek alttan çek falan) kullanmaya devam etmek istiyorsanız dikkatli olun. Almanızda zarar yok fiyat itibariyle.

Ben Nova kullanıcısıydım. Yeni telefon aldım, ekranı büyük. Tam ekran kısa yollarını sadece kendi launcherı (poco launcher) ile kullanabiliyorum. Telefon büyük olduğundan bu kısayollar gerekli oluyor... Dolayısıyla nova kullanamıyorum. Çok müzdaribim açıkçası.

• blindness B kullanıcısına yanıt

Bu telefondan telefona değişir, oneplus ile sorunsuz kullanıyorum. Aslında bu poco'nun eksiği, bu navigasyon işini launcher içine entegre etmişler sistem içinde olması gerekirken.

• Aldım teşekkürler. Arayüz falan bakalım hiç bilgim yok aslında dümdğz kullanıcıyım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenpeace16 -- 30 Aralık 2022; 16:51:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PowerNowa kullanıcısına yanıt

Microsoft Launcher güzel nova da iyi ama ikiside yüklü nova nın farketmediğim yönü olabilirbiraz da karışık

Microsoft Launcher samsung telefonda orjinale göre bence çok iyi oldu.

• Yıllardır Iphone ve Samsung kullanıcısıyım şu arayüz programlarının neden bu kadar rağbet gördüğünü anlayamıyorum.

Samsung telefonuma bir gün meraktan bir launcher yükledim telefon çin malına dönüştü çok sıradan geldi menüler falan haksızmıyım tek ben mi böyle düşünüyorum ?

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Aynen Çin malına dönüşüyor. Telefon arayüzü telefonu eski gösteriyor. Ayrıca One Ui arayüzünün yanından bile geçemez. One Ui modern bir arayüz bence. Nova saf Android 6 arayüzü bence. Simgeleri de berbat.

• Nova'yı kişiselleştirme konusunda biraz uğraşmanız lazım. Ayrıca ikon paketi ile temayı güzelleştirebileceğiniz gibi her uygulama için ayrı ayrı ikon seçme şansınız bile var.

• benden niye 10 lira istiyor

• ugursimsek_03 kullanıcısına yanıt

Aynen çin malına dönüştürüyor eski gösteriyor :D Samsung'da parayla harika simgeler satın alınıyor, Nova için bedava çöp simgeler var, keşke samsung kullansam :D

Şu yanıtlar o kadar cahilce ki, bilgisayar ilk çıktığında bunlar ne işe yarayacak ya diyenlerden farkınız yok :D

Bu arada samsung arayüzünde bu kadar simge koyma yok Good Lock uygulaması ile yapılıyor o da en fazla 7x7, stockcular bilmez :D 1 hafta zor dayandım one ui çöpüne, daha az işlevli ve daha çok ram tüketip şarj harcıyor :D

1,09 TL Nova Launcher Prime (Android için Launcher / Akıcı Arayüz)

• 10 TL görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komiksin. 2. ekran görüntüsü çöp bir kere. Ayrıca eleştirdiğin one ui ikonlarını niye kullanıyorsun? Ayrıca Nova kullandım merak etme. Bildirim sorunu oluyor. Denediğime bin pişman etti. Bildirimleri göstermiyordu. Ayrıca 2 senedir güncelleme almayan uygulamanın neyini savunuyorsun? Paralı sürümü 2 sene güncelleme almamış. Bu saçma uygulamayı yükledikten sonra sistem widgetlarını kullanamıyorsun bile. Bazı telefonlarda çift tıkla ekran kilidi açma gibi özellikler de çalışmıyor.

• ugursimsek_03 kullanıcısına yanıt
    Sen görünce korkma diye 2. de stock simgeleri kullandım, belki dedim aradaki farkı görürsün ama :D Birçok markada nova kullandım dediğin sorunlar olmadı, sana denk gelmiş olabilir. Kullandım diyorsun da paralı sürüm dediğin uygulamanın sadece anahtar olduğundan, ücretsiz sürümü prime yaptığından haberin bile yok. Ücretsiz sürüm 1 yıldır güncelleme almadı hemen ağlayalım güncelleme gelip bozulmadı diye :D Uygulama gayet stabil çalışıyor, becerebilene çok güzel özelleştirme seçeneği sunuyor. Siz size dayatılanla yaşamaya devam edin "güncelleme" gelirse hayatınızda bişeyler değişir belki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazzle9 -- 10 Ocak 2023; 21:35:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.