|
Mevcut adsl aboneliğimi (farklı firma) fibere taşımak istersem kurulum ücreti oluyor mu? |
|

|
Mevcut adsl aboneliğimi (farklı firma) fibere taşımak istersem kurulum ücreti oluyor mu? |
|
5 gündür internet yok siz bu düzeni iyi kurmussunuz ariza oldummu telefonlarımızı engellelemek ekip yollamak yok müşteriden kaç gün calarsam kar düşüncesi sizi batırır inşallah bugün itibari ile bir binaya gelen kopan kabloyu baglayamadiniz ekip yollamadiniz tüm bina daki ev sahipleri ile aboneliğiniz iptal ediyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
3 senedir arada sırada kopmalar olmasına rağmen gigafiber altyapısında genel olarak hizmetten memnundum fakat yaklaşık 1 ay önce giden internetin 3 hafta sürmesinden dolayı ve müşteri hizmetlerinin sürekli insanları salak yerine koyup oyalama taktiğinden dolayı aboneliğimi iptal ettirdim. bu süre zarfında diğer arkadaşların yaşadığı gibi destek kayıtlarını otomatik olarak çözüldü diyip kapatıyorlar. müşteri hizmetlerine bağlanıyorsunuz altyapı kaynaklı diyorlar. teknik ekip gelecek diyorlar aşağı kutuya bakıp gitmiş haberimiz yok. çağrı merkezi sabredin diyip duruyordu. kaliteniz iyice düştü kusura bakmayın. para almaya gelince saniyesinde alıyorsunuz fakat günümüz dünyasında bir işi 3 hafta çözememek açıkça sizin beceriksizliğiniz. gidin başka iss bağlatın arkadaşlar para kimdeyse patron odur. bu iş bilmezlere sakın bulaşmayın. |
|
|
|
Aynı durum bendede mevcut 20 gündür internet yok, bahçelievler soganlı mahallesi, 55 günlük aboneyim 1 ay kullanabildik 20 gündür internet yok yardım destekte yok sürekli işleminizi öne aldık diyorlar ama 20 gündür ilgilenen yok, interneti kullanamadıgımız icin aboneligimi kapattırmak ıstedım, yeni abone oldugum icin 1200 tl kurulum ücretini benden talep ediyorlar, hem hizmeti kullanamıyoruz hemde tamam ozaman bırakın gidelim dedigimizde 1200 tl talep ediliyor. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. kullanamadıgım bir internet hizmetini sonlandırmak icin böyle bir durum söz konusu bunun bir yolu yokmu arkadaslar tüketici hakem heyetinemi gitmek lazım bu zorla alınmak ıstenen ücret icin |
|
Merhabalar bugün itibariyle turknete geçtik maksimum hız alıyoruz ama sürekli olarak anlık internet kesilip 20 30 saniye içersinde gelmesi kafayı yedirtme durumuna getirdi bunun çözümü yok mu Edit: Sorun için aradığımızda biraz geç bağlanabiliyoruz ama muhatttap bulduğumuzda yardımcı oluyorlar ertesi güne sabahtan ekipler geldi halletti yaptığı şeyde access point olarak kulandığım hx520 cihazı vardı onun fişini çekti düzeldi :D verdikleri modemler mi dandik ben mi yanlış kurdum bağlantıyı artık anlamadım ama izmirde ekip yollama hızları çok hızlıı sorunum çözüldü diğer internet sağlayıcılara kıyasla performans uçuyor birader bide fiyat konusunda da iyimser davransalar bal kaymak olur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karagürz -- 9 Eylül 2026; 20:51:42 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik17 -- 6 Eylül 2026; 7:30:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aremac -- 8 Eylül 2026; 16:33:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Türk Telekomdan dün itibari ile TurkNete geçiş yaptım, Türk Telekomun vermiş olduğu modemi iade edecek miyim ? TurkNet yeni modem veriyor mu ? TurkNet müşteri hizmetlerini aradığımda hizmet bize devrediliyor diyor modem sizde kalacak diyor, Türk Telekom modemi iade edeceksiniz faturanıza bedel yansıtılacak diyor ? Ne yapmam gerekiyor ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakBey35 -- 10 Eylül 2026; 22:3:35 > |
|