< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 4 Eylül 2024; 14:4:53 > |
1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (9. sayfa)
-
-
hocam altiustu gigafiber abonelerinize hangi modemleri gonderdiginizi sordum, ne siz, ne musteri hizmetleri ne aktivasyon cevaplayamadi. inanin superonline da fiyat konusunda kizsamda, o firmanin profesyonelligine cok uzak bir sirket hissi veriyorsunuz.
ayrica biyere 500 biyere 350 boyle kampanya olur mu? burda kayitli bir kullaniciniz var, hic olmazsa foruma ozel fiyat konusunda destek olabileceginizi dusundum. 2 gun bekleyip aldigim cevaptan zerre fayda goremedim. bence farkli alaka olmaliydi.
genede zahmet ettiniz cevapladiniz. tesekkur ederim
-
Download hızında 1000 mb/s alıyor musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kablo ile alıyorum. WiFi ile telefon modeline göre 300-700 arası alıyorum. Yıllarca başka servisler aracağılığıyla vdsl kullandım. Diğerleriyle 20 dakikada inen dosyayı turknet fiber ile 30 saniye 1 dakika arası indiriyorsun. Apartmanında Turknet fiber kutusu olana kesinlikle tavsiye ederim. Vdsl ve adsl muhtemelen berbattır ama fiber hakkını veriyor. Diğer operatörlere göre fiyatı da uygun. Pahalının en ucuzu işte...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 9 Eylül 2024; 13:16:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonunda kurulum yapıldı.
-
Bu sonuçlar telefon wifi mi?
-
Bu da kablolu; içinden çıkan sarı kaplo ile.
-
Laptop; yalnız cihaz eski benim. Wifi5 destekli. 650-700 civarı kablosuz alıyorum. Google drive veya Gofile'den 75 indirme görüyorum.
Telde; min. 350.(wifi6 yok cepte)
-
Ps5 için Wi-Fi ile 500 küsür mbps alıyordum, enternet ile 750 küsür aldım. Ama her ikisinde de Ping 50 den aşağı düşmüyor. Bu normal mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam geldimi türknet hayırlı olsun bi bize gelmedi bunlar bu ay gebzede köşklüçeşme mahallesinde çalışıyorlarmış güya belediyeden aldıgım bilgiye göre bense mustafapaşa mahallesindeyim
-
Çok tşk. ederim; geldi iki gözümün çiçeği. İnşallah; size de en kısa sürede gelir.
-
inşallah hocam
-
Uçuyoruz maşaallah.
Cihazların wifi6 desteği yok ki ; kablosuzda 350-650 arası alıyoruz. Kabloluda sorun yok 900 temiz.
-
İlerde alırsınız hocam ama maddi durumunuz varsa şimdiden alın bu hükümetle ileride daha pahalı olacak telefon laptop vs hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maddiyat önemli de; maneviyat daha önemli. Azla yetinmeyi bilmeyen; çoğu bulamaz.
Bütün mesele; masraf etmeden sahip olmak. Meselenin özü bu.
Masraf çıkarmayın şimdi.
Olmadı kapatırım. O da tuhaf olur gibi. Ne güzel 199.90*12; 100 vdsl den usül usül gidiyorduk.
Kazı kazandan 1000 TL kazandık, 50 düşersek 950 kalır.
950 den de 600 kurulum düşse 350 kalır.
Olmadı üle yaparız; 350 de güzel para.
-
gigabit fttb altyapı için modem ne sunuluyor gpon modemle mi yoksa tek modeme mi geçtiler belki zaman içinde tek cihaz haline gelmiştir diyeceğimde bir ihtimal bilgi verebilirseniz memnun olurum
-
Rüter ZTE H3601P + Ont ZTE F601
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X