Bildirim
1.0 TSI 95 PS DSG- YAKIT TÜTEKİMİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
sakin kullanımda yakıt tüketimi düşüktür. performans olarak da hiç bir sıkıntı yaşamazsın. şehirler arası max 130 ile gidersen muhtemelen 4.5-5 litre civarında yakacaktır. şehir içinde sakin kullanımda da 6 litreyi geçeceğini sanmıyorum. -
130 la gidecek ve 4,5 - 5 yakacak?quote:
Orijinalden alıntı: Psyduck17
sakin kullanımda yakıt tüketimi düşüktür. performans olarak da hiç bir sıkıntı yaşamazsın. şehirler arası max 130 ile gidersen muhtemelen 4.5-5 litre civarında yakacaktır. şehir içinde sakin kullanımda da 6 litreyi geçeceğini sanmıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
leon golf octavia gibi 1.6 tdi araclar ile ayni yakar belki 0.2 0.3 litre fazla. arabaya 5 kisi biner klima acilirsa ya da tek kisi de olsa 130u gecerseniz yakit farki polo aleyhine acilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko33 -- 13 Ağustos 2020; 0:55:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
130la 1. 4 tsi passat tam olarak 6.6 yakarken polo 1 kisi ve klima kapali 5. 5 litre yakiyor.quote:
Orijinalden alıntı: xweser
130 la gidecek ve 4,5 - 5 yakacak?
Alıntıları Göster
1.0 tsı dsg polo kullanıcısıyım. yokuş performansında hiçbir çekinceniz olmasın araç gayet atik ve performanslı. yakıt tüketiminde ben hem şehir içinde hem de şehir dışında(160-180 arası hızdan aşağı düşmem) agresif kullanmama rağmen ortalama tüketimim 6.7
dikkat edildiğinde şehir içi 6 lt şehir dışı 4 ltye kadar iner tahminimce -
arkadaş max 130 la giderim demiş. her yere 130 la giderim dememiş. max 130 la giderse o kadar yakabilir. hele 110-120 sabitleyip giderse çok da zor olmaz o motorla 4.5-5 litre yakmak. -
Evet yakabilir, güzergaha da bağlı olarak üstte paylaştığım üzere sürekli 110-130 arası fazla ara hızlanma yapılmadan seyehatta 5 litre altı gayet mümkün. Tabi 4-5 kişi olduğunda işler değişebilir 1 litreye kadar üzerine koyar.
Sen ergen konularında takılır mısın
Polo 180 yapıyormuş. Ucar be
Klasik tsi konusu şehiriçinde 6 litre yakanlar, 180'den aşağı düşmeyenler, 130 km hızda 4.5 litre yakanlar... Dilin kemiği yok ne de olsa sallayın bakalım en fazla kim sallayabilecek. -
Cahil😂😅 hayatında bir lere bile yeni kasa poloya binmediğin belli. He uçar he. Gelde gösteriyim sana 200 bastığını. O zaman ben de sana bir tarafımla güleceğim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şehirdışında 160-180 altına düşmeyip ortalaması 6.5 olanlarquote:
Orijinalden alıntı: Acil Stop
Klasik tsi konusu şehiriçinde 6 litre yakanlar, 180'den aşağı düşmeyenler, 130 km hızda 4.5 litre yakanlar... Dilin kemiği yok ne de olsa sallayın bakalım en fazla kim sallayabilecek.
Aynı aracı bir hafta kullandım klima açık ortalama hız 22 km ile dur kalk vs şehir içi trafikte istanbul ümraniyede 11 lt yakıyordum biraz yol açılınca 9 lt iniyordu, önceki aracım 1.2 tsi manuel leondu 8.5- 9 dan aşağı inmiyordu oda , Aynı araçlar eskişehirde 2.5 3 lt daha az yakıyor ama istanbulda siz ya hep arabayı yokuş aşağı itiyorsunuz yada önünüze hiç araç ve ışık çıkmıyor.
Not:Uzun yolda tüketim sakin kullanıldığında gayet iyi , ancak hangi tsi ile olursa olsun performans ve dur kalka girersen 6 lt çok zor yakarsın.
Şuan 2018 civic lpg kullanıyorum aynı şartlarda ortalama 12-13 lt lpg yakıyorum.
Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derhce -- 13 Ağustos 2020; 11:7:25 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dizel 1,6 otomatik qashqai ile ortalama 8 litre ile geziyoruz. 1.0 tsı ile de 7-8 litre ortalama üzmez bizi. çok da hayalci değilim 4,5/5 litreler zor. Performans üzmesin yeter. i20 4 ileri otomatik gibi sürekli tıkanmasın bunu istiyorum daha çok -
Cahil herif şahin de 200 basıyor ama nasıl. Basima fındık motor poloyu insigina yapti. Hadi baska kapıya.
Artik baydı şu tsi ciler. Dizele para yetmemis almislar 1.0 motor yok şöyle yakiyor yok böyle. Bir uyanik sizsiniz. 1720kg lik insigniamda 110la 4.5 yakıyordu. 160 yapinda görün tsi ne yakıyor
En Beğenilen Yanıtlar

Psyduck17 demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
|
Aynı aracı bir hafta kullandım klima açık ortalama hız 22 km ile dur kalk vs şehir içi trafikte istanbul ümraniyede 11 lt yakıyordum biraz yol açılınca 9 lt iniyordu, önceki aracım 1.2 tsi manuel leondu 8.5- 9 dan aşağı inmiyordu oda , Aynı araçlar eskişehirde 2.5 3 lt daha az yakıyor ama istanbulda siz ya hep arabayı yokuş aşağı itiyorsunuz yada önünüze hiç araç ve ışık çıkmıyor.
Not:Uzun yolda tüketim sakin kullanıldığında gayet iyi , ancak hangi tsi ile olursa olsun performans ve dur kalka girersen 6 lt çok zor yakarsın. Şuan 2018 civic lpg kullanıyorum aynı şartlarda ortalama 12-13 lt lpg yakıyorum. Saygılar. |
Benzer içerikler
- araç boya mikron değerleri
- dsg ıslak kavrama hangi modellerde var
- opel movano hakkında yorumlar
- atmosferik motorlu araçlar
- araba neden fan açar
- 8 yerli otomobil
- 3008 yeni kasa
- yeni skoda kodiaq
- bmw m4 csl
- nissan townstar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X