|
1.0 eco tsi İbiza neden tutmadı? (6. sayfa)
-
-
Aracı ikinci el olarak 2018 şubatta aldım 27.000 de şu an 80.000 e geldi ne bir arıza gördüm ne de bir şey. Araç çok seri. Gayet de güzel hızlanıyor. Arkadaşların yazdığı gibi de bir sallanma ya da titreme yaşamadım şu ana kadar. Evet aracın içinde üst tutamaçlar yok. Arka koltuk mesafesi biraz dar. Onun haricinde genelde şehir içinde kullandım. 6.8LT tükemetimi var ortalama. Klima da açık kullanıyorum. Ne 100 geçince ne de 150 yi geçince herhangi bir boğulma vs. de yok araçta. Alırken bende çok şüpheyle yaklaştım 1.0 vs. diye ama iyi ki de almışım. Satmayı da düşünmüyorum şahsen. ECO TSI 110 BG aracım.
-
Selamun aleyküm.
Konuyu hortlatmış gibi olacağım biraz.
2024 Model 1.0 ECOTSI DSG FR 115 HP ibiza almayı planlıyorum. Bütün yorumları okudum fakat bu araç hakkında güncel kullanıcı bilgisi olan var mıdır ?
-
imkan varsa 115 lik fabiayı alın. fabia daha kaliteli ibizadan. imkan yoksa ibiza da iş görür. fabia aşağı yukarı polo ayarında, ibiza da clio ayarında malzeme kalitesi olarak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X