Şimdi Ara

1 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
18
Favori
18.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omerfaruk18_34

gelmedi ya sağlık olsun :S

pm attım, yeni ürün sipariş edildi.

Orijinalden alıntı: amashe

quote:

Hocam tekrardan Selamunaleyküm.

Öncelikle hayırlı ramazanlar.

Ben Vodafone945 sticker den sonra şimdide Ainol Auora2 7" ekran koruyucu alacağım, bilgilendirirseniz sevinirim.
    İkinci el referanslarım:Kara duman, Amashe, Celalcaner2, müdür-42, turkuaz50, yildirimr, f34rl3ss18, UmutAşkın, rudeboytr, sameoldsong, mesutaydin, frosine, nbqa, trouble1, PES_21_Murat, muratsahin2003, hermisler, scorsese75, fcnet, aniceman, amisos55, sahbazpower, paolo negro, frknkzlyl, connect2010010, laswegas, kahırman, lord0909, abilgen, mehdrive,turkuaz50, hakkı1983, e-ztrk, sebosentez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

quote:

Hocam tekrardan Selamunaleyküm.

Öncelikle hayırlı ramazanlar.

Ben Vodafone945 sticker den sonra şimdide Ainol Auora2 7" ekran koruyucu alacağım, bilgilendirirseniz sevinirim.

teşekkür ederim hocam, sizede hayırlı ramazanlar, Ürün hakkında bilgi PM'aracılığı ile iletilmiştir.

• Bu kadar samimi bir satici ve bu kadar sorunsuz bir alis-veris tahmin etmiyordum. Satici arkadasima satis sonrasi verdigi destekten dolayi ayrica tesekkur ediyorum. Buyuk sehir diye tabir edilen yerlerin disinda yasamama ragmen urunler zamaninda elime ulasti. Alacak arkadaslarin herhangi bir tereddutu olmasin. Urunler gayet ince ve parlak. Yalniz kisisel becerisizligimden dolayi uygulama konusunda sıkıntı yasiyorum :) Nasil uygulamam gerektigini biri anlatana kadar deneme-yanilma yontemine ara verdim :)

Saygilar, hayirli satislar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

şu hayalet kılıf denilen neredeyse gözükmeyen incelikte siyah renk yada şeffaf olanından almak istiyorum + ekran koruyucusu.. varmıdır elinizde? tşk

Orijinalden alıntı: EypSngl

s2 sahibiyim..

şu hayalet kılıf denilen neredeyse gözükmeyen incelikte siyah renk yada şeffaf olanından almak istiyorum + ekran koruyucusu.. varmıdır elinizde? tşk

@psychô , teşekkür ederim hocam :) insanın yaptığı işten ötürü övülmesi gerçekten güzel bir duygu tekrar teşekkür ederim.

@EypSngl , Eyüp hocamada gerekli bilgi pm aracılı ile verilmiştir.

quote:

Orijinalden alıntı: EypSngl

s2 sahibiyim..

@psychô , teşekkür ederim hocam :) insanın yaptığı işten ötürü övülmesi gerçekten güzel bir duygu tekrar teşekkür ederim.

@EypSngl , Eyüp hocamada gerekli bilgi pm aracılı ile verilmiştir.

Çok ilgili bir arkadaş, uzunca açıklayarak anlatmış herşeyi,

teşekkür ederim kendisine.
    Diğer türlü satışlarda önce havale alırım, sonra ürünü yollarım.
    Takas durumlarında önce ürününüzü görürüm, dediğiniz özellikleri taşıyorsa bende ürünü gönderirim.
    18 yaşının altındaki kişilerle ve sözünün eri olmayan kişilerle alışveriş yapmam...
  • abi bende alacam da sizde sasmun g gio için varmı acaba kılıfta alablirim ama kılıfın çook ince olması lazım

Orijinalden alıntı: mkaandngz

abi bende alacam da sizde sasmun g gio için varmı acaba kılıfta alablirim ama kılıfın çook ince olması lazım

gio için ürün mevcuttur , gerekli bilgilendirme mail yolu ile yapılmıştr

quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

Milleti kandıranlara inat, çok güzel fiyatlar hocam... Hayırlı satışlar..

Teşekkürlerimi kabul edin,

• 100 tl 1500 tl ye kadar en uygun fiyatlı iphone nokia htc cep telefonları 2 yıl garantili olarak satın alabileceksiniz. Tüm kredi kartların a peşin fiyatına 12 taksitle. Buradan da bütün telefonlarınızın ekran koruyucularını alabilirsiniz.

Nokia C7 507 Tl

İphone 4s 16gb 1600 Tl

Yeni ipad 4g 16 gb 1316 Tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: brightmobil

100 tl 1500 tl ye kadar en uygun fiyatlı iphone nokia htc cep telefonları 2 yıl garantili olarak satın alabileceksiniz. Tüm kredi kartların a peşin fiyatına 12 taksitle. Buradan da bütün telefonlarınızın ekran koruyucularını alabilirsiniz.

Nokia C7 507 Tl

İphone 4s 16gb 1600 Tl

Yeni ipad 4g 16 gb 1316 Tl

Arkadaşlar bir ilgim yoktur :)

quote:

Orijinalden alıntı: e34

v945 almak istiyorum

Müşterimize gerekli bilgiler PM'aracılığı ile iletilmiştir.

quote:

Orijinalden alıntı: OnRe

2 Aralık 2011' de yapmıştım ödemeyi Nokia E6 için telefon eskidi ortada ne gelen var ne giden

ürün tekrar sipariş edilip, müşterimizin mahduriyeti giderilmeye çalışılmıştır, Eğer hala çözümden memnun değilse , geri ödeme yapabileceğimizi bildirmek isterim.

• Çok ilgili bir arkadaş bugün geldi ürün elime Nokia E6 için sipariş etmiştim bugün geldi gayet kaliteli bi ürün tavsiye ederim.
    Uygulama şekli ile ilgili bir pmde ben alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnRe -- 28 Ağustos 2012; 1:37:47 >
  • Öncelikle yardımları ve ilgisi için kendisine çok teşekkür ederim.Ürün gerçekten çok güzel ekranda varmı yokmu belli bile değil.Uygulama işine gelirsek telefon ekranım küçük olduğu için çok kolay oldu.Bir kez daha kendisine çok teşekkür ederim iyi satışlar dilerim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.