Şimdi Ara

0xc00007b hatası lütfen yardım ne denediysem olmadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 0xc00007b hatası yaşıyorum ne denediysem olmadı procmon programı ile hatayı disable26178932 tespit ettim. Ancak ne olduğunu bilmiyorum ve bulamadımda çözümü nedir kendisi aslında nedir bu soru yedi bitirdi beni. Mafia 2, Civ5, M&B Warband, Batman Arkham City gibi bir sürü oyunda aynı hatayı alıyorum, oyunlar açılmıyor. Dll leride kontrol ediyorum eksik gözükmüyor ama bu disable26178932 hatası çok fazla. Ne olduğunu bilen çözümünü bilen varsa çok iyi olur gerçekten zordayım.

• Yanlışlıkla windowsu 32bit mi kurdunuz?

• Adım adım yazıyorum MK10 Da böyle geçirdim ben.

1- Oyun dosyasının içine gir ve (dosyayı deği dosyanın içindekileri sil)

2- Oyun dosyasını dışlananlara ekle (Windows 10 İçin şu şekilde:

2.1- Arama Çubuğuna Windows Güvenlği Ayarları

2.2- Virüs Tehdit Ve koruması sekmesini seçiyorsun

2.3 En aşağılarda ;virüs tehditi ve koruması ayarları; sekmesinin altında ayarları yöneti seçiyorsun.

2.4 En Aşağılarda dışlananlar yazar onun altında Dışlananları ekle ve kaldır yazar orayı seçiyorsun.

2.5 Oyun Dosyasını seçiyorsun

3- Oyunun setupunu tekrar çalıştırıyorsun ve kuruluş yeri kısmına dışlananlara eklediğin dosyayı seçiyorsun

4- İyi Oyunlar Dilerim

Not: Bu Hata Mortal Kombat 10 Completed Editionda kendi bilgisayarımda işe yaramıştır sizin pc nizde ve oyununuzda işe yarıycağını garanti etmemekteyim fakat denemenizde fayda var.

• yasin350 kullanıcısına yanıt

hayır 64bit yeni bilgisayar aldım okul için casper s500 ancak böyle bir sorun yaşıyorum

• Hakan Seyhann H kullanıcısına yanıt

Hocam olmadı yine de teşekkürler :)

• Çözümü buldum. Daha öncesinde d3dx9_42.dll silip yeniden directx yüklüyordum olmuyordu. Buna ek olarak xinput1_3 silmekte gerekiyormuş daha sonra directx yükleyince düzeldi.

• disable26178932 bu hatayı nasıl düzelttiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.