Şimdi Ara

0xc00007b HATASI ALIYORUM YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda GTA5 oynamak istiyorum oyun yüklü fakat oynayamıyorum. başka oyunlar da var onlarda da bu hatayı alıyorum her ne denediysem olmadı bir çok dll. dosyası attım ama çözüme varamadım.
    bilgisayarım win 7 64 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayberk225 -- 22 Nisan 2016; 20:44:57 >

• tam olarak aldığın hatayı söylersen ona göre yardımcı olalım
    ekran görüntüsü koyabilirsen daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koydum hocam
  • ayberk225 A kullanıcısına yanıt
    kardeş bu hatalar genelde 32 bit ve 64 bit uygulamaların dll dosyasının karışmasından olur
    .Net Framework uygulamasını yeniden yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi specialtr -- 22 Nisan 2016; 20:58:21 >
  • kaldırdım tekrar yükledim hocam değişmedi
    ikinci neden açmaya çalıştığın uygulamaların dll dosyasının bozulmasıdır
    uygulamayı silip tekrar yükle
    yine olmazsa son neden bilgisayara bulaşan virüsler neden olur. antivirüsle temizle olmazsa format

• virüs yok daha yeni taradım ve format attım bütün oyun dosyaları D diskinde silip tekrar yüklemek çok uzun sürmez mi 60 GB gtaV
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece gta mı veriyo bu hatayı
  • Hayır diğer oyunlarda da veriyo önceden farklı bi dll hatası veriyodu onu hallettim bu çıktı hemen ardından
    http://freewisdoms.com/wp-content/uploads/2014/09/common_dlls_for_games.rar

bu dosyaları altaki kendi dizinlerine at
    /Windows/System32
    /Windows/SysWOW64

sonra resetle pc'yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi specialtr -- 22 Nisan 2016; 21:37:09 >
  • olmadı maalesef
  • Bak şimdi kardeşim

http://www.bitdefender.com/files/KnowledgeBase/file/dlls_x64.zip
    bu dosyayı indir öyle kalsın

msconfig aç boot kısmına gel
    sol altta safe boot kutusunu işaretle
    sağda timeout 999 yap
    uygula pcyi resetle
    sonra indirdiğimiz dll yi windows/system32ye yapıştır
    tekrar reset at
    oyunu aç bak keyfine inşallah

Son olarak DirectX ve Visual C++ sürümlerinin gücel olduğundan emin ol her ihtimale karşı son sürümleri indir yeniden yükle
    sorun yine çözülmezse kardeşim temiz bir format arkasından driverlerini sonra Framework, Directx ve Visual C++ bunların son sürümlerini temiz bir şekilde kur en son oyunlarını
    bu şekilde kesin çözüme ulaşırsın.
    bitane oyun olsa dll si korsan oyun olduğu için veya ziple sıkıştırıldığı için hata verir derim ama bütün oyunlarda varsa bahsettiğim yazılımlarda sorun vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi specialtr -- 22 Nisan 2016; 22:38:07 >

• Klasör halinde mi atmam gerekiyor yoksa klasörün içindekileri alıp system32ye mi atmam gerekiyor. İçindekileri alıp system32 klasörüne attım olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: ayberk225

Klasör halinde mi atmam gerekiyor yoksa klasörün içindekileri alıp system32ye mi atmam gerekiyor. İçindekileri alıp system32 klasörüne attım olmadı

içindekileri atman gerekiyo. diğer işlemleri tıpkı dediğim gibi mi yaptın pc'yi güvenli modda açıp öyle attın demi

• Aynen güvenli modda açtım dediklerinizi de harfiyen uyguladım değişen biriey olmadı ne yazık ki

• Visual C++ ve DirectX bunlarıda yeniden son sürümleri yükle yine olmazsa üstte yazdığım gibi temiz bir format sırasıyla kurulumlar bu işi kesinlikle çözer
    daha sonra Gta da dll hatası alabilirsin aldığın hata dll sini internetten indir değiştir
    farklı farklı dll hatası alabilirsin teker teker hepsini indirip değişirsin

Ben Gta 5 te ayrı ayrı 3,4 tane dll hatası almıştım hepsini indirip değiştim sorun kalktı ortadan
    sen bütün oyunlarda alıyosun kesinlikle sistemle alakalı bundan eminiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ayberk225

Bilgisayarımda GTA5 oynamak istiyorum oyun yüklü fakat oynayamıyorum. başka oyunlar da var onlarda da bu hatayı alıyorum her ne denediysem olmadı bir çok dll. dosyası attım ama çözüme varamadım.
    bilgisayarım win 7 64 bit

http://yyzzllmm.blogspot.com.tr/2016/04/uygulama-duzgun-olarak-baslatlamadi-0xc00007b.html?m=1

Sorununuz çözülürse yaziya yorumunuzu bekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.