0x000000124 Merhaba arkadaşlar. Sistem özelliklerim imzamdaki gibidir. CS GO oynarken basima geldi farkli bi alanda daha henüz basima gelmedi. Bu hata ne demek istiyor çözemedim.,
Sorun imzası: Sorunlu Olay Adı: BlueScreen OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Yerel Kimlik: 1055
Sorun hakkında ek bilgiler: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA8007DD4028 BCP3: 00000000BF800000 BCP4: 0000000000000124 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1
Çözüm gayet basit, F8 ile güvenli mod seçeneklerine ulaştığın zaman "Disable Driver Signature Enforcement" seçeneği seçin. Sistem kendini sürücü imzaları olmadan boot edecektir ve sorun çözülecektir. (:
Kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: h4ps
Çözüm gayet basit, F8 ile güvenli mod seçeneklerine ulaştığın zaman "Disable Driver Signature Enforcement" seçeneği seçin. Sistem kendini sürücü imzaları olmadan boot edecektir ve sorun çözülecektir. (:
Kolay gelsin.
Hocam o sorun cözümünü yaptım fakat kafamda deli sorular. Sistemi yeni topladım. Acaba donanimsal bir sorun olabilri mi :)
Zaten Microsoft'un destek kısmından baktığınızda hata kayıtlarında fatal hardware error has occurred ibaresinin yer aldığını görebilirsiniz. Ölümcül bir donanım hatası olarak geçiyor, sorunun neden kaynaklandığına dair yabancı kaynaklardan araştırma yapabilirsin. Varsa Türkçe kaynakları da araştırmanı tavsiye ediyorum. (:
quote:
Zaten Microsoft'un destek kısmından baktığınızda hata kayıtlarında fatal hardware error has occurred ibaresinin yer aldığını görebilirsiniz. Ölümcül bir donanım hatası olarak geçiyor, sorunun neden kaynaklandığına dair yabancı kaynaklardan araştırma yapabilirsin. Varsa Türkçe kaynakları da araştırmanı tavsiye ediyorum. (:
Montaj esnasında ses chipinin olduğu bölgenin arkasına vida yerinin olduğu yere hafifi zarar verdim. Fakat seste vs. sorun yok. Ondan kaynaklı olabilir mi acaba :S
met@lrock
kullanıcısına yanıt
Valla sanmıyorum hafif zarardan bir şey olacağını. Şuanda sorun çözüldü mü? Yoksa hep tekrar eden bir sorun mu?
quote:
Valla sanmıyorum hafif zarardan bir şey olacağını. Şuanda sorun çözüldü mü? Yoksa hep tekrar eden bir sorun mu?
Dostum Az önce kasayı açtım ve yaptığım mallığı gördüm :) DIMM 3 VE DIMM4 Slotlarına takmışım ramleri. Gaming 5 DE Dual kullanıcaksan DIMM 2 ve DIMM 4 takmak gerekiomus. Simdi testlere devam ediyorum. Gelismelerden haberdar ederim.
Dostum Az önce kasayı açtım ve yaptığım mallığı gördüm :) DIMM 3 VE DIMM4 Slotlarına takmışım ramleri. Gaming 5 DE Dual kullanıcaksan DIMM 2 ve DIMM 4 takmak gerekiomus. Simdi testlere devam ediyorum. Gelismelerden haberdar ederim.
Hadi bakalım. (:
arkadaşlar bende de aynı sorun uzun süredir devam ediyor birisi cevap yazarsa çok sevinirim kafayı yemek üzreyim mididump dosyasını drive linki olarak paylaşıyorum sistemim Win7 64bit güncelleştirmeleri yaptım, virüs programıyla taradım,memtest ile yaptım bellek taradım bi sorun yok,ekran kartı driver ni sildim en günceli ile tekrar yaptım,bios güncelledim (cpu hızını otomatik 3900 a laıyordu bios onu 3300 çektim,termal macunu cooler master gel pro ile yeniledim cpu sıcaklığı 90 lara çıkıyordu şuan 44 lerde ama hala hata devam ediyor dolaşmadığım forum kalmadı sistem özellikleri şu şekilde :minidump dosyasını da paylaşıyorum makinayı parçalayabilirim :D yapmadığım şey kalmadı minidump:https://drive.google.com/file/d/1q9XlfgKHCNpSCygJLNaHbXlzwllrkLLy/view?usp=drive_open
sedo2000S
kullanıcısına yanıt
Anakart değişimi ile ben problemi çözdüm. Sorun ses entegre yollarında problem olmasından dolayı kaynaklanmaktaydı. Değiştirdim ve uzun yıllardır kullanıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme