Şimdi Ara

06 fpsi nasıl yükseltebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc baya eski 06- 05 civarı fps alıyorum en düşüklerde . Böyle her şeyi düşüren bi cfg var mı karakteri görmesem bile olur hatta oyun siyah bir şey olsada olur skilleri atsın ama ben attığını görmesem bile olur . Çözümü biliyorsanız sevinirim .

• Yeni bir bilgisayar tek çözüm.
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    haklısın bu sene sınava giricem.Arada sıkılınca girerim diyorum da neyse benim için daha iyi olur . Şöyle babalar gibi bi yer kazanıyımda en kralını alsın ailem
  • Bilgisayarı ankaraya götür sonra da antalyaya götür fps 07 olur daha sonra da şehir plaka kodlarına göre o bilgisayarla şehir şehir gezmen lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 fps ile nasıl oynuyorsun merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irelia Sucks

5 fps ile nasıl oynuyorsun merak ettim

Yani köşede bi bilgisayar vardı dedim acaba nasıl , açar mı merak ettim . Hiç oynamadım zaten özel oyunda denedim . Pc zaten googla girerken 2 saat kasıyor . İnternetten 360p üzeri video izlenmiyor . Oyunu açması büyük bir başarı , oyunda yürüyüp skill atabiliyirsun . Seneye ınş çelincırım.

• o kadar eski bi bilgisayar ile ben senin yerinde olsam overlock denerim. bilen birine yaptırırsan birde parçalarda hayat varsa 15 16 alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rikei kullanıcısına yanıt
    Uğraşmaya değmez zaten bi çalışması var tar tar tarrr

• Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: Rikei

o kadar eski bi bilgisayar ile ben senin yerinde olsam overlock denerim. bilen birine yaptırırsan birde parçalarda hayat varsa 15 16 alabilirsin

Overlockçu ayağınıza gledi halı kilim paspas kenarına..

Bkz overclock

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yükleme ekranı gelince görev yöneticisinden işlemler kısmından lolclient.exe yi kapatıp gir 20fps artar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.