Bildirim
06 fpsi nasıl yükseltebilirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yeni bir bilgisayar tek çözüm. -
haklısın bu sene sınava giricem.Arada sıkılınca girerim diyorum da neyse benim için daha iyi olur . Şöyle babalar gibi bi yer kazanıyımda en kralını alsın ailem -
Bilgisayarı ankaraya götür sonra da antalyaya götür fps 07 olur daha sonra da şehir plaka kodlarına göre o bilgisayarla şehir şehir gezmen lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 fps ile nasıl oynuyorsun merak ettim -
quote:
Orijinalden alıntı: Irelia Sucks
5 fps ile nasıl oynuyorsun merak ettim
Yani köşede bi bilgisayar vardı dedim acaba nasıl , açar mı merak ettim . Hiç oynamadım zaten özel oyunda denedim . Pc zaten googla girerken 2 saat kasıyor . İnternetten 360p üzeri video izlenmiyor . Oyunu açması büyük bir başarı , oyunda yürüyüp skill atabiliyirsun . Seneye ınş çelincırım.
o kadar eski bi bilgisayar ile ben senin yerinde olsam overlock denerim. bilen birine yaptırırsan birde parçalarda hayat varsa 15 16 alabilirsin -
Uğraşmaya değmez zaten bi çalışması var tar tar tarrr
Güncel
quote:
Orijinalden alıntı: Rikei
o kadar eski bi bilgisayar ile ben senin yerinde olsam overlock denerim. bilen birine yaptırırsan birde parçalarda hayat varsa 15 16 alabilirsin
Overlockçu ayağınıza gledi halı kilim paspas kenarına..
Bkz overclock
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yükleme ekranı gelince görev yöneticisinden işlemler kısmından lolclient.exe yi kapatıp gir 20fps artar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X