Şimdi Ara

'06 Ford Fiesta AUX IN Arızası [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotoğrafta görünen AUX IN kısmında arıza var. Kabloyu tam taktığım zaman ses yalnızca soldan geliyor. Sağlıklı çalışması için kabloyu resmen değdirip bırakmam gerekiyor. Şimdi bu parçayı burdan nasıl sökebilirim bilen var mı? Çok uğraştım ama yöntemi bilmeden olacak gibi değil. Bu işi çözse çözse donanım haber çözer dedim, girdim foruma Müzik dinlerken resmen ızdırap çekiyorum, faydası olabilecek her türlü tavsiyeye açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

'06 Ford Fiesta AUX IN Arızası [SS]

• İnternetten biraz araştırdığım kadarıyla el freninin altındaki parçayı geri doğru çekince kolayca çıktı. Sonra vitesin altındaki körüğün bağlandığı yuvarlak parçayı da çıkartıp ordaki tüm kablolara ulaştım ama yine de yerinden çıkarmak mümkün değil o parçayı. En ufak fikri olan bile paylaşırsa çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

İnternetten biraz araştırdığım kadarıyla el freninin altındaki parçayı geri doğru çekince kolayca çıktı. Sonra vitesin altındaki körüğün bağlandığı yuvarlak parçayı da çıkartıp ordaki tüm kablolara ulaştım ama yine de yerinden çıkarmak mümkün değil o parçayı. En ufak fikri olan bile paylaşırsa çok memnun olurum.

Hocam o sökmeye çalıştığınız yuvarlak üzerinde aux in yazan yeri olduğu yerde çevirin sesin düzeldiğini görüceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 31 Temmuz 2012; 0:19:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

İnternetten biraz araştırdığım kadarıyla el freninin altındaki parçayı geri doğru çekince kolayca çıktı. Sonra vitesin altındaki körüğün bağlandığı yuvarlak parçayı da çıkartıp ordaki tüm kablolara ulaştım ama yine de yerinden çıkarmak mümkün değil o parçayı. En ufak fikri olan bile paylaşırsa çok memnun olurum.

konuyu hortlatmış olacağım ama bende de benzer sorun var. vitesi değiştirdikçe ses bir sağdan bir soldan geliyor. temasta sıkıntı var. sorunu çözebildin mi? soketi nasıl çıkarabilirim?
  • Vites körüğünü söktükten sonra AUX IN yazan parçanın kenarlarında tırnaklara hafifçe bastırıp içe doğru itin, vitesin altından elinizle alabilirsiniz hocam.
  • B.Avcı B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler en kısa zamanda deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.