bugün bir arkadaş için 542 li kontörlü hat almak için baya dolaştık.. nereye sorduysak 542 li numara olmadığı 541 li numaralar olduğunu söyledi..
yaklaşık abartmıyorum 18-19 tane satış yerine girdik :) en son bir yere girdik hiç bulabileceğimizi tahmin etmiyorduk ama şansımızı yine de deneyelim dedik.. sorduk numarayı bi bakalım dediler.. baktı baktı hep 541.. tam çıkacakken dışarı şunlara da bir bakalım diyerek köşedekilere baktı 544 lü var ister misiniz dedi.. masanın üstünde numaralara göz gezdirirken o da ne orada 542li kontörlü hat var :) işte var burda dedim hemen alalım bunu.. aa evet bir tane kalmış dedi.. böylece 542 li kontörlü hattı uzun aramalar sonucunda bulmuş olduk.. ama dikkat etmeseydik satıcı farkında bile değildi yani :D
neymiş bu 542 ya hiç bir yerde yok.. ya da biz olmayan yerleri dolaştık tabi bilemiyorum :D
iptal edilmiş 542 leri ara ara bayilere gönderiyorlar.
ben de baktığımda hep 541, 545 prefixleri vardı, sadece 1 tane 542 kalmıştı.. o da bana kısmetmiş
Shoplardan temin edebilirsiniz.
542 590 0232
20 kontörlü hat mevcut. 45 TL fiyatı var. Adınıza açılacaktır... KArgolaması bize ait.
Arkadaşlarrr .. bende özel numaralı hat mevcuttur.. aLmak isteyen bana mesaj atabilir . mesajda numarayı söyleyebilirim. 0542 li hattır.. lütfen gerçekten ilgilenenler ulaşsın .... almak isteyen ulaşabilir. 450 milyondur. pazarlık payı vardır ...
quote:
Orijinalden alıntı: farukaan
Bir ara vardı ama acaba halen varmı arkadaşlar,bulabilirsem almak istiyorum.
Edıt:İzmir'de yaşıyorum,umarım bulabilirim.İzmir'de satıldığı bir shop bilen varsa, neresinde olduğu farketmez,gidip alıcam.Yada tek tek dolaşıcam artık :)
ben de izmirde yaşıyorum bilader... eğer hala arıyorsan yardımcı olabilirim..
Yaklaşık 14-15 aydır Ortalama ayda 600 Yeni hat giriyor Hiç 542 Li seri gelmedi Hepsi 541 Li geldi. malesef çok zor..
E zor olsun yani, ben 12 yıllık aboneyim, pratik hatla başlamıştım o zamanlar verildi bolca 542 numaraları çünkü doğru düzgün cep telefonu kullanıcısı yoktu. Ayrıca o dönemlerde turkcellin ezici üstünlüğü vardı, aile üyelelerimde turkcellin nokia 5110 telefon verdiği kampanyadan yararlanmıştı, sözleşme ayağıyla ne paralar kaptırdılar turkcelle 10-12 sene öncesinde, halen birşey değişmemiş turkcell açısından.
Turkcell numaram kolay tuşlanan kolay hatırlanan seri bir numaraydı 535 x21 21 21 gibi. Bir ara akrabama hat alacaktım vodafone den,kıza dedim,kolay tuşlanan ve içinde 1-2-3-4-5 rakamlarından başka rakam olmayan hat olsun dedim.Kız dedi neden illa 1-2-3-4-5 olacak neden diğerleri olmasın dedi.Ben de dedim mümkünse 1-2-3 olsan diğer 7 rakam olmasın mümkünse dedim.Kız şaşırdı.
Dedim küçük rakamlar daha kolay ezberleniyor,ve 1-2-3 sırasındaki rakamları daha kolay tuşluyorum.Ayrıca hattı alacağım kişinin 2 tane ilk okula giden çocuğu var,onlar babalarının nosunu kolay hatırlasın dedim.
Bu 1-2-3 rakamlarının küçük çocuklardaki önemini bugünlerde Gülben Ergen çocuklara yardım kampanyası için her operatörden 1234 numarasına mesaj atılmasını isteyerek anlatmış oldu.Gerçi o küçük rakamlar küçük çocukları ifade eder diye 1234 kombinasyonunu seçti sanırım.
Neyse,kız bir numara gösterdi şok oldum, 542 x42 42 42 ,dedim pahalıdır bu,ne kadar fiyatı, o zamanın fiyatıyla 13 TL dedi hatırlıyorum,normal kontörlüler de 5 TL idi.Tamam alıyorum dedim,akrabama da amacına uygun kolay tuşlanan bir hat aldım.
Sonra kontörlü 542 42* 42 42 nolu bir hat daha gördüm onu da aldım.2008 yılında 542 * 42 42 42 nolu hattı 1250 TL fiyatla sattım.Oysa sahibinden ve gittigidiyor gibi sitelerde şu an buna benzeyen numaralar 10 bin TL den aşağı satışta değil.Ben abartmadım.
İyiki numara taşıma çıktı,şimdi istediğim fiyatlarla avea da yım turkcell ve vodafone ön ekli hatlarımla.
hangı ıldesınız sı9z
quote:
Orijinalden alıntı: SliTaz
NetAnket.Net 1250 liraya hattı nasıl sattınız?
Bende de 542 5xx 92 92 şeklinde bir hat var. Satmayı düşünmüyorum ama kaç para eder diye düşünmüyorum değilim.
Bakın,tuşlanmalar açısından 9 ve 2 birbirine uzak ve çaprazlama olarak da terstir.Yani 93 93 en azından 92 92 den daha avantajlıdır.Tuşlanma kolaylığı önemlidir.Bazıları hem tuşlanma hem de karizma isterler,bu onların görüşü saygı duymak lazım.
0542 5xx 9292 birbirini tamamlayan sayılar değiller. Ön kodu 0542 olduğu için biraz değeri artabilir. Sizin numaranıza benzeyen numaralar websitelerinde ve telefoncularda 90 TL 'den başlayan fiyatlarla satılıyor.
Ha bakın birinin iş yerinin yada evinin numarası sizin satmak istediğiniz numarayla aynıdır, o kişi de sizin numarayı almak isterse değeri 500 TL den az değildir.Bu konunun ortak bir bilgisi yok,değeri duruma göre değişebiliyor.Değerini ya siz yada müşterinin duyguları belirliyor.
Sizde numara satan sitelerde hattınızı satışa çıkarabilirsiniz tabiki.
quote:
Orijinalden alıntı: NetAnket.Net
quote:
Orijinalden alıntı: SliTaz
NetAnket.Net 1250 liraya hattı nasıl sattınız?
Bende de 542 5xx 92 92 şeklinde bir hat var. Satmayı düşünmüyorum ama kaç para eder diye düşünmüyorum değilim.
Bakın,tuşlanmalar açısından 9 ve 2 birbirine uzak ve çaprazlama olarak da terstir.Yani 93 93 en azından 92 92 den daha avantajlıdır.Tuşlanma kolaylığı önemlidir.Bazıları hem tuşlanma hem de karizma isterler,bu onların görüşü saygı duymak lazım.
0542 5xx 9292 birbirini tamamlayan sayılar değiller. Ön kodu 0542 olduğu için biraz değeri artabilir. Sizin numaranıza benzeyen numaralar websitelerinde ve telefoncularda 90 TL 'den başlayan fiyatlarla satılıyor.
Ha bakın birinin iş yerinin yada evinin numarası sizin satmak istediğiniz numarayla aynıdır, o kişi de sizin numarayı almak isterse değeri 500 TL den az değildir.Bu konunun ortak bir bilgisi yok,değeri duruma göre değişebiliyor.Değerini ya siz yada müşterinin duyguları belirliyor.
Sizde numara satan sitelerde hattınızı satışa çıkarabilirsiniz tabiki.
benim numaram da böyle bir ilginçlik var, söylüyorum gülüyorlardı, 0 dahil sadece 4 rakam kullanılıyor tüm numara için 0532 352 XX XX diye gidiyor..
90 liraya satiyorum sifir kontörlü 0542 330 84 94
quote:
Orijinalden alıntı: +24edition
90 liraya satiyorum sifir kontörlü 0542 330 84 94
içinde 5tl vodafone yeni hat 28 tl, içinde 20 tl vodafone yeni hat 39 tl.. geçen gün sordum yaaew pahalı ucuz olsa alacaktım, bana diyorlar açık hat al.. alır mıyım açık hat.. tanımadıgım insanlardan smslerle aramalarla uğraşamam... 0542 nin ne farkı var ki 90 lira onu söyler misin ? numaranı kullanıyor musun arayan soran var mı ? benim şuan kullandıgım turkcell hat 0 536 lı
bende 542 ile başlayan zarfında açılmamış hatlar var isteyenin adına açar gonderirim
542 hat artık o kadar bulunma sorunu kalmadı ki :) tabi faturalı isterseniz dilediğiniz numarayı alabiliyorsunuz eğer boşta ise.
quote:
Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı
542 hat artık o kadar bulunma sorunu kalmadı ki :) tabi faturalı isterseniz dilediğiniz numarayı alabiliyorsunuz eğer boşta ise.
haklısın cepshoplardan bulunabiliyor. sadece 542 değil diğer prefixlerde rahatça bulunuyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme